69

Реалист

преди 5 месеца

Дайте по 20000лв. за новородено дете пък да видим дали няма да раждат красивите и образованите.

68

Дядо Мрази

преди 5 месеца

Нищо бе нали мургавелките дават прираст, кажете им мерси.

67

Средна възраст

преди 5 месеца

Дъщеря ми е на 30г, живее с приятеля си вече 10г. И двамата са добре образовани, работят зраво, вземат сравнително добри заплати. За деца обаче не дават и дума да стане - живеят под наем и са заети по цял ден. Дете няма кой да гледа защото ако единият спре да работи дори за 2 месеца то парите няма да стигат, а на майчински и пр. не може да се разчита. Няма и детски градини, ние старите още сме в трудова възраст далеч от пенсия няма как да помагаме. Какво да се прави?

66

Анонимен

преди 5 месеца

Абсолютно вярно е, че образованието на жените е най - големият фактор да спрат да раждат деца

65

Анонимен

преди 5 месеца

95% от завършващите средно училище за нищо не стават. Отдавна никой не вярва, че съдбата му е във собствените ръце. Ако ще и 20 образования да имаш и да си бачкатор по природа, накрая ще ти намерят работа за 1200-1500лв, със сто отговорности и още 10 човека на които да вършиш част работата (работа в екип).

64

Заключение

преди 5 месеца

До Анонимен 35 Ако ти си този, който казва, че 25% от колегите му са стари ергени, но са с годишни заплати над 100 000 лева, значи те са били главозамаяни от огромния избор, който са имали. Коя мома няма да иска да се омъжи за такъв? И докато преспиват с почти всички от тези девойки, чудейки се коя да си изберат за съпруга, годинките са литнали. Но щом като са живи и здрави, значи все още има надежда да създадат поне по едно бъдещо компютърно генийче :)

63

Кандидат баба

преди 5 месеца

Как ще работят младите майки, като не са осигурени места в детските заведения?Не се подпомагат от държавата дори и тя да го заявява. Няма и сигурност за работещата майка да запази работното си място или да си намери изобщо работа, "защото често ще отсъства от работа". Как да раждат деца?

62

До 28

преди 5 месеца

Добре, но кажете какво и къде ще работят те в родината...

61

Анонимен

преди 5 месеца

Тия проценти на деца, които не тръгват на училище и не завършват, не са точно сред българите. Май са повече сайгонците

60

Звероукротител

преди 5 месеца

Защо да правя деца? Да хранят някой ден и тебе ли ?

59

Айн Щайн

преди 5 месеца

Когато си в клетката се движат тези около клетката. А когато си от тези които са от вън , клетката се движи нанякъде.

58

Анонимен

преди 5 месеца

До Звероукротител Забелязвам, че търсиш причина да не го направиш, вместо да търсиш начин да го направиш. Ти си един мрънкач. Няма смисъл от такива. По-добре не се размножавай.

57

Звероукротител

преди 5 месеца

Да ама клетката на българина става все по тясна и все по малко манджа . А край клетката обикалят все повече гладни стопани . Как да мислиш със своето висшо за деца? Мислиш за собствената си кожа първо. И как да избягаш от клетката.

56

Анонимен

преди 5 месеца

Природата и Дарвин си знаят работата.

55

Анонимен

преди 5 месеца

До Хах Това не е мото на Вълчев. Вълчев дамо цитира статистиката.

54

Анонимен

преди 5 месеца

До Звероукротител Че то и българинът живее в клетка. А и това с образованието не е дамо български проблем.

53

Хах

преди 5 месеца

Мотото на Вълчев-бъдете прости и необразовани, но пък с много деца! Ама да питам господина, кой ще ги издържа? А.....ясно след като съм ***, няма да го мисля това, само творя, твоят...също като истински индианец!

52

Звероукротител

преди 5 месеца

Да ама те цял живот живеят в клетка. Нека и българина да свикне да живее в клетка и той ще се заплоди. Ако не пукне до тогава.

51

Анонимен

преди 5 месеца

За колко еднополови бракове си чувал доценте?

50

Анонимен

преди 5 месеца

До Звероукротител В зоопарка има слон и една слоница. С кой да се чифтосват? Имал съм зайци - стресът въобще не им пречи да се чифтосват по много пъти на ден дори в клетка.