Снимка: БГНЕС

Феновете на ЦСКА имаха възможност да разгледат за последен път отвътре стадион "Българска армия" преди началото на строежа на новия дом на "червените". Клубът обяви ден на отворените врати преди утрешното дерби с Лудогорец, което ще бъде последният мач на старото съоръжение.

Привържениците на "армейците" имаха възможност да разгледат терена, тунела, съблекалните, както и някои вътрешни офиси на стадиона, като залата за пресконференции и стаята на легендарния домакин бай Добри. Желаещите успяха да видят още ВИП ложата на стадиона, а голям интерес имаше и към музея на ЦСКА. Събитието привлече стотици фенове на тима.

Двубоят между ЦСКА и Лудогорец ще се играе в неделя от 17:45 часа. Очаква се в началото на следващата седмица да започнат дейностите по бутането на стадиона.

Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков призова феновете на "червените" за подкрепа преди последния двубой на стадион "Българска армия".

"Колкото и хора да дойдат, ще има много сълзи. Аз ще бъда един от тях, защото споменът си е спомен. Поглеждайки в годините назад и сега стъпвайки на този стадион, за много хора в неделя ще бъде много голяма радост, че са преживели големите победи на ЦСКА, но също така ще бъде един тъжен момент.

Нека в този тъжен момент текнат тези сълзи от любов, от обич, от уважението към тези четири букви. Това е историята на ЦСКА! Само след няколко дни този стадион няма да го има. Със сигурност на мен, след последния съдийски сигнал, ще ми текнат сълзите", заяви Христо Стоичков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase