84

баба мара

преди 5 месеца

как плаща като ще се скрие в някое имение в тихия океан няма къде да се скриетеизбитите млади хора и техните семеиства ще ви преследват цял живот преговории мир видяхте сащ до къде ви докара сега нямали пари и време за вас сега иемене на дневен ред

83

Анонимен

преди 5 месеца

Плъховете бягат от отговорност, като Кличкото Майданеца. За всичо ще е виновен Зеленски, както Чаушеску. Неговите приятели ще го осъдят и разстрелят, а те ще са новата надежда на Украйна и новите, чисти спасители на Украйна от разрухата.

82

Анонимен

преди 5 месеца

Ще бъдат съдени и всички лидери в Европа, които са поддържали пагубната за Украйна политика на Зеленски, като Денков, Паси, Гном Атанасов, Пинокио, Просто Киро, Боко, Пеевски. Те са заедно в радост и мъка. Ако укрите осъдят техния Зеленски, ние ще бъдем длъжни да осъдим нашите виновници за загубата на войната в Украйна.

81

0880

преди 5 месеца

До Анонимен---Лъжеш, кмете, лъжеш. Какви неподготвени? Ако Путин бе закъснял с СВО още само 7 дни 1 милионна армия укри, въоръжена до зъби щеше да нахлуе като фашистка Германия!! Но можем ли да очакваме разум от боксьор млатен по кратуната неведнъж?

80

999

преди 5 месеца

Плащат хората на фронта,техните семейства и икономиката на Украина.Зеленски плаща ли или трупа ,,дивиденти" от това???!

79

Анонимен

преди 5 месеца

Почнахме да обръщаме палачинката, ся Зеленчо е лош. Скоро - наркоман. Само не разбрахме кой е новия хипер мега готин - Кличко или Залужни? Все едно, провалена псевдонация, финансирана от нас...

78

Плаща

преди 5 месеца

Още продават и не плащат. Грешка ще е, ако продадат 400 км м плодородна земя на Сорос, за да изхвърля химически отпадъци.

77

Анонимен

преди 5 месеца

Това което ще остане на територията на бившата УССР ще бъде решено едностранно от Русия, след приключване на Специалната военна операция.

76

Анонимен

преди 5 месеца

Кличко: "Днес въпросът е дали Украйна изобщо ще продължи да съществува". Същият този Кличко март 2022 с брат му се снимаха държейки в ръце автомат Калашников и военни униформи и плещеха глупости от сорта "ще победим". А сега друга песен се пее.

75

Анонимен

преди 5 месеца

Охо,беха големи приятели ,явно го е разбрал що за стока е и Кличко ,но скоро имат избори ,зеления че го изгонат с ритници ,и сащ и ЕС че почнат да му правят ревизии са милиардите които му дадоха )а нашите слуги тук че им се стъжни за бедните украинци с скъпите коли джипове

74

А

преди 5 месеца

Какви грешки? Досега нали все печелеха.

73

Анонимен

преди 5 месеца

Съвременният бокс е просто долнопробен цирк - реклами, пари, режисирани срещи с предварително ясен изход + още пари, реклами и стотици хиляди наивници, посещаващи тези пародии, с ясното съзнание, че всичко е бутафория. Те доста от съвременните спортове са на подобни начала, но в професионалните силови нещата са направо гротескни. Представете си един такъв "мач" - двама неандарталци привидно се бъхтят на ринга, а наоколо ревят кански, потно-озъбени, хиляди аборигени с двуцифрено IQ, мда....

72

Анонимен

преди 5 месеца

Айдеее, плъшоците започват да напускат кораба

71

Анонимен

преди 5 месеца

Излагате се,като пишете за Виталий,а слагате снимка на Владимир Кличко.Все пак те не са близнаци,че да мине номера??

70

Анонимен

преди 5 месеца

Явно нивото (образователно и умствено) на тия, дето сте ги назначили да ви пишат "новините", е същото като на онези жертви на образователната ни система с бисерите от сорта "Кирилиметодий и брат му". Постоянно бъркат братята Владимир-Виталий, и тука цитират единия, пък са пляснали снимка на другия, сигурно си мислят, че няма особено значение, нали са "братятакличко". Мъкаааа...

69

@ @ @

преди 5 месеца

За пореден път се вижда какво е разликата между демокрация и диктатура. За подобни изказвания в Русия срещу президента Путин следва или колония или Новичок.

68

Анонимен

преди 5 месеца

Дезинформацията и фейковете са основно оръжие на киевските фашисти. Именно киевски, а не украински. По-голямата част от така нареченета Украйна е населена с рускоговорящи и това е факт. Зеленски открадна милиарди от помощите от Запада и това вече е трудно да се скрие.

67

И Зеленски,

преди 5 месеца

и Кличко са актьори. Ако някой си мисли, че в професионалния бокс способностите имат значение и нищо не е нагласено, е наивник. Е, има и няколко разлики между двамата - първият е роден в семейство на интелектуалци, отличен ученик, с юридическо образование, изградил бизнес империя с милионни печалби; другият - спечелил парите с бъхтене и режисирани клоунади. Успехът на Зеленски може да се оприличи на този на наш Славчо, без интелектуалните акценти, разбира се.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Аха...Зелето така плаща,че плати за яхтичка наскоро+имение на лазурния бряг,а пък жена му плати в милиони за бижута от бяло злато.Голямо плащане пада.

65

Анонимен

преди 5 месеца

Нашите джендърляци като няма какво да кажат почват с дежурната опорка за двойниците.