16

Анонимен

преди 5 месеца

Стоичков, нали преди 2-3 дни каза, ча ще подкараш първия булдозер да сриваш стадиона 'Народна армия', а пък сега говориш, че ще пуснеш някоя и друга сълза? Бъди мъж, никаква сълза, само ще хлипаш без да плачеш. а на булдозера да се качат Плешивия от Сливен и Костадинов! Така че ти си остани цесекар, пък онези ..... от БФС да го дадат продажници, каквито 18 години бяха и сега са такива.

15

Weedman

преди 5 месеца

Тоя веднъж беше набил един български журналист в испания,защото го беше снимал без да го питата.И за да се покаже пред другите *** със които е бил в ресторанта,а това са все корумпирани типове от спортните среди и къщите за залагане,го беше подгонил и го беше набил,не защото го е снимал,а защото бил българин.голяма изцепка която се покри пред БГ медиите,дори беше специално поканен в студио да даде интервю,разбира се в негова полза,за да си изтрие резилът пред всички българи.

14

Чорбаръ

преди 5 месеца

Надявам се строежа да завърши скоро.Да не стане,като в Подуене половинка,кабрио и с борч към държавата.

13

Гумичка за триене

преди 5 месеца

Кауфланд ще ти ги избърше "легендо" олиото колко е за един приятел питам?

12

Георги Илиев Митев

преди 5 месеца

Къде се е чуло и видяло , фуражка да плаче ? !

11

РУСКА РУЛЕТКА...

преди 5 месеца

А В РУСИЯ ИМА ЛИ ХАЗАРТ..??........ ГИРКИН ЗНАЕ ЛИ УТРЕ - ЖИВ ИЛИ МЪРТЪВ ЩЕ Е..??

10

Анонимен

преди 5 месеца

Изолзва факта че е известен да подтиква хората към хазартна зависимост и сега щели сълзите да му текат.Бати бa6иб0зука

9

Анонимен

преди 5 месеца

Текат сълзите, но текат и бонусите. Добре че са великите българи Ицо, Митко и Горан, че да печели всеки българин от бонуси.

8

анонимен

преди 5 месеца

Миии ще реве. Ако няма бонус там. Бай Иван вчера на казана се оплака,че не отваря вече външната тоалетна. Страх го било Ицето да не излезе и от там.

7

Не се кахъри

преди 5 месеца

После ще покараш из София джипа със синята лампа, ще минеш на червено 5-6 пъти, ще удариш един-двама на пешеходна пътека и ще си припомниш младините!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Ице, пусни един залог, ше ти мине!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя дето рекламира хазарт щели да му текнат сълзите .А тия дето са в комуните дето са развили хазартна зависимост заради теб,за тях няма ли да текнат сълзите ?

4

Прилича на колиба

преди 5 месеца

Срам за България, че в центъра на София е лицензирана тази колиба, дето и в Сомалия я няма...Бавно развиващи се - закъснели с 50 години

3

Анонимен

преди 5 месеца

Вие ли сте строили и с ваши пари ли сте строили, за да го бутате? Това са парите на народа, а вашите пари са от мутренски казина. Нали си живееш в Маями, защо идваш в парка на моя роден град?

2

Рекъл лазъл

преди 5 месеца

Добри аз ще работя за село Равно поле за 50лв. Ако искат ако не искат много им здраве желаяСело Равно поле Неми дремат никак дори

1

Анонимен

преди 5 месеца

Збогом Айкут :)))