32

Будинов

преди 5 месеца

Да попитам всичките лаладжии какво искат от Денков.Като не изкарвате достатъчно кинти от халтура отивате на първия строеж и ще изкарате и като физикалци(общи работници)повече и няма да скимтите че сч ви малко парите.От 6 милиона българи половината са мюзик айдъли,сървайвъри,таланти,фермаджии и каквото се сети човек но не и работници.А точно хората трудещи се от ИТ до последния общак плащат данъци за да има за лентяите под прозорците на Денков

31

Анонимен

преди 5 месеца

Актрисите трябва деца да гледат за това на тях дайте пари 3000, пък акторите и старите да се оправят. Мога да си представя как Актрисата печели повече от Актора в едно семейство, може би така ще му дойде акъла да си намери истинска работа.

30

Анонимен

преди 5 месеца

да излезне молеца

29

Анонимен

преди 5 месеца

Съкратете пенсионелите и дигнете заплатите на младите актриси до 30г на 3000 минимум, на тези до 40 на 2000 минимум, за останалите да си намерят още една работа. Артистите мъже да си намерят втора мэжка работа или да сменяват пола. :))

28

3254362

преди 5 месеца

Аз, който плащам данъците за тези дейци, смятам че 2000 лв са им малко. Поне 10 000 лв, защото култрно масовите меропрЯтия са скъпи. А на мен може още да ми вдигнат данъците, че след това ще дойда и милицаите за годишното 10 процентно.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Пари и за троловете!!!! (нали така другари). Само за нас НИЩО. Пари Денков или ще ти завра костенурската глава в костенурския...

26

СМЕХ

преди 5 месеца

Мишокът се покри в дупката си.

25

Иии

преди 5 месеца

Плъхът невденков изчезна..

24

Анонимен

преди 5 месеца

Да се прибирате и да се залавяте за някаква работа и стига сте търсили пари от държавата! Аман от вас бе, нищоправници! Хонорарите ви текът от каде ли не, телевизии, радиа, клубове, курсове и парите са безотчетни!

23

СМЕХ...

преди 5 месеца

ТУК ИМАМЕ "КРИВОРАЗБРАНА КУЛТУРА" БЕ.....КАТО ЧАСТ ОТ "БЪЛГАРСКАТА СОЦ-ЦИВИЛИЗАЦИЯ" ...ХА,ХА,ХАААААА....ПО "КРЕПОСТНИЧЕСКИЯ РУСКИ МОДЕЛ"!!!

22

СМЕХ...

преди 5 месеца

ПОМОЩИ ЗА КУЛТУРАТА ----ДА!....А , КУЛТУРА---- НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА --НЕ!Известен българси писател , когато е писал знаменитите си произведения е бил ТЕЛЕГРАФИСТ-- в пощите.... И НЕ Е РАЗЧИТАЛ НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ!САМО ПРИ СОЦА---КУЛТУРАТА И ИЗКУСТВОТО БЯХА НА ХРАНИЛКА ПРИ БКП/дс--ДЪРЖАВАТА ....затова и такива са им и УСПЕХИТЕ...ха,ха,хаааааааа

21

КУЛТУРОЛОГИЯ без ЛОГ

преди 5 месеца

От статията разбирам, че ПРОТЕСТА Е ЗА ПАРИ, А НЕ ЗА "КУЛТУРА". За култура изобщо не се говори. В тази връзка, коя точно култура визират "културните дейци" - ЛГБТ+ културата, *** културата, кое? И какво представлява "културният деец", понеже и аз мога така да се нарека? Терминът "КУЛТУРА" за съжаление отдавна е опорочен, най вече от политика и слугонаж. И вероятно "културните дейци" са наясно, че ако получат нещо от това, което искат, то ще е с условие - да развиват "ПРАВИЛНАТА КУЛТУРА".

20

а да питам

преди 5 месеца

Аз да питам тези културни дейци като винаги по медиите са мрънкали, че са им ниски заплатите и т.н., защо не се вдигнаха така да гласуват по времето на Бойко, като тогава също мизерстваха, а чак сега?

19

Бунгар

преди 5 месеца

Култура-тава е средата в която живеем и човешките взаимоотношения. Незнам защо хора занимаващи се искуства си преписват самодоволно - дейци на Културата. Дейци на искуствата е дейност като всички останали професии в държавата.Работиш,печелиш,плащаш,инвестираш,развиваш се и т.н.Истинска Култура е когато живеем в подредена държава и хората сме добри и възпитани един към друг,а не сега като Джунгла,за което допринасят и тези дето се оприличават с Културата.

18

СМЕХ...

преди 5 месеца

"културни дейци"----НА ЗАПЛАТА??!!.......АБЕ , ДЪРЖАВАТА , ПАК ЛИ "ПОРЪЧКОВА КУЛТУРА" ЩЕ РАЗВИВА КАТО ПРИ СОЦА...??!!!....АМАН ОТ ПАРТИЗАНСКИ ПЕСНИ, ТАНЦИ И ПИЕСИ , ЗА ИЗМИСЛЕНИ И ФАЛШИВИ ГЕРОИ...ХА,ХА,ХАААААААААА....ПОРЪЧАНИ ОТ СОЦ-ДЪРЖАВАТА!!!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Борисов пак е активирал лакеите си. Ще бута Правителството, в което той сам участва.

16

Анонимен

преди 5 месеца

В нито една държава няма такова нещо като артисти на държавна заплата, разбирай на държавна хранилка. Всеки получа толкова, колокото си изкара, а изкарава толкова, колкото е таланта му. Но Тиквата ги научи така - 20 години си отглеждаше псевдо-артисти, партийни активисти. Като пияндето Мутафчийски, който е повече от некадърен, но по партийна линия го направиха шеф на САБ. Няма по-голям срам за всички нормални артисти.

15

чети внимателно

преди 5 месеца

"По телевизията показват убили бизнесмен в чалготека, убили бизнесмен в таверна... Когато съобщят че са убили бизнесмен в библиотека тогава ще се оправим" - Теди Москов

14

1234

преди 5 месеца

Мързеливи и некадърни!На запад един артист има агент търсещ роля за него!Явява се,става,не става!Монголски скотовъдци ще играят по-добре от нашите псевдо артисти!Някак ми е неудобно даже да ги наричам"артисти"Пияници!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Значи аз лично бих давал по 3к за младите актриси и по 1500 за младите артисти, те да си намерят втора истинска работа. Старите да се пенсионират и толкова.