94

Ангелина

преди 5 месеца

"Конституционни промени" с "държавното предприятие" и "Винету" са пълно самоубийство.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Хора, които не се уважават едни-други, не трябва въобще да говорят за Конституция!

92

Директора на банката

преди 5 месеца

Ще стане Премиер..алеле мале..

91

gogo

преди 5 месеца

вън!!! в никой случай да не минава!!как председателя(т.е. разбирайте офис организатора) на НС ще става служебен премиер!?!?! че те там слагат куци-кьораво-саката, това е все едно секретарката на шефа да поема ръководството, ако нещо се случи с него...:ХУправителят на БНБ е подставено лице, най-често с нечисти дела!председателя на КС при все, че няма справедливост в най-покравената и омразна на българите система - правете си изводите колко му е читава работата ;)

90

ПроСоТо

преди 5 месеца

обаче ние си пишем тук изливайки гнева си,но тия национални предатели си ВЪРШАТ ПЪКЛЕНОТО ДЕЛО ....Има нещо объркано в битието ни..

89

Гошо

преди 5 месеца

Родолюбците искат да ни затрият като народ и обичаи, искат само да си плащаш навреме данъка.

88

Име

преди 5 месеца

Да вземат да приемат и една лустрация.

87

Значи

преди 5 месеца

Един Кабинет подкрепен от 10-15 % от Народа ( 70% не гласуват) си променя Сонституцията както си иска за да остане на власт?!!

86

Колко

преди 5 месеца

много предатели и престъпници!...

85

Анонимен

преди 5 месеца

Ей затова им трябва ИИ. Голям проблем им е измислянето и замяната на думички. Вместо "нареждането", разпореждането, се плосва в заглавието "заявката за промените в Конституцията". Кой ви пише "заявките" бе? Поне да знааем за кой точно съюз става дума - за ЕСето ли или НАТО, а може би мафията ви заръча?

84

Анонимен

преди 5 месеца

Добре е някъде в чл. 1 да се вметне че ръководна сила в обществото и държавата са представителите на Посолството.

83

Юрист

преди 5 месеца

Като им знам законодателните *** от последните 2 години и направо ме втриса какво ще сътворят с тия промени в Конституцията.

82

Анонимен

преди 5 месеца

Ще запишат Нато в конституцията, така американците директно ще могат да правят преврати с техни войски разположенеи в Българи уж , че защитатват Констутуцията

81

Анонимен

преди 5 месеца

за тези промения трябва велико народно събрание, не народно събрание с обществено доверие от 8%

80

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 72 Хубаво е да си спомнят как свърши френския монарх след бастилията

79

Поправка :

преди 5 месеца

ДYпедатите газят Конституцията...

78

Двойно гражданство!?

преди 5 месеца

Промяната лица с двойно гражданство да могат да заемат ръководни постове в държавата е меко казано скандална! В Австрия не може да имаш двойно гражданство, избираш или австрийско или българско/ако си българин/! В САЩ не можеш да станеш президент ако не си роден в Америка и общо взето във всички демократични страни съществуват определен тип нормални ограничения! Естествено в България вечно се правим на по-големи папи от Папата!

77

Важно за гражданите

преди 5 месеца

За българите НЕ Е ВАЖНО разделянето на Висшия съдебен съвет, правомощията на главния прокурор!? Това, което е от значение 1. Бързото съдебно производство и прилагане на обществено полезен труд за по-дребните и ясни престъпления! 2. Интересува ги реципрочно на извършеното престъпление наказание! 3. Интересува го ясно разписаните процедури за разследване и време за извършване и установяване на присъда - тоест работата на разследващите и съда!

76

Анонимен

преди 5 месеца

Моделът Иванов -Петков. Честито шарани .

75

Казино

преди 5 месеца

До Ми той Киро Канадеца Тогава Киро президента Радев го пазише със зъби и нокти !!!