28

Анонимен

преди 5 месеца

И този мошеник се появи да дави акъли,които изобщо не са за доброто на България! Този,заедно с Миленчо ощетиха държавата ни с едни милиарди,като направиха далавера с превъртането на държавдния дълг! В главата му са само концесии,приватизации,разграбване на държавните активи,геноцид над народа и затриване на РОДИНАТА ни! Заедно с крадеца от Мадрид тези раздадоха за жълти стотинки активи за милиарди! Да се скрие и повече не ни го показвайте! Помним кой е и какъв точно крадец е!!!

27

Анонимен

преди 5 месеца

Муки, не се бъркай!

26

Joko

преди 5 месеца

Вместо да плюете , ЯЖТЕ БАНАНИ ! Сега ги има бол 1 1 1

25

777

преди 5 месеца

Добре де, като толкова знаеш, когато беше на власт, защо не ги реализира тези политики? Само дрънкате, кое как трябвало да се направи, а никой не го прави. Я се скрии бе!Всичките сте един отбор, крадци и некадърници!

24

Анонимен

преди 5 месеца

Населението намаля с една трета, от 9 на 6 милиона. Партийните представители в Партийното събрание да се намалят с една трета - от 240 на 160.

23

Анонимен

преди 5 месеца

В Евродоходите и Евроданъците кога ще влезем? Либертарианският лумппенн едно си знае, едно си бае.

22

Чудя се

преди 5 месеца

Каква е разликата между "малкият мук", "простото киро" и "опуленият асенча"? Ами май никаква. И тримата са от един "обор"(не оТбор), и папкат от една хранилка. Както се казва: Хвани единият, удари другия!

21

Тоя Микимаус

преди 5 месеца

И жена му имат някаква обща фирма с Алексей Петров

20

Анонимен

преди 5 месеца

Впрочем, намаляването на населението + новите им технологии + безприкословното изпълнение на нарежданията на Брюксел са възможсност да си съкратим парламента до 60 души. Няма никакъв смисъл нито от 240, нито от 120.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Ако е така, както пише в заглавието - сори, ама не сме разбрали! В еврозоната - защо? А Шенген - защо? Това са още два повода, от Брюксел да ни казват какво трябва да изпълним и до какъв краен срок. Срещу кого да действаме, кого да подкрепим. Всичко това, защото сме гледали някакви успехи на Хърватия по телевизията. Ама Василев какво има предвид под "успехи" - не знаем. Има само едно "предимство" - после няма излизане от ЕС. Пък и не сме Великобритания.

18

Анонимен

преди 5 месеца

к -л о у н!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Колчо ходи да кензаш другаде. С вашия Руски Цар сте за нафталина!

16

toti

преди 5 месеца

Ти ли си най големия умник,много ти се иска да се провалятм алко джуже,но няма да се случи да ти стане ясно,а и никой не бърза да влиза в Еврозоната с такъв срамен парламент !!!

15

Анонимен

преди 5 месеца

Няма логика толкова много администрация, при положение че навлязат технологиите и изкуствения интелект. Прав е. Така или иначе, може и по-късно, но ще се намали няколко пъти. Просто няма да има нужда.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Хари потър пак излезе от нафталина и сее оценки. Видяхме ви политиката и на ндсв и на аверите ти от герб нах вече. Бюджетни излишъци, постни пици и аборигентски заплати. И накрая на годината милярдите от излишъци бам раздавай на нашите фирми ударно и безпроципно. Поне сега заплатите и пенсиите вървят нагоре. Кокорчо може да е всякъв, ама го каза най добре. С африкаски заплати няма как да станем европейска държава.

13

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 14 Глупости . Индия е затънала в дългове държава . Все пак Индия е най голямата демокрация в света . Как можа да си помислиш че има финансова дисциплина ? По принцип има разни измамни схеми при които може да се печели от дълг и то добре като например Япония но има и рискове .

12

Анонимен

преди 5 месеца

Никито, колко пъти ще си повтаряш африканските икономически съвети? Бегай в Африка да съветваш някой африкански сатрап. В Индия практикуват твоите съвети, резултатът е Държава-сметище.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Никой никога не е действувал за влизане в Еврозоната. Не ми се криви на мамуна.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Няма как Царската партия на Василев, която назначи за премиер мутра от ИПОН да влезе в Шенген. Държавата ни върви към третия свят, ниско интелигенти управляват инженери и професионалисти занаятчии. Не става, хората не "пасат трева".

9

Анонимен

преди 5 месеца

Cлaвa Aлa-бaлe!