9

На Запад

преди 5 месеца

вече има разногласия по отношение на отпускането на Украйна на помощ в размер 50 милиарда евро. Това го пише в Financial Times. А ние мило и драго даваме за тази Украйна, която никога не е подкрепяла българите на нейна територия

8

bl

преди 5 месеца

Тук всички вият колко за нищо не стават нашите БТРи, а украинците ги искат. Как така? Украинците може да са промити, но не са ***. Те биха приели техника само ако може да се ползва в реални бойни условия или да се продаде.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Те тези БТРи са само за скрап, даже и в графара морално остарели не влизат. Дай само на пенсионерите и чички русофили да вият и да се наливат с евтин алкохол.

6

Анонимен

преди 5 месеца

И на това руско прокси ще му изтече времето! Време е да се отървем от руската примка веднъж завинаги! Добре, че е Делян Пеевски, за да поддържаме твърдия евроатлантически курс!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Общо взето рундьо ,популизъм на макс .Не продавайте българска земя като земя не се продава ,дръжте БТР на по 50 години.И той ще отиде в небитието като Първанов и БСП .Просто тия хора не разбраха че с про-руски лозунги в България избори не се печелят ,и ако се печелиха БСП щяха да управляват дълги години.

4

какво вето?

преди 5 месеца

келипира е голям с подобни покупки, а пък преизбиращите ни поклонници да се оправят както могат с бързи кредити

3

Хах

преди 5 месеца

Ама то има ли нужда въобще да пращаме БТР-и?

2

Анонимен

преди 5 месеца

Сега само забележете как ще наскачат едни антирадевци да плюят по президента, аз такива писъци и скимтене не съм чувал за доган примерно ,архитекта на бг политиката, защо????????

1

Е

преди 5 месеца

Като стават за охрана на границите,бедствени ситуации,що Радев не предложи предишни години да се ползват за тези цели? Лизлиз подметките на джуджето пътин.