65

Анонимен

преди 6 месеца

Ненормалният тоталитарен 4-ти Райх. Дали някои източни германци не съжаляват обединението?

64

И да забраняват,

преди 6 месеца

И да не забраняват, някой вече държи пламенни речи в бирариите. Когато някой такъв вземе властта в днешна или в утрешна Германия, което е неизбежно, да се благодарят на Меркел.

63

Анонимен

преди 6 месеца

Във Франция се откри , че Лю Пен е взимала огромни кредити за партията си от Руски Банки . ЕС разкри връзката и с Путин. Тая алтернатива няма почва в по-голямата част на Германия . Нито финансова нито политическа. Тия активисти са на социални грижи от десетилетия . На практика са без реални професии.

62

До 60

преди 6 месеца

Проблема е че Европа става Африка. И поради страхливостта, конформизма и липсата на нови идеи всички си заравят главите в пясъка. Ей го, АзГ им показват че обикновените германци не харесват имиграцията, елита е прекалено страхлив за да направи нещо по въпроси и решават да действат към забрана на АзГ. Няма мнение - няма проблем. Аденауер ако беше доживял да види че мохамед е най популярното име за новородени в Берлин сам щеше да основе АзГ.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Нищо не се оформят . Тия източни аст на Германия са много различни от другите. Някога от там е тръгнал социализма и такси е останал. Във всяка държава има сбъркани партии. Във Франция на Лю Пен . В Испания на Пуч Демон .

60

Анонимен

преди 6 месеца

И на това му казват демокрация? Страх ги тресе от АзГ, защото все повече набират популярност. Оформят се като 3-та полит сила.

59

Анонимен

преди 6 месеца

" Германия това е Европа " . Тези думи са на големия Канцлер Аденауер след ВСВ. И сега Германия набира скорост в ЕС. Тази партия не никакъв процент спрямо 600 милионна Европа. Никои не я брой за нищо. Правят се на патриоти нещо като копейките в България.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Абе тоя Путин явно е всесилен! Какво ли вече не по света беше обявено за негова рожба!

57

Анонимен

преди 6 месеца

Тая партия е рожба на Путин. Защо Русия още не е обявена за екстремистка държава?

56

аха

преди 6 месеца

Всеки, който не е правоверен жендар-либерал и яростен русофоб, е екстремист. И трябва да бъде забранен. Така е демократично.

55

Батьо

преди 6 месеца

Вместо да ми цъкате минуси, вземете и пишете според Вас как е, че да стане мухабет в съботния ден. Съжалявам, че не можем на живо да се срещнем и да се напием, обсъждайки световната политика, както наистина се прави. Тука... Абе не е същото.

54

Батьо

преди 6 месеца

Действително е интересно каква ще е съдбата на Русия. Путин прави там това, което правеха лидери като Кадафи и Хюсеин - балансира между вътрешните сили, а те в Русия не са никак слаби (когато притежаваш активи за милиарди съвсем не си слабичък) и в резултат успява да дирижира целия ансамбъл до войната в Украйна доста успешно. Сега въпросът е кой ще спечели изборите догодина, с какви нагласи ще бъде (по-краен или по-умерен) и дали ще е толкова добър в балансирането.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Дрезден е разбомбен от Американците. Руините от огромния пожар още се пазят. Хиляди хора са енищожени. Приели конституцията, която са им написали без да я четат.

52

Имп Маврикий

преди 6 месеца

Каква гавра само. От Трети Райх, Германия в близко бъдеще ще е в границите на Еврохалифата. Разбира се всичко това ще е гарнирано с борба между правоверните, кой е по правоверен, от една страна и с десни екстремисти врагове на режима. Та толкова за Европа, изкривените й ценности и тн. Интересно какво я чака Русия.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Извpaтeнoтo e нoвoтo нopмaлнo, a тo бивa cтиrмaтизиpaнo, цeнзypиpaнo и npecлegвaнo...

50

Батьо

преди 6 месеца

За съжаление ме цензурираха и постът ми стана неразбираем. Думата, която бившият кмет спомена е тази, с която наричаме онази раса от хора, с която традиционно е населен континента Африка.

49

Батьо

преди 6 месеца

Вървят някакви скрити процеси. Ще ви дам пример какво става зад кулисите. Един от кметовете на провинции през цялата Ковид-криза беше изключително краен и говореше постоянно как трябва да има задължителни ваксини и как неваксинираните трябва да бъдат затваряни - съвсем сериозно. Канеха го постоянно в националните телевизии. Сега на някакво студентско събиране в Университет нашият човек споменал няколко пъти думата "***" - не в обиден контекст. Принудиха го да се оттегли от кметския пост.

48

Анонимен

преди 6 месеца

44- АфД ЛИ? - СТИГА НИ ТОВА ДА МРАЗИ ОБРАТНИТЕ И ТЪМНИТЕ.

47

Германец

преди 6 месеца

До До 44/47 Ти ли знаеш повече за АфД, или службата за защита на конституцията на Германия?

46

До 44

преди 6 месеца

Зная това което виждам и чувам да говорят и вършат от АФД. Другото е пропаганда.А колкото до тази институция за сигурност в Заксен която обяви АФД за екстремистка Абсолютно съм сигурен че е повлияна от политици за такова решение. Предвид огромното и влияние в тази провинция Нека хората в бг не си мислят че в една германия в организации учреждения или пък съдилища няма политическо влияние ...Има на всякъде по света има Дори в Америка го има!!