14

Ангелина

преди 4 месеца

Божанков ,"не звучи добре " и да се "прегърнеш" ,с тези ,които са носители на меко казано порочните модели на корупция срещу ,които преди това си се "борил".!

13

Км

преди 5 месеца

Нинова каза:,,Веднъж предател,цял живот предател,,Тоя въртутник отиде за един месец в САЩ и се върна тотално промит.Явно кеша си заслужава да стане предател.

12

Анонимен

преди 5 месеца

На тоя пък кой му иска мнение?

11

Това...

преди 5 месеца

...момче от Горна Оряховица е пряк наследник на фамилия от държавна сигурност. Не че е изключение, даже не и виновен за това, но като го знае, що не спре да плямпа и да се дуе.

10

По същество

преди 5 месеца

Ми не спори бе. Отивай в затвора

9

Анонимен

преди 5 месеца

Лудница, спор ... лудница, пак спор, пак лудница и пак спор! И т.н. Закривайте!

8

седераст

преди 5 месеца

гледа като гърмян заек запъртъка

7

Соня

преди 5 месеца

То би било добре и ако гeйcкото лоби не пробутваше такива, като Божанков, оня Борислав ли там, какъв беше и много други yтaйки, че един ден съвсем ще ни е срам пред децата ни, да им разказваме от какви недоразумения с неизяснен пол е била движена тази държава. А спорове да има, то затова е и парламент...

6

До Зрител

преди 5 месеца

То завърши преди да почне.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Ах, ти, селски дис, лъжец, конформикт и ренегат! Ти си от лошото най - лошото в българската политика - врътльо, който говори на селски диалект, интересчия и мазен лабач и блюдолизец!Никой не обича предателите и ти си жив политически труп!

4

Хо-Хо-Хо

преди 5 месеца

Кво ше прайш в тая еврозона с 200-300 евро пенЦии бе младеж??? За заплати нема ти говоря щот по-добре да говоря на некоя тиква...тя по ше ме разбере...сигурен съм!

3

Зрител

преди 5 месеца

Контранастъплението кога започва ?

2

Дъглас

преди 5 месеца

Най добре звучи ,че си некосена ливада

1

Анонимен

преди 5 месеца

Така става защотото сте своеволни *** свикнали да правите какво си решите пък да става каквото ще. Не сте отборни играчи, липсват ви бейсик софт скилс както се казва и не сте на ниво нисък мениджмънт камо ли политици, гледайте Боко и питайте който разбира какво и защо прави.