17

тъпомер

преди 5 месеца

Всички които са против Стенли и плачат за БФС са левскари,защото знаят дълбоко в себе си ,че са измамници в мащабен размер.БГ футбола е заложник на лиценза на този отбор и тегли футбола ни в дъното.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Стилян Петров, футболиста дал много повече от енергията си, за радва фенове в чужди държави. Отказа се от националния заради конфликт с Стоичков. Той и коконата на Манчестър не постигнаха нищо с националния отбор, щото по същност са си легионери и играят за пари и интерес.А като им слушам приказките съм убеден, че нищо не става от тези, а с претенции да представляват футболния съюз. Да си пишат мемоарите и снимат по медии. Президент на БФС не е за такива

15

Наблюдател

преди 5 месеца

Странни са тия, дето питат кой е Стилиян? На тях изобщо не трябва са им се обяснява ! Или нищо не разбират от футбол, или са заложници на финикийски знаци да пишат глупости? 18 години резил, май не стигат на някои да прогледнат?

14

Анонимен

преди 5 месеца

Кйи е стилян, че да обяснява какво иска или не иска михайлов? Боби Михайлов е президент избран на общо събрание, на което вероятно стилян дори не е бил делегат. Тези съвсем объркаха в коя къщичка ще папат и в коя обратното.Оставката на Михайлов може да се приеме само от тези които са го избирали и то с гласуване. И ако в качеството си на член на БФС си искам Михайлов, хич ми е тая какво говори стилян и пр.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Държавата не финансира пряко БФС но неуки диванни експерти няма как да го знаят това.Всички клщкарят за слоупотреби, черно тото и прочие и нито един сигнал с доказателства? Що ли ?Сега поне си признаха, че освен президенското място на Боби искат и това в УЕФА. Пълни кариеристи и бездарници са. С активното мероприятие което направиха, и БФС ще ги отсвири, а те за УЕФА мечтаят. С такива ще се докараме до няколко същза и правни битки до откат, кой да води бащина дружина.

12

Атмаджа

преди 5 месеца

Безумие е президент или премиер да управляват най-много 2 мандата,а пък футболните президенти да са едва ли не пожизнени или с по няколко мандата.Властта по принцип покварява повечето хора,когато се упражнява прекалено дълго.Колкото до новия конгрес,то е ясно,че който го "организира",той ще го и спечели.Три месеца са предостатъчно,за да се осигурят необходимите за победата делегати.И после всичко ще си продължи постарому.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Перукан явно се опитва да спечели време за да си заличи следите.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Общи празни приказки! Стилян говори некипели. Клубовете избират Изпълком и Председател, и не вижам как някой ще ми каже за кого да си дам гласа. Нито Президента на БФС нито Изпълкома могат да затворят клуба ми, нито могат да го създадат. Явно Стилян не е наясно въобще а приказва общи приказки за пред медии. Обаче лично ще повдигна въпроса за това как такива пречат на футбола. Ако има да казва нещо, има събрание. А някой знае ли, кой клуб представлява, щото не знам създал такъв. Ама иска да е шеф

9

Дядо Викенти 72г.

преди 5 месеца

Добре де . Кой стои зад Михайлов? Съдии, запалянковци, стари колеги, полиция, милиция, жандармерия , депутати, политици, артисти, миньори....Не ми идва наум кой може да го подкрепя този самозабравил се бивш национал... Или е откаччил съвсем ....,или....наистина СТРАХ го тресе това момче....

8

Един Българин

преди 5 месеца

4, той не е само той, но и Лечков и Костадонов и кой знае още кой е замесен в кражбите. Всички искаме футболът да търгне напред, а някои от нас се надяват новото ръководство да не катурне съвсем Левски, макар че в ръководството на Левски е същата работа като в БФС....то за това всичкият ни футбол е трагедия. Лудогорец никога няма да има почитатели, а разделението сред запалянковците на двата основни отбора не води до нищо добро.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Ще си тръгне,Ама Митьо няма да припари.

6

Анонимен

преди 5 месеца

В БФС мирише на прокиснало ланско зеле. И трябва да се изхвърли и кацата.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Абсолютно цялото държавно финансиране трябва да бъде спряно на момента. Всички да бъдат изгонени от държавни и общински терени и сгради. Щом искат да си управляват, да си управляват, но без нашите пари.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Да се задържи Михайлов още сега, докато не се направи пълен одит на БФС и не се покаже, че няма открадени пари!!!!!!!!!! Не го пускайте да изняга тоз сер-се-мин

3

Мичманът от небето

преди 5 месеца

И ....няма коментари.Като , че ли няма запалени българи да върнат футболът по нагоре, където му е мястото в Европа и останалата част на света.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Негово право е не може да дойдат 500 човека да запалят бус и той да им каже ми добре спирам си доходите?

1

Реалист

преди 5 месеца

Е нале прокурорите започнаха проверки? Или само на ужким?