44

Анонимен

преди 5 месеца

Алооооууу, Нелче, тоя на снимката не е кмета на Киев, а брат му маааа. Намери снимка на Виталий и я сложи. Аман вече от безхаберие...

43

Коцето

преди 5 месеца

Киевските кмет-мутри се разграничават от Зеленката... вече няма келепир!!!

42

Анонимен

преди 5 месеца

До Идддиот Другарче, това не съм го измислил аз, това го казват военните наблюдатели и коментатори на запад. Русия ожесточено атакува, но няма никакъв успех а само губи безсмислено войници. В същото време от руската пропагандна *** излиза огромно количество пара за някакви изключителни победи. Това е руския успех само едно пусто село.

41

До Ужас

преди 5 месеца

Баце, айде да посмалим цифрите, и ит двете страни! Надали жертвите минават общо повече от 20-25 хиляди, при това общо за руснаци и украинци, не че и толкова са малко, но цирка насочен срещу обикновенния работещ европлебей иска и жертви! Дано го разберете и започнете да мислите. Помислете, че ако от едната страна има милион жертви то това е тотална катастрофа и всичкото мъж трябва отдавна да е мобилизирано, а не да се чуди по какви барове да ходи и коя евростолица да посети с джипката!!!

40

Идиот

преди 5 месеца

До 43,Аха значи от Русия идват лъжи а от Украйна истини,човече извади пръстите от контакта,сега.

39

Анонимен

преди 5 месеца

НА СМИМКАТА Е ВЛАДИМИР ! Виталии е с по продълго лице ! Те не са близнаци , че даги бърка автора - коментирането вече е без смисъл

38

много са го били

преди 5 месеца

по главата и е изкукуригал, това, че руснаците ви нападнаха по рано от вас говори, че им е по добро разузнаването, а вие си се готвехте за война от много години, но нещо се надценихте, сега недей да рИвеш.

37

Хах

преди 5 месеца

Зелный папугай скоро ще го пускат по пързалката!

36

Да

преди 5 месеца

Скоро самите нацисти от вътре ще се избият и ще настъпи мир.

35

Анонимен

преди 5 месеца

До Ужас По спокойно. От Русия в последните 2 седмици се разпространяват само лъжи за някакви митични победи. Истината е че Русия изгуби 27000 солдати през последния месец и срещу тяхната кръв има завсето едно село което преди войната е имало 200 жители.

34

българина

преди 5 месеца

всъщност украинците плащате за грешките си, че избрахте евреин да ви разкаже играта, но не се тревожете, и други го правят, аржентина са наред, а преди това Иван Александър със Сара разказват играта на България.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Когато пияния руснак с калашника ви дойде на гости, тогава ще пада радост. Нашите селяни са същите прости *** като тези в източна Украйна - до последно боготворяха путин и първи изгоряха !

32

Добре

преди 5 месеца

, че украинците имат такъв достоен и самоотвержен президент. Бог да пази Зеленски и украинския народ. Победа над фашистите- руснаци! Съд за военнопрестъпника Путин!

31

Колю Крушето

преди 5 месеца

Тоя Кличко, ако му перна два шамара и шъ са изпусне, стойкаджия!

30

Ужас

преди 5 месеца

Вече и в Украйна въпреки цензурата и репресиите излиза истината за катастрофата и касапницата която доведе хунтата в Киев.Украйнският тв.канал 1+1,пусна цифри за жертвите,над 1 200 000 !

29

Анонимен

преди 5 месеца

До Защо се мълчи у нас А ти защо се хващаш на руската въдица?

28

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам какво ще плаща Зеленски, но Русия ще плаща репарации и контрибуции на Украйна заради тежката грешка на Путин да нападне Украйна.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Все едно оПулев да е кмет в ЛГБТ София

26

Анонимен

преди 5 месеца

А русия ще воюва със сащ до последния Възрожденец

25

Защо се мълчи у нас

преди 5 месеца

Руските войски са на подстъпите към Часов Яр,укровермахта губи вяра вече и се предава за да оцелее...