52

Ганчо

преди 8 месеца

Седнал съм на масата.Пия си ракйка и чакам ТАЯ да ме зашливи с някоя СЕЛОКРУШЕВЩИНА.Нещо антиджендъеско

51

-

преди 8 месеца

-

50

Анонимен

преди 8 месеца

Дърта крадла- заради червените крадци България е на тоя хал и години след тях трудно успяхме да се измъкнем от калта и сега отново се опитаха да ни нагазят....лицемерието им е гнусно и целта им е ние в ЕВРАЗИЯ И БРИКС- А ТЕ В ЕВРОПА И САЩ, като децата на Кремъл.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Другарката няма нищо против корупцията, проблема и е, че тя не участва.

48

Позитано 20

преди 8 месеца

Вечно недоволната Нинова.И ние не сме доволни от нея.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Като спечелите избори, вие ще разпределяте! Така работи парламентарната република! Защо премахнахте монархията, с фалшив референдум?

46

Анонимен

преди 8 месеца

Това е най-добрата коалиция (не-коалиция) за България, защото ... всичко друго значи да сме под руски ботуш. Това може да е приемлив вариант за неграмотните селяни със скъсаните потури, но за всеки уважаващ себе си българин с някаква собственост, путинския ботуш е най-страшния кошмар след Втората световна Война.

45

Боби

преди 8 месеца

Зглобка от бандити, само БСП липсваше в тази изродена сдглобка. Без ДПС тази сглобка нямаше да съществува, нито пък да се променя конституцията.

44

Ако може

преди 8 месеца

За мен по голяма порция че съм гладен

43

Коя държава ?!

преди 8 месеца

Старата я съборихте, а днес тук е обран бостан от ДС мафията.

42

морски

преди 8 месеца

Сглобка в ск(.|.)бка

41

Анонимен

преди 8 месеца

Продажниците и крадците вече ги наричат евроатлантици и нищо не можем да направим. Двойните граждани на различни държави ще направят парламента "Международно събрание". Ще трябва да се смени името на парламента на "Международно събрание" и а депутатите да се наричат "международни представители"

40

За двойното гражданс

преди 8 месеца

За двойното гражданство е права! Надявам се ГЕРБ и ДПС да не подкрепят този текст! Българите сме много бамбашки народ - не ценим образованието си, изградените ни кадри, които с желание и наготово ни взимат от другите държави. Крайно време е да приемаме собствените си кадри и да спрем да припадаме пред получилите образование в чужбина! В противен случай показваме, че не сме се променили от след освобождението, справка "Криворазбраната цивилизация", които не са я чели надявам се да са я гледали!

39

Анонимен

преди 8 месеца

А на теб не се ли падна ТЕХНОЕКСПОРТСТРОЙ. от разпределението на червената мафия, а другарко?.какво непрекъснато ревеш като вдовичка за к.р? Всички червени иZроди сте нагли и безочливи? Защо не кажеш как спечели парите за хотелите на Халкидики?

38

баба мара

преди 8 месеца

подаите си оставките и се махаите за да се отпуши партията ви само с празниприказки не става може ли такава наглост накрая ще изпаднете от нс това ливи е целта ами кажете я на последните ви фенове

37

Мдааа,

преди 8 месеца

демокраДците делят на три вместо на четири,пропуснаха да включат и Корни Импексова :) Е айде на следващите избори ще сте пак заедно и ще си делкате по равно :)

36

Военен

преди 8 месеца

Много ясно че като морал БА ще бие всеки, на три мисии съм бил и момчетата са страшни! Грешките са в командването, там не знаят къде са! Но както и да е, понеже съм от Варна, и фен, желая успех на Черно Море и Спартак Варна! Защото сме град на Герои!

35

Анонимен

преди 8 месеца

русофили герб продадоха държавата на лукойл

34

Анонимен

преди 8 месеца

Алтернативата на Луканов е апокалипсис за населението!

33

До Public enemies

преди 8 месеца

И като го свали какво!? М? Нали после абсолютно същите ще бъдат избрани с незначителнаразлика в процентите! Никакъв смисъл от нови избори! НИКАКЪВ!!! Нали го ядохме тоя последните години, не ни ли стига?