43

Анонимен

преди 4 месеца

Палестинска държава трябва да има, иначе това безумие никога няма да спре.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Това няма нужда от коментар. Нетаняху е по-лош даже от Путин, а Байдън го обичал...

41

Анонимен

преди 4 месеца

Обича парите на евреите....

40

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ са съучастници с геноцида над палестинците. След като ООН не може да спре тези войни, както в Близкия изток така и в Украйна те не са безпредметни.

39

Анонимен

преди 4 месеца

араби или израелци държаха 7 години българските мед. сестри и лекаря в либийски затвор с фалшиви обвинения за тероризъм и умишлено заразяване на деца със спин? араби или израелци взривиха автобус в бургас и убиха български гражданин (че беше и мюсюлманин)? народът ни има песен за 'чер араб и синджир роби' или случайно е 'чер израелец'? вие си отговорете.

38

Анонимен

преди 4 месеца

За да има мир в този район, си има последователност. Ликвидация на Хамас, връщане на заложниците, спиране на огъня, преговори, договори, две държави. Не може да го хванеш от средата. Дори и временна пауза не решава проблемите - заложниците остават отвлечени, терористите продължават да са на власт, войната не спира. Всички го знаят много добре, но никой не иска да направи нещо конкретно. Тези хора не може вечно да живеят на палатки до границата, нито отвлечените завинаги да останат с джихадистите

37

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС какво прави обаче в тази ситуация? Въобще не съм фен на Путин, ама след като може Межд. Съд да издаде заповед за арест затова, че е преместил деца в друг район, тогава защо не може да направи същото за Хамас, които буквално убиха деца и все още държат други деца заложници? Това не е ли по-голямо престъпление?

36

Анонимен

преди 4 месеца

гледах събранието на оон, сащ всъщност казаха, че терористите първо трябва да върнат заложниците, и после ще подкрепят спиране на огъня. другите взеха да се почесват, понеже никой не знае как се преговаря с терористи, нито имат влияние над тях. никой освен катар, а катарския представител си прави тънки сметки нарочно да продължат разрушенията, понеже имали 'бизнес план' за възстановяване на газа след войната. за тях всичко е пари и бизнес.

35

Анонимен

преди 4 месеца

арабите просто обичат да убиват. вижте йемен, сирия, ирак. мароко нападна мали, ирак нападна кувейт и иран, судан нападна етиопия, сирия нахлу в ливан. израел им е общ дразнител, факт. от време на време спират да се избиват помежду си, но после пак се връщат към обичайното си ежедневие. в ирак трепаха кюрди, не успяха, почнаха да убиват язиди. избиха ги и почнаха да трепят араби шиити, после иранците им виновни за нещо. това племе няма оправия. и в европа да са, те само знаят да убиват.

34

Сандо

преди 4 месеца

медиите пишат какво се говори а не какво се прави. САЩ отново са спрели всички опити за мир предприети в ООН като са наложили вето

33

до долню

преди 4 месеца

тогава при всеки атентат по света, извършен от мюсюлманин, във всяка държава да се убива по един мюсюлманин, независимо откъде е и какъв е? точно това си предложил. и къде ще свършим? все едно боко харам в нигерия убиват 20 християни, и на балканите да убиват по 20 турци, албанци и босненци?

32

Анонимен

преди 4 месеца

че кой ги караше арабите да обявяват война, а вместо военни, да избият невинни жени и деца? или май беше едно джудже на рождения си ден.

31

Анонимен

преди 4 месеца

по-лошото от американците и израелците, се нарича ислямисти и путин.

30

Нетаняху към арабите

преди 4 месеца

Обичам палестинците студени !

29

Анонимен

преди 4 месеца

Видя се разликата между СВО и пълномащабната война , в коята жертва са цивилните жители на Газа срещу които има истински безчовечен геноцид !!!

28

Гей Люсак

преди 4 месеца

И тия се обичат.

27

Анонимен

преди 4 месеца

"Общественото мнение в целия свят може да се промени за една нощ." Е то общественото мнение на целия вят е, че извършвате геноцид в Газа, не виждам как можете да го промените за една нощ. Или си мислите, че хората по света се връзват на лицемерните ви приказки и имат мнение, което е във ваша подкрепа?

26

Скоро

преди 4 месеца

При това положение защо и Русия не зачисти нужните и територии както Израел направи,тотално унищожение и разрушаване на всичко?!защо само удължава агонията на хунтата в Киев?!

25

Йъъъъхххххх...

преди 4 месеца

Мнооо ГнYсна снимка,баце! По-гнусни са само Беефффски,про100 Киро,Мравояда и Буци снимани заедно...

24

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Редник Радев кокарджата към Пуйтийн:Обичам те, толкова си дребен гъди гъди гъди.Ха ха ха хаПУТИЙН : Радев ти си мераклия ,ама не можеш Коремното и да пъйрдиш едновременно