13

Анонимен

преди 5 месеца

Аха ясно ще има "От умрял писмо" схемата .Айде честито на малаките .Вече свикнаха да ги управляват кукли на световната банка и на това ще свикнат. Единствената причина ЕС да ги търпи че са чревоугодници и нагаждачи и са съгласни на всичко стига да са сити и напити . Нищо общо нямат с истинските гърци /елини.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Важно е да има за кого да гласуваш, че при нас нещо няма.

11

Естония

преди 5 месеца

Само комунисти и путинисти,мафиоти и копе конци не желаят това да стане и в България. Ако това стане, от два милиона България ще гласуват поне милион и половина и тикви,копейки , комунисти и римляни ще са аут завинаги.

10

АнонимеН

преди 5 месеца

ЦЕЛТА Е ТОТАЛЕН АЛЪШ ВЕРИШ!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Улесняват дашшифицирснето на народния вот. Овцете могат да гласуват колкото си искат, но винаги ще печелят "правилните" кандидати.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Значи в правилната посока вървят. Скоро ще могат и от отвъдното да гласуват, също както хамериканците.

7

Има да ни гонят

преди 5 месеца

Ние сме по- напред от тях. Ние гласуваме В Мислите си.

6

До №5

преди 5 месеца

Въпросът е дали гласуването по пощата няма също да е с хартийки? В едно бъде сигурен - щом има вариант гласуване по пощата, нашите пладнешки разбойници вече са проучили начините за манипулиране и на такова гласуване. Проучили са го още някой официално да е предложил такова гласуване да бъде въведено и тук.

5

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 2 - Според теб, ако гласуването по пощата става чрез електронната поща, дали ще е трудно или лесно да се правят всякакви манипулации? Едни ще натаманят гласовете според желанието на онзи, който плаща, други ще позлатят някой виртуозен хакер да им открадне гласовете и да ги изсипе в полза на друг кандидат за депутат, кмет или каквото още се сетиш.

4

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 1 Има махленски ромски тартори, които знаят кой от тяхната маала е в чужбина. Това е достатъчно за да се измисли начин как да пристигат от странство "техните" гласове. Вместо да се ходи от врата на врата, да се обещават по 5 лв и кИбабчИта, всичко ще става на бюрцето на някой добре платен компютърен специалист.

3

Значи скоро и у нас

преди 5 месеца

да очакваме такава екстра? Ехаааа, каква подмяна на гласове ще пада! И колко българи ще "гласуват" от чужбина, без дори да подозират, че го павят! Тук уж-техните гласове ще се отчитат в полза на онзи, който плаща най-добре. Напред, другари! Имахте време да плячкосате и парите, и всякакви други ценности на България, сега трябва по всякакви начини да се оползотворят заграбените парички, та да носят на внуците ви още и още пари!

2

Анонимен

преди 5 месеца

В нормални държави за разлика от територията може всекакви модерни методи и решения, само тука за мутрите, тия с липсващите хромозоми и бхаратите требва да гласуваме с некви хартийки и после да си ги надписват по задните стаички, докато Бойко се бие в гърдите как спечелил изборите в некво помашко село.

1

Анонимен

преди 5 месеца

А при нас тошко скандала казва че принтерите се манипулират...