55

Скромно

преди 5 месеца

Но с желание. Браво Коце

54

Отговор

преди 5 месеца

До 69 Лайк означава кеф на турски. Половината ни думи са турски , около 400 английски и съвсем малко руски , предимно във военщината.Там и е силата.

53

"Лайка"?

преди 5 месеца

Извинете, какво значи "лайк"?

52

Анонимен

преди 5 месеца

Божке, а аз, простакът, готвих шаран по никулденски и го ядохме по семейному....Че и книга на масата, дето може да я омажем, не се сетих да сложа....А можеше да мина през панаира на книгата и да взема някоя автобиография на български политик от последните 20 години, че да имаше с какво да се обършем поне....Каква мъка само....За догодина ще знам.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Виждам, че Костадинов и маргарин е намазал, не само лютеница.

50

анонимен

преди 5 месеца

"Направо да го ожалиш за бедната трапеза" Абе да, Костя направо е беден като църковен плъх, особено като помислим колко "евтино" е аншоа. Нищо, да си похапва човечец, че ако отиде в любимата му Русия, там аншоато ще го види през крив макарон. И то е под санкции.

49

Анонимен

преди 5 месеца

А за Коледа Белобрадова филия с мас и "До Чикаго и назад"

48

Анонимен

преди 5 месеца

Съвет към двамата: Рибната консерва само от магазина на АМ Тракия на Ихтиман!

47

ясно

преди 5 месеца

Това да се възприема като прикрита критика към руското посолство .Намалили са им дажбите и нашите пищят. Казвам ти дъще сещай се снахо.На обикновените *** по 4хлв на месец а на нас най -важните само по една къщичка на морето от 500 квм ли?

46

Анонимен

преди 5 месеца

О, свещенна простота! Та и Белобрадова, която сама си вярва...

45

Анонимен

преди 5 месеца

Незнам кой я гледа, но Белобрадова е посредствен инфлуенца и некомпетентен "представител на властта", както се самоизтъква. За дуалното образование не е чувала изобщо, явно, както и колегите й. Има го в много европейски страни. Пълна скръб. И каква дикция, "п" произнася сякаш се изплюва. Произнася "о" като "у". София се напълни със селяния, без да обиждам селяните. Нищо лично.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Оооо Беатриче! както казваше моя най-добър приятел Франк Лойд Райт.... обърках се моя приятел Виктор Емил Франкъл хахахаха Ще ги наредиме лютеница-милиционер-лютеница-милиционер хахахахах

43

Анонимен

преди 5 месеца

Белобрадова се намаза с лютеница да имитира кръв като че ли се е била на Шипка. Това е днешният български депутат - човек от улицата без образование, без биография, намазан с лютеница и целува американския ботуш

42

Анонимен

преди 5 месеца

Незнам кой я гледа, но Белобрадова е посредствен инфлуенца и некомпетентен "представител на властта", както се самоизтъква. Пълна скръб. И каква дикция, "п" произнася сякаш се изплува. Нищо лично.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Същата Белобрадова нарече кича и простотията в украсата на София, "удряне на едно място" и "липса на концепция". С некадърни теоретици и лаладжии София няма да изглежда като европейска столица, нито образованието ще се оправи. Простотия с усмивка.

40

Анонимен

преди 5 месеца

В сутрешното предаване на Георги Любенов въпросната Елисавета Белобрадова бе оскъдна относно глас, но зачупи пръсти и щедро се похвали, че коализията ПП,ДБ е изпълнила обещанията- "за Шенген, плана, инфлацията"...като си приписа работата на предишни правителства от 10-15 години преди тяхното. Относно образованието пропусна да каже, че в МО работят най-некадърните кадри, поставени там още от недоразумението Денков. Ясните правила ги има, няма кой а ги изпълни.

39

Анонимен

преди 5 месеца

"За коя лютеница....." се пише, а не "За чия ......". Ако се продължи изречението: за чия ...., ще сложите звездички.

38

Пен

преди 5 месеца

Александър Попов , мисирче неграмотно , пиши на български бе простако. Един език ни остана и него искате да съсипете ....

37

Цеко

преди 5 месеца

Преписвача апаопов продължава да е неграмотен.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Лайка или мента? А може и да е друга билка. Казва се харесване а не лайк. Лайк го използват неграмотниците.