157

ГМОотрова

преди 5 месеца

До GMOFan... всички с и без ГМО ще си умрем! ДА, така е... Разликата е че ядейки ГМО има много по-голям шанс да се образуват тумори в стомаха ти и да умреш много по-мъчително от тези които избягват да ядат ГМО храни, тъй като все още ГМО храните не са изследвани достатъчно до колко вредят на човешкия организъм... Ама защото производството на ГМО продукти е ЕФТИНО и печалбите за проиизводителите са по-големи отколкото при производството на нормална храна , релкамата на тия отрови НЯМА ДА СПРЕ...

156

Анонимен

преди 5 месеца

ИДЕ ВОЙНА ! СТЯГАЙ СЕ ! ЕДИН ДВА ДЕКАРА ДВОР С ЦАРЕВИЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, КОКОШКИ, КОЗИ, КЛАДЕНЕЦ ГЕРАН, ГАЗЕНА ЛАМПА И ДЪРВА ЗА ПЕЧКАТА ! ДАЛЕЧ ОТ ГРАДА !

155

Анонимен

преди 5 месеца

ГМО в Бг се яде отдавна, най вероятно всички безвкусни плодове и зеленчуци, вносни и родни с високи добиви, са ГМО. Няма ги вече вкусните и ароматни Бг домати, краставици, праскови, кайсии, месо, и мн др.

154

GMOFan

преди 5 месеца

Истината е, че всички с и без ГМО ще си умрем! Никой, няма да живее вечно и ГМОто няма да промени нищо.

153

Чичо

преди 5 месеца

Всичко,което идва от Украйна е ГМО.

152

ГМО отдавна ЯДЕМ

преди 5 месеца

Ние "чисти храни" и сега не ядем. А ГМО-то е разшено официално в ЕС, но само за изхранване на животни. А за това, че е невъзможно да се контрилира къде отива ГМО пшеницата например никой не говори. Едва ли е без значение, че консумираме месо и мляко от животни хранени с ГМО. И не на последно място - В УКРАЙНА МАСОВО СЕ ОТГЛЕЖДА ГМО И ИДВА У НАС КАТО ФУРАЖ ЗА ЖИВОТНИ. А И В ХЛЯБА НИ СПОРЕД МЕН ИМА ПРИМЕС НА ГМО ПШЕНИЦА ОТ ТАМ!

151

Анонимен

преди 5 месеца

Ще ядете квото ви кажат, защото сте роби

150

Анонимен

преди 5 месеца

Какво означава че нямаме нужда от по-високи добиви? Тази е много зле.

149

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 156 "и оттам нарушения на психическо ниво." Нека за момент да се замислим за същото нещо при тия, които подкрепят руския диктатор военопрестъпник, избиващи и чуждите и своите с една торба лъжи като претекст ....

148

Анонимен

преди 5 месеца

ГМО са тотал щета за човешкото здраве, погледнете ги в Америка на какво приличат - едни лоени топки и супер агресия и насилие и стрелби всеки ден и всеки час. ГМО води до необратими последици в човешкото ДНК и оттам нарушения на психическо ниво. Вредите и щетите са огромни, но пък за сметка на това печалбата на няколко корпорации е супер и познайте кое има по-голямо значение...

147

Анонимен

преди 5 месеца

До Дай опорките, бе! Червената армия няма да дойде, другаре, а без нея вие сте за никъде. МожеХте само да крадете сирене от мандрите, но вече и там има въоръжена охрана и зли кучета. Май ще кесите в панелките останали от родителите ви. Като стана дума за "национални интереси" де.

146

Анонимен

преди 5 месеца

До 149. Ти пък от къде имаш тази информация? Да не би братушките сами да са ти казали щото на запад икономистите друго говорят. Но както и да е. Яж си *** и чакай руснаците да умрат от глад щото САЩ сега помага на Украйна.

145

Само заради

преди 5 месеца

зависимостта, която ще породи това решение трябва да се се откажем от от ГМО-то. Както каза госта в студиото, производителите ще имат пълен монопол заради патентите, а съпровождащите разходи за специализираните торове, пестициди и прочие ще са по-високи. В крайна сметка, ще имаме дори по-скъпа продукция, което нас самите не ни устройва (говоря за България), а негативните ефекти са твърде слабо изследвани, за да си правим подобни експерименти със стотици милиони души.

144

Анонимен

преди 5 месеца

Значи, винаги съм мразил призива: "...щом обичате толкова Русия, що не ходите там да живеете". *** вярно, що никой не ходи там да живее. Ходил съм там, доста пъти, като имах агенция за имоти. В Москва е супер, но там е по западно и от Лондон, щото руснаците са доказани психопати, а там, кво друсане е, не, че се оплаквам. Мръднеш на изток и по зле и от тука, сериозно, чудесна мизерия е, но не смеят да гъкнат горките, но те са свикнали.

143

Анонимен

преди 5 месеца

Добре, де, аз сериозно питам за тая Галя, къв и е филма на тая

142

Анонимен

преди 5 месеца

Защо България ще гласуна въздържал се, когато никой не желае безконтролни ГМО продукти!

141

Дай опорките, бе!

преди 5 месеца

До Анонимен "бичайна тактика на руската пета колона......." -------------- ооо, да забравих, това да слагаш на първо място интересите на държавата и хората й, вместо тези на "евроатлантизма" е руско поклонничество... спокойно, ще дойде ден, когато всичките ще сте част от коледната украса по стълбовете!

140

Анонимен

преди 5 месеца

До колко е вредно ГМОто незнам но е безвкусно. Ако си затвориш очите малко трудно ще разбереш какво ядеш. Винаги количеството е за сметка на качеството. Пример за това са американците. Ама някой ще каже че имали голяма продължителност на живота. Нека да видим каква ще е след 10-20 години ако не пият по една шепа хапчета. Старците им сега са от това поколение което не е яко ГМО.

139

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 143 Обичайна тактика на руската пета колона е да формулира т.нар. "сигнални" думички и реплики, с които да връзва цялата руска пропаганда. "Галчето", "посолството" и др подобни са такива думички. Зад тях стоят само руски фантасмагории и фейкове. Даже и Радев започна да си служи с такива и то доста очевидно.

138

Не точно . . . .

преди 5 месеца

До 142 Анонимен До дай опорките, бе! И сега какво, щом е соц е добро, нищо че е ГМО така, така ли? :) Е хубава работа, а досега не правехте разлики в коментарите. Сега пък имало и добро ГМО. Не точно, а демократично ГМО! Има огромна разлика!