15

Уха!!!

преди 5 месеца

Това още ли не са го закрили?

14

Отбора на народа

преди 5 месеца

Уж на народа, уж много, уж кампании... Е добре де 2 милиона левскари по 100 кинта помощ са си 200 милиона, ще има и за банкет :)

13

Намерили са Бай Х

преди 5 месеца

Като са намерили пари, нека платят едни 50 милиона лева за мажоритарния дял от акциите на Левски. От тези пари, Наско да прибере 10, за нервите които е похабил последните години, другите 40 ще влязат в касата на Левски. Клуба ще покрие дълговете, ще има някой лев за зимна селекция и ще започне на чисто. Но не. Те явно ни лъжат че имат пари. 50 мил. лева (25 мил. евро) не са нищо за инвестиционна компания и богати хора. Една сграда или 2км. асфалт.

12

Дони

преди 5 месеца

А Раев такъв няма!

11

Дори да хулят и да

преди 5 месеца

Господа Раеви, жалки сте. Наричате се Левскари, а дори не зовът Наско Сираков по име. Съгласни с управлението му или не, човека е заслужил да се обръщате към него по името му.

10

Нане Вуте

преди 5 месеца

Хич не се надявайте! Раев и перукан са един дол дренки! Няма да пуснат кокала току-така!! Само с тоягата!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Жалки нещастници. Няма да спрете докато не съсипете клуба.

8

Анонимен

преди 5 месеца

"Къде са телеоператорите, енергийните дружества, банки?" - в други държави фирмите ползват данъчни облекчения, когато инвестират в спорт.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Събличааааааааааай!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Иска ми се хората да си говорят с с нормален тон и с разбиране помежду си.

5

с нормален тон

преди 5 месеца

Всеобщ проблем в България, когато едни хора искат едно и също нещо и то да работи да е добре, при най-малкото различие започват едни личностни обиди, его трипове, другия едва ли не се оприличава на сатаната и става враг номер 1, като единствената цел е да се той (врагът) да се унищожи. Омраза до степен дори забравяне че в крайна сметка искаме нещото да е добре. Не говоря само за ФК Левски, по принцип за българите в България. Когато трябва да се разберат за нещо. Каквото и да е то.

4

Искат да ограбят.

преди 5 месеца

Прави грозно впечетление, как се опитват да вземат всички акции на Левски за без пари. Т.е. се опитват да ограбят Наско Сираков. Синята легенда Наско Сираков, заслужава да е в управителния съвет на Левски, дори ако не е мажоритарен собственик. ЦСКА в това отношение си тачат камата. Стоичков е част от ЦСКА и него не го плюят, дърлят и обиждат. Наско Сираков пое отбора, в момент когато от ФК Левски ходеха от врата на врата и се молеха някой да вземе акциите. Тогава единсвено синия номер 9 ги пое.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Наивно, много наивно.Нещо не виждам рекламодатели и спонсори в футбола да се бият да спонсорират и рекламират. Къде са телеоператорите, енергийните дружества, банки?Някви ще си играят на парламент, а миноритарен собственник без право на последната дума ще дава пари.Наивно, ама много наивно.Много вожд малко индианец е цялата работа в държавата, спорта и футбола. Да очакваме нов клуб левски хххх или как?

2

АН

преди 5 месеца

Закривай!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Раев се е окопал яко и няма да изпусне лесно кокала. Заплата 50 хил на месец и множество други далаверки... Той си беше фалирал от покера, ако не му бяха подарили акциите. Ако си спомяте Джо Диксън каза, че Раев му е искал 1млн евро лично за него +1 година да остане на поста директор срещу заплата... Тъй че "братлето" на Перуката няма да даде оставка