81

Анонимен

преди 5 месеца

Супер по малко български наглеци, некадърни с мания за величие, да си стоят в ко4ина та която си направиха и да ръкопляскат на лайню тиква и дерибеевски великите ръководители на стадото *** връзкари които цял свят заобикаля като крастави

80

Това е страна

преди 5 месеца

Която си мисли за собствения народ при нас укрите тепърва ще подбиват трудовия пазар!

79

Джо

преди 5 месеца

За слабо грамотните .

78

Анонимен

преди 5 месеца

ВБ беше най-добре да отиеш 2002-2006 г, допреди около 10 г също горе-долу ставаше за по-непретенциозни, но не както преди това. Последните, които заминаха във ВБ отидоха преди 5-6 г и това е показателно, че от тогава там вече не е въобще за емиграция. Защо му на някой да ходи на Албиона, като може да отиде в Ейре, която е в ЕС и има дори по-висок стандарт и там говорят английски. Много насериозно се взимат британците, там още е добре за африканци и азиатци, но за дори източноевропейци вече не е

77

Така е ..

преди 5 месеца

Точковата система за прием на емигранти на Нова Зеландия и Австралия е най добра. Всяка година се публикува списък от какви професии държавата има нужда . Кандидатства се с въпросник съдържащ много данни и професия. Към всеки въпрос има точки , е като не набереш съответен брой , няма одобрение.

76

Анонимен

преди 5 месеца

Живея в Лондон от 16 години, върнах се в тукапо принуда, март се прибирам. Не ми е ясно, как живеете тука, признавам, учих там, позицията ми е добра и да, преди 10 години беше по лесно да успееш на острова. Българите са оправни тука, почти всички живеят добре. А, англичаните винаги ще са сила, в гена им е.

75

Анонимен

преди 5 месеца

Лекар самостоятелен с фирма . Не е спрел да работи без да е направил хиляди. Но не се и отказва. Друг , грък с фирма сам в България - земеделски производител също не е спрели да произвежда, лук,магданоз , домати . Но и той не прави хиляди вече няколко години . Фирма със стотици служители все е на загуба. Но си я има дружество топлофикация София . Различни случай в България кои на светло , кои на тъмно и оцеляват

74

Анонимен

преди 5 месеца

До71 . Такива кухи фирми са удобни за сенчестия бизнес . Ни говорим за различни писти . Едни бягат официално . Други под чуждо име за мръсни пари

73

УК

преди 5 месеца

Тези се простреляха в крака. Кой ще бере ягоди сега ?!

72

Ха ха!!!

преди 5 месеца

Харесвам Острова, Щатите и Европа като цяло. Но има една особеност. Тоя закон нека да го вкарат, но ако са сигурни, че младите юкейци ще почнат да бачкат. Досега емигрантите работиха като волове на полето и кофти професиите, а младия британец лежеше на помощи. И така цели поколения. За мен след подобен закон ще стане само по-зле за англичанина.

71

Alex

преди 5 месеца

Да си внесът чаршафи/индийци/! Като ги знам колко са работни/кв алифицирани/ и бързи, направо ша са разплача! Нямам спомен АНГЛИЧАНИН да работи за по- малко от 20 паунда на час!

70

Анонимен

преди 5 месеца

И когато на скрудж макдък не му излизат сметките той почва да променя постоянно условията, следва ниско заплащане и голямо текучество на персонал. Което го виждаме дори и тук в търговските вериги. Работника в началото се напъва да се докаже и върши повече работа, на третия месец вече иска да напуска поради още по големият обрм на работаи ниско заплащане, това не е проблем за чичо скрудж, той ще промени още малко условията ще намери друг да подлъже

69

Анонимен

преди 5 месеца

Не бери грижа за англетата, реално те вече започнаха да ползват и автоматизирани камиони, тукашните фирмички особено турските регистрирани като евро мевро транспорт увиснаха. Същото беше и с полските превозвачи, никой французин даже не е изревал. Освен това в Лондон има монумент от три съндъка и отгоре козел, символизира още ирладските мигранти. В този смисъл англосферата може да си намери собствени работници, проблема че трябва да им плащат повече което противоречи на скрудж макдък

68

Алекс

преди 5 месеца

Изброените професии не са привлекателни за англетата.Като останат без персонал спешно ще вдигнат ограниченията.Така се случи преди няколко години с шофьорите на камиони.Нямаше кой да зарежда магазините и много бързо промениха правилата за вносните шофьори.

67

Анонимен

преди 5 месеца

69 в никакъв случай не зависи от това което си писал. Даже беше станало куриоз как се регистрира фирма, закрива се до оборот 50 бона за да не внася повече данъци и се открива нова мегз 1 мегз2 мегз3 и .т.н. Хиляди фирми без оборот иникаква дейност без работници стоят регистрирани десетки години. Пълно е перачници навсякъде, те ти там "правото".

66

Анонимен

преди 5 месеца

До68. Разликата е голяма Франция от Русия . Приликата е че и двете са ядрени държави. .

65

Анонимен

преди 5 месеца

До66. Регистрацията на фирма беше 50 лв. И никой не те пита за капитала . Фирмите работят по ПРАВО . Не по Задължение. И дали ще успее или ще се преустанови зависи от капацитета и професионалните качества на собственика на фирмата . Само при Частните Съдебни Изпълнители е с подкрепата на държавата. Без протекцията и. Те са за съд.

64

Анонимен

преди 5 месеца

65 полупредзидентски републики са още Франция и съседна Румъния. Това е форма в която президента има власт но също и парламента. Сащ са изцяло президентска и там президента назначава съдиите даже. Чети повече.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Руски олигарх в Германия е невъзможно да остане. Без да декларира с каква дейност ще се захваща . И Румен Овчаров да отиде ще го питат за какво е дошъл. Но ако отиде тракториста от село. Ще ги вземат да работи без проблем , но с условие , че не сме в Шенген.

62

Анонимен

преди 5 месеца

63 странната логика е обратната - че тук всеки може да регистрира фирма с 2 лева капитал и да пусне обява за берачи на ягоди и после да ги зареже там. Либерастията докара ей такива болести. Отиди провери в търговския регистър колко е капитала на твоят топлинен счетоводител примерно. После ми кажи по каква логика посредник между теб дружеството и държавата ще е с основен капитал 5000 лева които не стигат за наем и за два компютъра, камо ли за заплати. И после тези ще кандидатстват за общ поръчки.