30

Говорит Москва!

преди 6 месеца

Коментиращите, уж загрижени за България (все войни са им в главите, като на един от Кремъл), нека да надникнат малко по-надълбоко, преди да плашат хората. Кои са големите компании, търговци на горива? Да, сетихте се, да не им споменавам имената. Те си имат достатъчно собствени складове на територията на ЕС. И това е практика в целия съюз. Не виждам по никакъв начин другите страни да са загубили от тази практика. Да, сега някой ще загуби. Някой, който ви плаща по 4 хиляди. Не в рубли...

29

До 14

преди 6 месеца

Абепадал скапаСороски испуснал сисе на няколко места

28

Анонимен

преди 6 месеца

В България има много неща но на хартия . В папки с два ръста прах . И магистрали и тунели но на проекти . С няколко варианта и от десетилетия.

27

Анонимен

преди 6 месеца

В България много неща няма . Но си имаме сива действаща икономика.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Държавния резерв не е склад. В България няма склад за олио от слънчоглед ,. Той е в Румъния. Склад за жито България ползваше Сърбия - Пожаревац 1998- 2000г . Сега незнам ползвали .

25

Папай

преди 6 месеца

Дано няма съкращения.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Да се прави склад за гориво не е лесно .2. В България няма и склад за зърнени култури 3 . Склада за газ в Чирен от раз стана малък . След доставката и от Гърция . Така , че не се е мислело през последните тридесет години.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Уникално глупаво!

22

Анонимен

преди 6 месеца

Горивата в чуждестранен склад няма ли да бъдат на чуждестранни цени? И тази глоба за отказ при чуждестранните складове как се налага?

21

Анонимен

преди 6 месеца

Управляващата коалиция ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ увеличава резервите на други държави, за което плащаме ние и намалява българските резерви. При извънредна ситуация оставаме без гориво, заради тези предатели

20

До Анонимен 17

преди 6 месеца

още от Април 2023 Държавен резерв може да се намира в ЕС вместо у нас. и понеже 60% от наличния капацитет е на Лукойл - благодарение на ГРУгаря иван костов - вместо да поддържаме собствен капацитет сега плащаме на други.

19

Анонимен

преди 6 месеца

ВСЕКИ ТЪРГОВЕЦ НА ГОРИВА --СЪС СОБСТВЕНА СКЛАДОВА БАЗА!/по избор и предпочитание/

18

Анонимен

преди 6 месеца

а защо просто не го направят не по-малко от 30% да са в БГ. Така ако има място могат и и 100% от запазисте да ги съхраняват у нас, но не да е задължително точно 100 или 30.

17

До разбирачите

преди 6 месеца

Превоза на горива за да е печаливш трябва да е на автоцистерна до 40км,на влак до 120км, на тръба до 3000км ,а над 3000км на кораб. Нека някой отговори къде има бази със свободни обеми до 120км от границите ни - за влак? Иначе е лесно да се говори. Навремето поради такива отворени Словения си държеше запасите в Германия и им излезе златно горивото.

16

В БЪЛГАРИЯ ИМА ...

преди 6 месеца

..400.000 -РУСКИ ИМОТА , ЗАКУПЕНИ ПО ВРЕМЕ НА СОЦА И ПОСТ-СОЦА , КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ , ЗАЩОТО СМЕ ВРАГ И РУСИЯ НИ ЗАПЛАШВА С ЯДРЕНА ВОЙНА!НЕДОПУСТИМО Е ---българсака земя ДА БЪДЕ СОБСТВЕНОСТ НА РУСКИЯ ВРАГ !!!ХАЙДЕ ДА ПИТАМЕ---"КОЙ ПРОДАВА БЪЛГАРСКИ ИМОТИ И ЗЕМЯ НА ЧУЖДЕНЦИ"....НАЛИ ИСКАХТЕ ДА ЗНАЕТЕ..??????????????????!!!

15

САМО ДА ПИТАМЕ ХА,ХА

преди 6 месеца

ПЪЛНАТА БЛОКИРОВКА НА 100% от ПЕТРОЛНИТЕ СКЛАДОВЕ И БАЗИ В СТРАНАТА ОТ "ЛУКОЙЛ"---ЗА ВОЙНА ЛИ НИ ПОДГОТВЯШЕ....ХА,ХА,ХАААААААААА..../..че не разбрах/

14

Анонимен

преди 6 месеца

ей, нямате мира - *** народ, слаба държава. За какво се радвате? Новото решение означава, че резервите на страната ще са в чужбина и ако по някаква причина там решат, че им е приоритет/има извънредна ситуация, могат да задържат нашия си петрол колкото дълго си искат, а ние ще подсмърчаме по бензиностанциите и ще плащаме по 10 пъти отгоре. Много ли ще ви е кеф друг да ви държи 70% от заплатата, а на вас да ви дава 30%?

13

S

преди 6 месеца

В случай на война или друг катаклизъм ще си търсим резрвите по други държави, евала национални предатели, ненакрадохте се...

12

АЛЕЛУЯ...

преди 6 месеца

ТОВА СЕ ИСКАШЕ ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ --ДА ОТПАДНЕ МОНОПАЛА НА ЛУКОЙЛ , И ВСЕКИ КАДЪРЕН БЪЛГАРИН , ДА МОЖЕ ДА ВНАСЯ ГОРИВА ЗА СТРАНАТА!...ОГРАНИЧЕНИЯТА ЗА РУСКИЯ ПЕТРОЛ , ОБАЧЕ СИ ОСТАВАТ...ХА,ХА,ХААААААААА..!!!!!!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко руско - вън от България!!!!