12

Анонимен

преди 6 месеца

От заглавието, Разбирай народе че Чобан Мамалигаеско казва: Шансовете за Шенген, ЗА НЕПРИЕМАНЕ НА НИКОЙ, се увеличиха. Мчи ДА! казват от Дунава до Черно Море.

11

toti

преди 6 месеца

Крайно време е да решим,да оставаме ли в тоя ЕС и да ни се подиграват или НАПУСКАМЕ И ТЪРСИМ ОБЕЩЕТЕНИЕ ЗА НАНЕСЕНИ ВРЕДИ !!! И без това сме НАЙ БЕДНИТЕ и едва ли НЯКОЙ ГО Е ГРИЖА ЗА ТОВА !!! Пускаме им *** и да СИ БИЯТ ГЛАВИТЕ !!!

10

Смях

преди 6 месеца

На мен Шенген не ми трябва. И не ме интересува дали ще влезем, или не. Пътувам почти из цяла Европа и без тъпия Шенген.

9

Ако някой ми обясни

преди 6 месеца

с какво ще ни се подобри живота от това влизане в Шенген... ППЛГДБ го раздуват като нещо важно, а всъщност е едно нищо. Единствения плюс е за чуждите работодатели, които ще могат да отвлекат и последните остатъци от качествена работна ръка.

8

100% мало умници

преди 6 месеца

До 6 Докога?

7

реалист

преди 6 месеца

Румъния ке влезе, територията не!

6

Докога?

преди 6 месеца

Още ли не разбрахте, че вече само мал оум ни искат Шенген? Нямам никакъв проблем да пътувам! Явно списвателите не са излизали от балканския коптор!

5

Докога?

преди 6 месеца

Още ли не разбрахте, че вече само *** искат Шенген? Нямам никакъв проблем да пътувам! Явно списвателите не са излизали от балканския коптор!

4

Аз

преди 6 месеца

Колко тактично се говори за Румъния....... А тия глупости за върховенството на закона........ на никой в Европа не му пука за закона в България. Най-яркият пример е фалшифицирането на изборите от ПП ГРОБ и Продължаваме Измяната, и факта че ЕК, въпреки че са сезирани не правят нищо. Така че Шенген някой друг път

3

Реалист

преди 6 месеца

Това са Нидерландия и Австрия, не е България или Румъния, че Брюксел да им заповядва пуснете еди кого си. Справка -> Македония, пуснахме я само веднага, като ни заповядаха, пълни смешници и безгръбначни са нашите политици!

2

смята Негреску

преди 6 месеца

по северното черноморие ще има голямо нашествие на ръмънски орди крякащи на плажа и ресторантите ол инклузив в ченген

1

Анонимен

преди 6 месеца

И този си вярва. Браво.