24

ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ

преди 5 месеца

КОМЕНТАРА? КАТО ДОЙДАТ *** ЩЕ ВИ ПИТАМ КОЛКО ГИ ОБИЧАТЕ ПАЛЕСТИНЦИТЕ

23

вв

преди 5 месеца

Предусещам,че този-Яхия ли беше,Яхния ли беше,скоро време ще влачат овързан като фараонска мумия по земята.Тогава да му видя смелостта на този детеубиец.Лежал е 20 г. в израелски затвор за тероризъм,но заради пленения войник Гилат, преди 10 г. е бил освободен.Просто този плъх по-добре да си глътне ампула с цианкалии.

22

МНОГО ДОБРЕ

преди 5 месеца

Да се учи от Путин ! САМО УНИЩОЖЕНИЕ И ИЗРАВНЯВАНЕ !

21

И

преди 5 месеца

защо Хамас да бъде унищожен?! За да може да съществува ционистката държава Израел ли?! Мислете кого подкрепяте! Хамас е освободителната армия на Палестина. Земята на палестинците беше подарена на евреите да си направят държава там. Тези земи винаги са били на палестинците и тези два народа са живели там много години заедно в мир.

20

Champion

преди 5 месеца

Нападате *** Василева, не си направихте труда да прочетете "пише Марк Чемпиън". Толкова за мненията ви.. Изпадате в "Теория на Конспирацията" (аз също харесах филма), а пропуснахте най-важното в статията - 75% от цивилните подкрепят действията на Хамас от 7.10. Ако видите цялото изследване..75% одобряват ИЗЦЯЛО, т.е. и варварщините. Само 13% не одобряват. Другите одобряват ЧАСТИЧНО. Това ви показва за какви извратени мозъци става въпрос и кого защитавате.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Въпросът в заглавието е реторичен. Пиндостан винаги отглежда и щом престане да им върши работа - унищожава. Такава ще е съдбата и на нашите родни слуги на ПосолствоТо.

18

Анонимен

преди 5 месеца

"Интересно защо палестинците не ги искат никъде." - А евреите къде ги искат? Ахахахаха!

17

...

преди 5 месеца

Интересно защо палестинците не ги искат никъде. Дори в Египет по границата с Газа са направили вкопана в земята стоманена ограда, за да не копаят тунели.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки знае, че САЩ и Израел са заедно. И че евреите командват и в САЩ. Така Израел печелят 6 дневната война, благодарение на САЩ, а не са били сами срещу всички както си мисли наивен Гaн'чo. CАЩ неслучайно затвориха Джулиан Асандж. Защото им изкарваше на показ киpливитe ризи. А сега Уики Лийкс и без Джулиан също работят. И изкараха доказателства, че Израел директно са финансирали Хамас. Направо са си ги отглеждали. Всичко си е дело на самите евреи.

15

Анонимен

преди 5 месеца

"живеят около ДВА МИЛИОНА палестинци! Тези хора са и част от Израелската армия,но никой не говори за това" - Напротив! Всички конформисти водени за носа говорят за това. А това като "информация" само по себе си е бaналнo. Като нещо ненужно да се знае. То оставаше пък и да няма араби в Израел. Само обаче не са толкова много колкото евреите ви съобщават и колкото вие им вярвате. И не са толкова много тези в армията, а почти клонят към нула. Иначе всеки с паспорт ходи в казарма, даже жените!

14

Анонимен

преди 5 месеца

Опитвали са да разделят народа на две. Все едно България и Македония. След това по-лесно ще контролират едната част, а другата ще унищожат. Нищо чудно нападението да е било инспирирано. Да има някой наказан за жертвите в Израел? Това си е предателство!

13

Бонго Бонго

преди 5 месеца

Хамас е подкрепен от ЕС и ООН. Вашите пари изпращани за помощ да си построят инфраструктура и икономика, Хамсас направи мрежа от гробове, където сами ще паднат. Парите от ЕС и ООН за Хамас отидоха също за ракети от Русия и Иран .Сега ще плаща Палестина.

12

Бонго Бонго

преди 5 месеца

Браво Веско, това е истината!!!

11

Анонимен

преди 5 месеца

а преди като писах коментари че, хамас е израелски проект цъкахте минуси ....

10

Анонимен

преди 5 месеца

До 13:Самите евреи го казаха обаче по медиите го потулиха.Онзи НетаНаЯху е взимал подкуп,за да си затваря очите за финансовите потоци от Катар към Хамас,а атаките на Хамас ги използват като повод после да репресират мирното население и да им взимат земите.Самите палестинци дължат цялото си нещастие на англетата,защото едно време те са позволили всичко това там да се случва.Ей затова не трябва да се заема категорична позиция все едно е футболен мач.Някои неща са под повърхността и не се виждат.

9

Пич

преди 5 месеца

Като го чета този пасквил и ми минава през ума, че женички като авторката (*** Василева) е най-добре да си стоят зад печката и да си гледат децата, вместо да се правят на коментатори на международното положение. Всяка домакиня стана политически анализатор. Хайде, много моля. Тръгнала да дава акъл на Нетаняху как да се разправи с Хамас?! От височината на коя трибуна, с какъв опит?! Хайде да оставим израелците да се разправят с тези главорези, както те си знаят. А те знаят много добре!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Съмнявам се, че читателите ще прочетат написаото, НО !! ЗА ПЪРВИ път тук пишете истината, че Хамас се финансира и подкрепя от Израел, от ционистите на партията Ликуд на Натаняху, за да се противопоставо на Организацията за обединение на Палестина. Ето това е истината А не са Русия. което ни натърапвахте.

7

Гадове

преди 5 месеца

Добре са се научили еврейте от фашистите как се избиват хиляди деца и жени в Газа.

6

Мате Матиков

преди 5 месеца

По еврейските критерии за справедливост палестинците си имат всичко, което им е нужно, но по нормалните критерии нещата не са така, и това огнище ще гори или тлее до следващите билейски времена.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Бой по арабските кратуни