60

Анонимен

преди 5 месеца

Сърбите са велики, за разлика от нас. Това е народ, а ние сме мишки долни

59

Мара Бунева

преди 5 месеца

Никакво доверие на този сръбски шовинист! Докато тези хора не се излекуват от отровата, натрупана поне няколко поколения, нищо добро да не очакват! Или ги чака прокобата за ,,всички сърби под една круша", или да се вчовечават и да се държат като съвременна европейска нация. Дори французи и германци се помириха, само тези и техните македонистки слуги я карат като по югосръбските времена. Само че вече няма как да си и с Русия, и с Европа. Знаем какво става с този на двата стила...

58

Анонимен

преди 5 месеца

Може да се подобрят отношенията, но само ако сърбия има интерес от това. Ако няма интерес, а то явно никога е нямало, сърбите си говорят само приказки от 1001 нощи.

57

мики

преди 5 месеца

До Ниш включително всичко е българско - Пирот, Сурдулица, Враня, Лесковац, Зайчар, Неготин, Княжевац, Велики Търновац, Босилеград, Цариброд, цялото Поморавие и т.н. Никога не го забравяйте! Тези земи са били системно присвоявани през годините от сърбите, асимилирайки геноцидно българите отнемайки им етническите права. Помнете това, когато слушате сръбска музика и когато отивате уж на екскурзия там по изконно българските земи. Помнете, че сърбите са основните виновници за Македония.

56

Анонимен

преди 5 месеца

Радев и Вучич русофили

55

Анонимен

преди 5 месеца

Вучич докара сръбкините до мисъл за отопление на дърва, т.е. не е успешна политиката на чакане да се натрупат резерви, които да се харчат избирателно.

54

Анонимен

преди 5 месеца

Много отдавна трябваше да скъсаме връзките с тази кебапчийница. Само зло сме видяли от тях.Само чалгарите и тези дето ходят за плескавици им се радват.

53

Могат...

преди 5 месеца

Накарайте макетата да признаят българите като държавотворен народ и да ги впишат в конституцията,да спрат да крадат история и да си присвояват исторически личности,да престанат да тероризират и пребиват българи заради произхода им,да признаят,че маке-езика е български диалект,да променят учебниците...Иначе само си плямпате общи алабализми! В противен случай поговорката за сърбетЕ важи с пълна сила...

52

Анонимен

преди 5 месеца

Че си имаме кусури, имаме, но сме в пъти по-свестни от сърбите!!!И моля Радев да подсети да не се тормозят българите от Западните покрайнини!

51

цариброджанин

преди 5 месеца

Србляк и на снимка... изчисти го!

50

akudфйкк

преди 5 месеца

ако продължава да ни блокират България Румъния за Шенген да разширяваме дунава да правим по-дълбока и горе при Сърбия големи пристанища

49

Анонимен

преди 5 месеца

Стоянов спри вноса на нерегламентирани парфюми идващи от Сърбия, нека има правила в тази държава наречена България!

48

Анонимен

преди 5 месеца

Нямат друг изход.

47

Митака

преди 5 месеца

Много лоши неща сте правили и правите на България.Не сте стока сърби и го знаете.

46

Не е ли ясно?

преди 5 месеца

До Вековен пич: Това, което пишеш звучи добре, но иначе си е пълна фантастика.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Вучич, сега кой български град ще поискате?

44

Българин

преди 5 месеца

48 На България не и трябва нищо!Сърбите са по хора от ГанYO!Като си в БГ мизерия и разпад виждаш а щом минеш границата все едно влизаш в Европа дори бедните села поне са чисти и имат хубави пътища също така имат сърбите и паметници на Васил Левски!

43

МАРАШ

преди 5 месеца

Бг митничарите пускат тирове пълни с дрога щот са ко рум пи ра ни ко *** ле та!Един такъв го хванаха с много матерял чак у Франция!

42

Евала Сърбия

преди 5 месеца

Бг Митничаро е най корумпираното Хю мне на света!

41

КЕБА ЕВАЛА

преди 5 месеца

Искаме Шенген с Сърбияда ходиме по кръчми и кафани и да ни пее Кеба Евала!Сръбската храна е по хубава неискам бай Ушеф митничар да ни рекетира що си носиме 2 луканки и три кашкавала!