67

Анонимен

преди 5 месеца

В Божанката има нещо много гнусно.Ще повърна от снимката!Моля Ви,не му слагайте снимки.Тошко от ИНТ показа документи как са смятали да продадат земята,а Божанката му казва "фалшиви новини"?Написано си е черно на бяло.Божанката да си припомни приказката за лъжливото овчарче.Така като лъже после и да каже нещо вярно никой няма да му вярва.А и от лъжи носа му така порастна,че стана като клюн.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Яворе, баща ти не ти ли е удрял на млади години шамари, та да знаеш как да се държиш? Малко са били!

65

нн

преди 5 месеца

Отвратителен, надменен устатник. Слушах коментара за Денков и Радев, звучеше поучително и назидателно, не премерено говорене на политик. Суперлативите за Денков надминаха всичко което може да си помисли човек за него. Колко ли се е тренирал да ги запомни?

64

аз

преди 5 месеца

А ти исглеждаш на обратен, от малък си със сабути *** , то в тоя парламент сте само такива

63

СМЕХ...

преди 5 месеца

Оправи се това , момче ,бе....ГОВОРИ САМО ИСТИНИ!

62

Анонимен

преди 5 месеца

Това лай.о вече умирисва Промяната на Сглобката.

61

Анонимен

преди 5 месеца

Това джeндъpче на снимката е изключително пpoтивнo.

60

Българин

преди 5 месеца

На този много повече му отива да е в ПП/ДБ. Там всички са подметки и той пасва идеално сред тях.

59

дедо Ташунко

преди 5 месеца

Божанков, божа кравичко, само един негод...ник може на обижда г-н Президента на България. Кой си ти, момченце прос...тич...ко но миличко, да класифицираш човек, стоящ на светлинни години по-горе от тебе? Да го .уря на маменцето ти. Парламента е пълен с тъ...па...на.ри. Айде у лево.

58

Анонимен

преди 5 месеца

тоя къф е бе ,Радев е с 10 пъти по голямо одобрение от целия парламент а някакъв пикл.. го обсъжда наглец крадлив.

57

Анонимен

преди 5 месеца

ПротивнопедалчИ

56

тя

преди 5 месеца

От тебе Пижо по-злобен няма ! Затова си 1м и 20см !

55

Лудост

преди 5 месеца

А кой е това същество и защо обижда президента на България?!

54

Диана

преди 5 месеца

Разбира се, че Денков е със здрави нерви - той е закален в множеството подводни битки по пътя към академията, без съмнение. Кой знае колко теории и практики за успокоение е изучил..Всичко в него е фалшиво до мозъка на костите си! Той не е учен! Той вероятно има способности бързо да запомня, но не и да анализира и синтезира...за съжаление, който бързо запомня и бързо забравя, така че такива хора трябва да седят далеч от науката изобщо...Доброто мнение на нашия народ все още се манипулира, явно!

53

Анонимен

преди 5 месеца

Нееели Христова мисирката която е изкарала дипломата с вдигнати краченца и отворени устенца !

52

обаче

преди 5 месеца

Да си спомним с чии гласчета ни набутаха фффигуранта за втори мандат. А най-добрата кандидатура беше на професор Герджиков, който партията на подмяната не подкрепиха напук, само да не са с ГЕРБ.

51

Даскалицата

преди 5 месеца

да ама не,той не може да чете!

50

Жълтоклюно патенце

преди 5 месеца

Жълто и в човчицата, жълто и в гащичките нооооо много устато. Ни за супа става, ни за скара само да чистиш праха с него. Навирило празна главичка и се обявило за голям орел. само дето лисицата сложила край на безмисленото му съществуване

49

Как се казваш?

преди 5 месеца

Това недоразумение не си намери мястото - ха със сдс, бсп, сега с пп. Ама много се вре или ни го натрапват непрекъснато, нали сега те владеят, пардон, пеевски, медиите. Пробутват ни този ерзац политик, но съм сигурна, че отсега мисли къде да се навре ако ппдб не са в следващия пармалент. Прекалено много разочароваха електората си, ще пътуват към небитието скоро.

48

ало променените

преди 5 месеца

преизбиратели кирови какво постигнахте с вашите божества като пак си ги избрахте!?Къде е промяната а слушаме смешки от тях а вие продължавате да сте си бедни и доста с бързи кредити като нищо не правят за вас и още оръжие за укр и заеми