21

Банкеръ

преди 5 месеца

Разликата между законния и другия дърводобив е,че при първия горския минава и маркира с боя дърветата,които Рома с машинката трябва да отреже.При втория горския не е на работа и излиза по евтино.Така или иначе домакинствата,които се отопляват на дърва трябва да ги вземат отнякъде.Не съм чувал Еколог да раздава дърва или пари за отопление.Само на приказки ги бива,когато дойде ред да плащат млъкват.

20

Случаен минувач

преди 5 месеца

Това им е животецът. Въпросът е, че горските посягат на едиственото, от което живеят - дървата. Естествено е да ги нападат и пребиват с колове, брадви, тояги и камъни. Само се опитайте да озаптите човек, неял 2-3 дни и ще ви стане ясно за какво става дума. Така че държавата трябва да се намеси и да им потърси някакъв поминък, иначе наистина ще стане страшно.

19

Случаен минувач

преди 5 месеца

В района на Самоков живеят около 6 000 ***. Те нямат работа, сиреч по цял ден си чоплят носа и нищо не правят. Да, ама гладен стомах мирен не стои, както казва народната поговорка. Трябва да се дъвче и да се гълта. Единственото, което могат да правят, е да секат рилската гора и да изнасят трупите с каруци и коне. После ги продават на прекупвачи на дървесина, с получените пари си купуват хляб, евтин салам и задължително алкохол. След като се напият, почват да се бият, но това е друга тема. Тов

18

ВЪПРОС

преди 5 месеца

А знаете ли какво става в съдилищата с безплатното правораздаване ? Щото там въпроса е не за четвърт . . . . Този въпрос е важния ! Не нелегалния дърводобив !

17

i'm

преди 5 месеца

Питайте ДПС по въпроса с дървения бизнес!

16

Бойко Българоубиец

преди 5 месеца

Хехе еми трябва да пълним черните каси ;) ГЕРБ ПОБЕДА!

15

Анонимен

преди 5 месеца

Яз за WTF спрашвам, не за WWF.

14

Анонимен

преди 5 месеца

До Марсел Попов. Яко си ароматизиран. Запря ли животинките преди да дойдеш да драскаш глупости ?

13

Анонимен

преди 5 месеца

По-скоро е обратното

12

Анонимен

преди 5 месеца

Нали Киро се хвали в Брюксел, колко много е постигнал как Лукойл са честни, ами аз да им споделя на ЕС - всичко лошо последните 3 години е от бедност до която Кирчо и Кокорчо ни докараха!

11

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 7 - Световен фонд за дивата природа (на английски: World Wildlife Fund).

10

100 ПРО

преди 5 месеца

Заради цингите... И тия дето ги защитават разни европейски организации "против расизма" да видят какви мизерии правят в България...

9

az

преди 5 месеца

поне 50 процента е

8

Анонимен

преди 5 месеца

Това нищо не е в Расиушка у Сибирия китайците изсичат горите не законно и без платно, хей така заради рудко-китайската дружба и заради подкупа даден директо у Кремъл. . Къде мине китаеца стотици декара гора се опапват за отрицателно време.Ако не вервате гледайте у ytube.

7

Ddt

преди 5 месеца

1/4 ? ха ха.

6

Анонимен

преди 5 месеца

BTW това WTF КАКВО ОЗНАЧАВА?

5

Анонимен

преди 5 месеца

Ако просто сека дървета от нивите ми и ливадето туй по наредбата ли е? Не извозвам баласта, не ми трябва. Отделно всяка година уникожавам хиляди фиданки израстляци.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Хи, хи, хи тия големи оптимисти, само 25% извън закона, а в действителност само една четвърт от дърбодобива е законен.

3

Сата НАТО

преди 5 месеца

Това са глупости. По-точно е да се каже "под 1/4 е законна". И не е само ДОС. Във всяко нас. място дърводобивът се държи от айдуци, които унищожават природния ресурс на всички българи. Сечта е безпощадна, трупат планини от дърва и се отчитат някъде нагоре - най-вероятно ДПС и ГЕРБ. За тази нападт има само едно лечение к то е хирургическо.

2

Танас

преди 5 месеца

Защо федерацията по кеч се интересува от българския дърводобив?