45

Alster

преди 4 месеца

За "демократичния" обеднен уран в снаряди от САЩ и Великобритания, одобрени и от българския премиер нищо не казвате!!! Защо така???

44

тя

преди 4 месеца

Затова никой не им иска селскостопанската продукция и западняците ни я пробутват на нас !

43

САЩ ли?

преди 4 месеца

До САЩ: САЩ изсипаха над Виетнам повече бомби отколкото за цялата Втора Световна война. Ине само това. Отвовни дефолианти за да падат листата от дърветата заради които американски войници, заболели от рак съдиха правителството им. Да са платили някакви компенсации за вредите?

42

САЩ

преди 4 месеца

....компенсираха ли ни за раковата епидемия след бомбардировките над Белград?

41

Анонимен

преди 4 месеца

Тръпнете килима под краката на мършавият стопанин на Белия дом,пратете го в най близкия дом за обезумели,за да спре войната в тази фашистка държава Украйна.

40

ЗЕЛЕНИТЕ

преди 4 месеца

щом се намесиха - край на войната! :):)

39

Анонимен

преди 4 месеца

стига с тия вредни емисии, природата ги преработва и в дългосрочен и средно срочен план емисиите нямат никакво влияние на планетата. Просто има клика от хора които изкарват добри пари на тази тема и обират и последните пари на хората.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Направление Херсон. Боевете в Кринки продължават. Зомбитата на киевската хунта продължават да извършват десанти на левия бряг на Днепър с цел попълване на силите си там. Междувременно руските бойци решиха да атакуват плътно десния бряг, унищожавайки зомбита и техника. Вчера, беше унищожен немският многофункционален радар RML-4D, който спомогаше да се прикрие прехвърлянето на подкрепления на киевската хунта към окупираното от тях предмостие. Като цяло ситуацията не е претърпяла значителни промени.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Направление Запорожие, Ореховски район. ВС на РФ продължават да изтласкват зомбакнацистишена от западните покрайнини на Работино. Разузнавателните дронове откриват струпвания на зомбирана по натовски стандарт биомаса, след което по тях работи руското РСЗО, а руските щурмоваците довършват останалата работа, като пленяват останалите живи зомбакнацистишени и превземат позициите им. В района на Вербовое има артилерийски дуели и последващи атаки. През изминалото денонощие зомбитата на киевската хунта са направили няколко опита за атака, но неуспешни.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Соледарско направление,Артемовски участък.Продължават ожесточени боеве на северния фланг край Богдановка,където зомбираната по натовски стандарт биомаса оказва достойна съпротива.На запад от Артемовск,боеве на шосето Бахмут-Часов Яр,недалеч от Хромово ВС на РФ леко напредва.Продължават ожесточени сблъсъци на шосето Бахмут-Константиновка близо до Ивановски.На южния фланг ВС на РФ продължава да държи позиции на най-важната тактическа височина в северозападната част на Клещеевка и атакува позиции на запад от селището.Малко по на юг,близо до Андреевка,ВС на РФ напредват в района на жп линията.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Донецко направление,Авдеевски участък.На северния фланг ВС на РФ настъпват към Новокалиново и Очертино.В последния участък ВС на РФ достигнаха СНТ Заря,който днес се явява като укрепен район на зомбитата на киевският наркокартел в северозападната част на Авдеевка.В района на Степовое,ВС на РФ няма напредък. Тук зомбитата на киевският наркокартел водят активна отбрана, включително и с помощта на западна бронирана техника. На южния фланг на Авдеевка няма промени: боеве при Северное, Первомайское и близо до индустриалната зона на югоизток.

34

Анонимен

преди 4 месеца

АМИ ТАКА Е, БЕЛГИЯ И ХОЛАНДИЯ ВОДЯТ ДО МНОГО ВРЕДНИ ЕМИСИИ.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Нормално е. Стана полигон за изпитание на всевъзможни оръжия от цял свят!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Значи, Белгия е големият замърсител. За 1г малка Белгия е замърсила колкото за 1.5г война на огромен фронт. Ало, Урсула, Борел, свийте се малко.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Грета ви казваше да се стреляте с веган бомби Беше право момичето

30

Зарица

преди 4 месеца

*** тъпата статия!

29

Анонимен

преди 4 месеца

И много повече сигурно. Защото, ако емисиите са колкото на Белгия, занчи Белгия с малката си площ и уж развитата си и напредничава икономика е огромен замърсител. А Именно оттам ни вленяват вина за озползване на печки на дърва и въглища. За пореден път ще напиша: Т. нар>. Зелени в Сглобката са обратното на декларираното.

28

Христо Христов

преди 4 месеца

Ми ЕС са си екотерористи. Никой не го отрича.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Очевидно ще трябва да се отървем от Белгия за да може да продължим с почистването.

26

Въпрос

преди 4 месеца

Не можах да разбера сега мога ли да влизам в центъра с голфа или много променям климата?