22

Вили

преди 5 месеца

Колкото по-малко вземане даване с ПП-ДБ, толкова по-добре.

21

И с рогата напред!

преди 5 месеца

Юруууууш!

20

Анонимен

преди 5 месеца

Защо сблъсък. Нормално да не може да преговаря от името на БСП. Може да преговаря от свое име, което отказа.

19

Накратко :

преди 5 месеца

Изборите в София се оказаха излишни,за когото и да гласуваш,печели чичко Шорош и хрантутниците грантаджии... Така е демократично! И евроатлантическо нек'си...

18

Анонимен

преди 5 месеца

Нали трябва да има пак "сглобка", за да може БСП да са в опозиция. Мислят си, че избирателите нямат друг избор освен тях. Ама те новите партии никнат като гъби.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Разбира се. То не бяха "Агенти на Путин", "проводници на азиатско влияние", щели сме да напуснем ЕС, ако бъде избрана Григорова, и върхът беше, когато Борис Бонев обяви предизборно, че ако се избере Григоворва, мнозинството в ОС на ДСБ,ПП,СС и ГЕРБ щяло да блокира работата ѝ, и да пострада София. Е, хак ви е. Другарувайте с ГЕРБ.

16

Даскала

преди 5 месеца

Ваня ,Ваня ,твоята е храни куче да те хапе!

15

Public enemies

преди 5 месеца

Времето на БСП отмина, избирателите им гласуват за Възраждане, и по-интересен въпрос е , застава ли след Борисов Костадинов на втора позиция при нови предсрочни избори?

14

аха

преди 5 месеца

Ванчето боцка изотзад ППДБСС /последният да затвори вратата/. Това предизвиква ревност в модерните леви от БСП.

13

Public enemies

преди 5 месеца

Иска ли Ваня лидерската позиция в БСП, затова ли са тези атаки?? И все пак да не се заблуждава, Хекемян не бе харесван кандидат за кмет, от всичките възможни лоши избори, тя бе най-малко лошия за балотаж.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Ваня да не слуша Корнелия а да действа по съвест! Ако Ваня беше председател на БСП тази партия щеше да има съвсем различна визия и щеше да е много по-хресвана от избирателите!

11

Анонимен

преди 5 месеца

Тая взе да ме кефи.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Маълата сине маъла

9

До 8

преди 5 месеца

Всички тези дето ги изброи Не са изчезнали от бсп А са точно зад григорова Те я издигнаха. Тези които излизат от бсп Не напускат заради бсп А напускат за да създават нови партии АБВ Левица БГ ВЪЗХОД и тн..Нова партия при червените означава единствено НОВО ИМЕ всичко друго идеология организация русофилия ...си остава!! Григорова е поредния блъф!!

8

Тянков

преди 5 месеца

Хубавото Ванче им вижда вече кирливите ризи. Ако се махне от бешепету пак ще се върнат на 4% изборен резултат.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Ако Григорова си мисли че без БСП тя означава нещо, нека да си спомни за Първанов, Кадиев, Манолова, Жаблянов, Румен Петков, Добев и пр. много силни червени кадри, които след като предадат БСП, после изчезват напълно

6

Анонимен

преди 5 месеца

Тази жена някак си на снимките много нечистоплътно излгежда. Помня снимките на Фандъкова, крещяха: "Обличам се на тъмно", но не си спомням да е изглеждала нечистоплътна.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Сблъска при червените няма и не може да има Свързва ги русофилството .Ако видите че се карат или спорят Не им вярвайте!!! Всичко е инсценировка за заблуда на хората. Истината в конкретния случей е че най вероятно комунистите в софия се увериха че с ПП ДБ е невъзможна сглобка Не че от пп и сс не искат Най вероятно на ПП софия не им позволяват от централата. Та за това бсп григорова се оттегли предварително Да запази лице пред русофилите избиратели. Както направи корнелия с герб преди 6 месеца.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Абе излазайте малко от тези общини връчете предписания на старите къщи и блокове проверете безопасността на конструкцията трябва да се научат на труд младите само по баровете висят и мрънкат, че не стигат средства?

3

:-)

преди 5 месеца

Сега разбрахте ли, че ваня григорова е поредното мюре, целащо разкол и яхване на левицата от грантаджиите?