20

Алито от София

преди 5 месеца

Много нагъл грозник е Коци, а той колко милиона потули и крадна кога беше шеф и собственик на Александровска болница, като беше 50 /50 частна и държавна, колко милиона отпускваше държавата,всичко се крадеше от Ангелов и компания, кога дойде време за одит и Бойко го взе че Коци да има имунитет, има ли шеф на Пиригов да не е злоупотребявал и да не е от герб, аз специално нямам съмнение че този наглец не е крал, или поне заплатата му е била не по малко от 100 палки

19

Баба Радка

преди 5 месеца

Ангелов, ти жив ли си бе, на баба Джендаринчето?! И ти изплува от нищото като такованкана след дъжд! Професор си колкото е професор овцата на комшийката ми, баба ти Кера! Много станахте дървените глави, чеденце! Вземи и се скрий, че и ний малко рахат да имаме от глупотевините ти! И да не забравиш да си обръснеш дупето и да си почистиш веждичките, сладурко! Я виж Ватманчето Евгени!

18

Анонимен

преди 5 месеца

Това е своеобразна борба между два противостоящи си мафиотски клана. Когато прибираше милиони от Александровска болница, К. Ангелов беше уверен в силата на фамилията, около която гравитира /Б.Б. и др./. Но ето, появиха се други. Х. Хинков се оказа по-нагъл от него. Самият той беше вкаран в това правителство, за да бъде изпран. В конкретния случай има разминаване на данни и справки в регистъра и негови изявления и действия.

17

Анонимен

преди 5 месеца

До Едно дете - Лошо е това с Даная, но не бива да се заклеймява доктора. Има много спасени деца от него. Докторите не са вълшебници!

16

баба мара

преди 5 месеца

пирогов и исул са строени преди 60 години какво може да се очаква от тях притова застаряващо население със съответните болести никаква организация разкарватте нагоре надолу един пирон няма в тоалетните да си закачиш дисагите и да напълнишчашката с урина пълна трагедия няма топла вода а хладка за храна не може да сеговори разни лафки на територията на болниците изнудват хората от село с цените си

15

тоз е корумпе

преди 5 месеца

тоя открадна 60 милиона от Алесандровска болница. Раздели ги с Боко и си бучна ботокс и си присади коса.

14

Идеалист

преди 5 месеца

От 10 години медицинската частна мафия иска да затвори Пирогов, болницата на софиянци. Няколко други болници чакат неговите пациенти, но сифиянци я спасяват с доверието си. Другото са обичайните просташки ояснения за хора учили по новите учебни програми

13

Едно дете

преди 5 месеца

До доктора е добър Директорът на Пирогов е много добър! Да попитат майката на Даная.... Мерзавци!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Това е работа на Тагаренко, той не забравя. Махнаха му ценния кадър и не стана на неговата.

11

Mopcku_

преди 5 месеца

Другарката от снимката не жали сили да kBu4u и да се отплаща за това, че я направиха професорка без грам да заслужава :) много й отива присадения перчем и ботокса в бузите :)

10

До ПП, 7

преди 5 месеца

Затова ли дружите с Къро, Маджо и Алексей Петров?

9

ПП член

преди 5 месеца

Сега ще ви обясня: От Брюксел ще ни държат Лойко с чатал зад вратлето докато изметем всички бибитковци на местно ниво. Като свършим това, пътят за нови избори ще е разчистен щото няма да има кой да подкрепя то лупа. След изборите подхваме едрите риби начело с тик вун.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Случаят Емин е не само скандален, той застрашава националната ни сигурност! Радикален ислямист на пост съветник на министъра в МО?!!! Винаги съм смятал, че по-лошо от мафията в България няма, но ето, че дойдоха хора, които са дори по-лоши от мафията

7

ПП член

преди 5 месеца

Изчистваме мафията бавно и систематично. хи хи хи

6

до 456

преди 5 месеца

Да ги сменят директорите на болници, ама ако има с кого. А то няма. Скоро из територията няма да има хора за нищо, освен за кражби или за стипендии от някое НПО.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Този Емин какъв се водеше? На кого беше съветник?

4

456

преди 5 месеца

Глупости,защо да е заради Мустафа Емин?!Просто този Димитров, както и всички директори на държавни болници,трябва да се сменят постоянно,за да нямат време да въртят далавери с обществени поръчки,търгове....Най-Много 2г.мандат,а не по 20г,все едно са на баща им.Така се самозабравят, ояждат и окопават,че просто представа си нямате!

3

доктора е добър

преди 5 месеца

колектива е с него . прокуратурата може нищо да не повдига . хахаха

2

Анонимен

преди 5 месеца

без убийства няма да стане. тая територия е пропаднала

1

Да

преди 5 месеца

Мутрите бранят свойте...