15

Анонимен

преди 5 месеца

Само със свиркане и копане на лозе не става.Трябва и коване.

14

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 14 --- Не всичко ти се разбира. Относно онова, което е понятно в текста ти, те подкрепям, така е.

13

Анонимен

преди 5 месеца

5. Мързи гоБългарската жена иска от мъжа си ласки,внимание, грижи, любов , пари........300 нещаМлад *** от жена си 3 неща -храна, секс и да не го занимава..,на което отговорът е" Оправяй се"Зрял *** иска от жена си 3 неща- храна, да не го занимава и с....каСтар ***- 2 храна и да не го занимава

12

Анонимен

преди 5 месеца

Живеете с нерез!

11

Анонимен

преди 5 месеца

Ако напишеш статия на тема 4 начина да облекчим натъртването при 2 часов акт ще съм ти задължен. Това е основното оплакване.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Отново провокативна снимка с миризливи крака. Докога?!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Изхвърлям кафето у кофата. Жената вчера се дърпа, вика ми по час два всеки ден ни мога. Да беше лето да отида на лозето, но сега къде да се дена, та да забележи че ме нема.

8

Дебеланките,Ах:-))

преди 5 месеца

Подкрепям! Пълничка ,добре оформена( тип налята) млада дама със стегнато тяло и гладка кожа. Ммммм, поезия! По-е-зи-я!!!. Никоя от манекенски тип не може да се доближи до тази сласт която струи от тях. Но! Много е важно самите да си знаят цената, да демонстрират самочувствие. Да не допускат маркетинговите щампи да им развалят вярата в собствената цена!!!!

7

Причина 5

преди 5 месеца

Съсипа се зелето !

6

Смръдльо

преди 5 месеца

Като ми се вмиришат краката го кисна няколко вечера подред във нишадър и калиев перманганат.И така до следващия месец/

5

Анонимен

преди 5 месеца

И още една причина - жена ви мрънка непрекъснато.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Браво Мише, най-после статия за секса! Ох, ох, ох...

3

Най-сериозна е

преди 5 месеца

втората причина и то не когато се дължи на лоша хигиена. Хигиенните навици могат да се променят. Сериозен е въпросът, ако става въпрос за естествения телесен аромат, какъвто има всеки човек. Сексуалното влечение е вид химия. Чрез телесния аромат организмът на другия човек те предупреждава дали съчетаването на твоя и неговия(нейния) генетичен материал ще има за резултат създаването на читаво потомство. Естественият телесен аромат може силно да привлече или силно да отблъсне евентуалния партньор.

2

Обстановката вкъщи

преди 5 месеца

Пропуснали сте най-важното - психологическият аспект на домашната обстановка. Ако свекървата подслушва нощем до вратата на спалнята на младата двойка или ако злобна, застаряла, неомъжена зълва или балдъза непрекъснато прави интриги и скандали, може да ти се отще да правиш някои неща под юргана.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Не познавам млад любител на кафето, който да е с понижено либидо. Също така, нито една от по-пухкавите девойки, които познавам, не се е отказала да търси любовта, желаят физически ласки точно толкова, колкото и стройните им връстнички. Дори се твърди, че като любовници дебеланките били много по-разкрепостени и всеотдайни в секса, защото по-рядко им се случва мъж да ги хареса. При затлъстелите мъже обаче положението е друго - хем му пречи шкембето, хем има комплекси, че изглежда смешен без дрехи.