52

Иван

преди 8 месеца

Хващам се на бас с Хасан, че няма да има рекордни инвестиции.

51

Нагъл лъжец!

преди 8 месеца

На практика няма увеличение, защото покупателната способност на българите спада главоломно! Чака ни тежка икономическа криза, подобна на Виденовата зима!

50

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 8 месеца

До Таня КОИ НЕЩА СТАВАТ ТАНЯ КЪДЕ ЖИВЕЕШ ЧЕ ПИШЕШ ТАКИВА ЛЪЖИ ЗАБЛУДИ СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ ТАНЯ ИМАШ ЛИ ПРЕДСТАВА КОЛКО Е ЗАТЪНАЛА ДЪРЖАВАТА ЗА ТЕЗИ 3 ГОД ЗНАЕШ ЛИ ЦЕНИТЕ В МАГАЗИНИТЕ А ДОХОДИТЕ ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ ИЗКАРВАТ ПАРИ ЗНАЕШ ЛИ

49

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя лъже,ние сме най бедната държава ,повече пари вземат и държави които не са ЕС ,иначе големи лъжи ,Шенген на върба

48

Може да е зле,

преди 8 месеца

Но все пак е добре. Важното е, че Възраждане падат надолу и няма опасност да вземат властта. Всичко останало е на втори и даже трети или пети план

47

Ваня

преди 8 месеца

Танче, хапчетата

46

Таня

преди 8 месеца

Доста добре. България в момента е най-силно развиващата се държава в ЕС. Особено София е адски бум на всичко. Пловдив и Варна също много скачат напред. Лека полека стават нещата. Вече няма смисъл да чистите тоалетни навън за 1500 евро, като и тук се предлагат толкова за нискоквалифициран труд.

45

Кскд

преди 8 месеца

Асене от къде ще дойдат тези инвестиции бе?

44

Анонимен

преди 8 месеца

Зеленски пътува 20 хил километра да поседи и погледа на иногурацията на Милей. Щото в Украйна всичко е наред и няма работа там.

43

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплвението? Върнаха ли Крим?

42

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ да пуснат една термоядрена над Киев, за да не оставим града в ръцете на врага. Мирчев каза, че това е нашата война. Аз не искам моят град Киев да попада в ръцете на Путин.

41

4

преди 8 месеца

В бюджета трябва да има две основни пера - минимална пенсия 1000 лв и жилища за младите семейсва с безлихвен заем от държавата и нещата ще тръгнат!Така направи бай Тошо и децата се увеличиха !Другото е рутина чиновническа!

40

Анонимен

преди 8 месеца

Киев ще постъпи като Москва през 1812 година. Киевчани ще запалят Киев, за да не влезе Напутинон.

39

при Тодор Живков

преди 8 месеца

При Тодор Живков България произвеждаше електроника, космическат техника, изнасяше както на изток така и на запад. 70те години само три страни в света произвеждат големи (main frame) компютри - САЩ, Япония и България.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Подоляк: "Киев ще умре, но няма да стане руски град."

37

шъ ни праиш милионер

преди 8 месеца

То международните измамници какви ли не ги измислят за да балалайкат " инвеститорите " .

36

?!?

преди 8 месеца

Аз заложих зелето, ама забравих да че нямам зеле. Затова сарми само ще сънувам. Същото е положението и с на тоя заложените рекордни инвестиции. Празни приказки и Скъпи проекти за нали хора.

35

Гроби Таласомо

преди 8 месеца

Инвестиции в кого? В изкуствен интелект?;))) Големи инвестиции мой да прайш в държава, чиято демография е стабилна или увеличаваща се;))) тъй като мой да ползваш човешкият капитал в неговото многообразие, а ние сме държава със солиден демографски срив и пред изчезване, какви инвестиции?? Да, мой да инвестираш ограничено в определени отрасли и след като видиш, че нещата върват на загуба, да си обереш крушите

34

Анонимен

преди 8 месеца

Г-н Василев,преди два дена казахте,че пенсионерите с пенсия 523лв. Ще получат по 50лв.аз получавам 523.29лв.ще получа ли 50лв. Или аз съм богат пенсионер.

33

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 8 месеца

Асене а ти за 3 год какво направи къде е твоята работа освен че прибра оставени пари за Хемус изхарчи за няколко дни 9 милиарда за какво отидоха тези пари къде са твоите постижения Асене