28

васил божков

преди 4 месеца

слафке,шти скъсам г.ъ.з.а........

27

музикант

преди 4 месеца

Мир на душата и.Тя не е виновна,че слаФчу е чалгар-***.Ба маата на две поколения гадината долна.На Сл.Бряг вече няма дискотеки,има чалготеки.Кючеци,простащина.Поисках на оня с микрофона песен на Супермакс,отговорът беше-"кой е тоя супермакс"...За песен на Диана Експрес-не можело,чалготека било.Исках Канарите-не и не!Само кючеци.Отвратен съм.

26

toti

преди 4 месеца

Не е за вярване...уж в тоя момент ,но за него ,дори и в този момент се намират думи да се умъскари зглобката,макар да почива в мир майка му...

25

Анонимен

преди 4 месеца

Съболезнования.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Е, и? Да не би Слави да е в затвора и иска да излезе че го пишете това?

23

Ангелина

преди 4 месеца

По отношение на Александър Чирков съм напълно съгласна със Слави - ние в България ,не заслужаваме хора ,като Чирков - той е друга Вселена ,която тези ,които не разбират предпочитат да унищожат и дори и посмъртно не могат да му "простят " ,че е това ,което те не са. По същия начин се постъпи и с друг морален ,ерудиран интелект ,като Кристиан Таков. Не зная дали Хинков е в основата на промяната името на болницата ,но помня ,че ставайки здравен министър Гайдарски моментално започна да му отмъщава

22

Itso

преди 4 месеца

Корава жена е била, щом не е починала досега от срам покрай синът си...

21

Ангелина

преди 4 месеца

"Богат обем от думи"....е в противоречие с другото твърдение на Слави Трифонов ""Аз боравя добре с думите в българския език "...От "първо четене" е видно ,че "боравенето с думите" е с неправилно използвани словосъчетания и употребата им не според тяхното значение. В България едва ли има повече от 5% ,които имат богат речников запас ,правопис и правоговор и Слави е много "далеч "от тях!

20

ала бала

преди 4 месеца

С подвеждащо заглавие ни пускате изритания от бъдещата история на България чалллгар. Като правеше т.нар. шоу, всъщност е печелел много много пари с разпространяване на просттттотия. Като му повЕрва матряла, избяга страхливо от отговорността да управлява. А той си е един нарцис и дано не ни го предлагате повече за ментор. Той се е научил да търси внимание, но нищо не произвежда. Затова да спира с изявите.

19

гледах го

преди 4 месеца

в предаването на слави проф. чирков нарече депутатите - ония 240 хрантутници....и е дяволски прав!...тия хрантутници да се съберат, и една стотна нямат от това което е направил тоя велик хирург!

18

Анонимен

преди 4 месеца

От публикацията, която току-що прочетох се вижда, че той нищо не е разкрил. Акцентирано е върху Хинков, но не и върху майката на Трифонов за да се правят сензации. Иначе, да, абсолютно прав е! Проф. Чирков не заслужава това неуважение! Аз лично също не харесвам Хинков и смятам, че не е достоен човек. Особено след последните събития с дироктора на Пирогов. Не си представям добрите доктори като кариеристи ламтящи за пари и власт

17

Ицо

преди 4 месеца

Спомням си преди време, когато падаше рейтинга на гледаемост на Слави, как даваше интервю че ослепява /за да събуди интерес/!С такива работи само примитив се заиграва!

16

Биби Банкянски

преди 4 месеца

А Слави кога???

15

Анонимен

преди 4 месеца

Не е това повода за изказването на Слави! Опорочавате смисъла му! Новината ви не струва пукнат лев! По правилно новините ви! За това сте медия интернетен фантом!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Много точно и правилно в целта си ги казва нешата Слави!Че кой от "управляващите" има богат или поне добър речник??? А посочете поне един!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Много точно,Слави!Лека й пръст на мама Здравка!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Слави Трифонов и богат речник е оксиморон. Богат му е само когато става въпрос за чалга или за разказването на *** вицове.

11

до Емигрант

преди 4 месеца

Хляб и Зрелища!!! У Бг журналистика от вече 30 години - Йок!!! Култура, образование и възпитание, тоже - Йок!!!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Бог да я прости!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Бог да я прости жената,повече няма да му гледа резила.