80

Анонимен

преди 5 месеца

Сърбия винаги е била васална държава. Лидерите й винаги са създавали конфликти на Балканите, заради сепаратистичната си политика и националшовинизма, който Русия използва за да всява раздор сред балканските държави.

79

Петър

преди 5 месеца

Русия може да помогне на Сърбия точно толкова, колкото можа да помогне на Армения сега и на Югославия през 90-те.На куц кон залагаш, байно Вучич!

78

Христо Христов

преди 5 месеца

Единствената европейска държава извършила атентат над граждански обект в Европа през ХХI век, е германия. Факти.

77

Христо Христов

преди 5 месеца

До 64 "...СССР - терористите на Европа..." - абе СССР предложиха на два пъти германиите да се обединят, САЩ, Британия и Франция не им дадоха.... СССР имаше доктрина да не ползват първи атомно оръжие, САЩ, Британия и Франция нямаха. Та не знам кой е терористът на Европа. ПП. Единствената европейска държава извършила атентат над граждански обект в Европа е германия. Факти.

76

Факти

преди 5 месеца

И в двете държави и РСМ и Сърбия болшинството хора желаят да са членове на ЕС. Така,че...нека русоробите коментират...чакам!

75

Анонимен

преди 5 месеца

Про-путинска държава с про-путински президент. Не знам Украйна защо още не им е наложила санкции. Но ще стане скоро. След това и България ще им наложи санцкии!

74

Анонимен

преди 5 месеца

Е как? Сръбските п0мияри винаги са били ***. Кой помогна на СССР да организира атентата в Св. Неделя през 1925г.? Сърбия. Ама това русофилите не го четат и учат, църквата сама се е взривила според тях.

73

Психолог

преди 5 месеца

Истината за едни е ЛЪЖА за други.

72

Анонимен

преди 5 месеца

Ако можеха, сърби и руснаци щяха да ни унищожат още веднага след Съединението, ако помните нападението на сърбия, подкрепяна и насъсквана от русия. НАШАТА ЗЕМЯ Е МНОГО ХУБАВА И ВСЯКА ИМПЕРИЯ СИ Я ХАРЕСВА ЗА СВОЯ. ПАЗЕТЕ Я!

71

Бр до 58

преди 5 месеца

Неграмотнико, пише се офицИАлно, не офицЯлно, имаш ли 8ми клас?

70

Анонимен

преди 5 месеца

До до 65 Написах ти "най-близките приятели" на руските фашисти, не държавите, които ги изсмукват, защото сега им е паднало.

69

Анонимен

преди 5 месеца

На тази среща, на Лавров направо му се подиграха, те и за това го извикаха. Язък му за дипломацията.

68

Анонимен

преди 5 месеца

До 55. Обичаме нормалните руснаци, не и тези, които се смятат за господари на народа ни, не обичаме и новите господари, мразим всичко господарско, защото НЕ Бог ги е дарил с власт, а самите те - с много кръв и насилие.

67

до 65

преди 5 месеца

Защо спря да изброяваш ве вмiрисан кравар Китай, Индия, Бразилия цялата Африка това е мноооого по голямата част от света които са с Русия. Ставате смешни както и нашите продажници. Палачинката се обръща и много скоро всичко ще се промени. Европа въпреки васалното си поведение към сащ започна да разбира, че не може без Руската газ и ресурси. Всичко ще си дойде по старому след като Руснаците смачкат Украйна. Ние обаче пак сме на грешната страна и ще плащаме скъпо за това.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Да гледаш само от своята камбанария, без да виждаш Голамото и Общото, е висша форма на Нарцисизъм. Ограничено и Неработещо за човека!

65

Анонимен

преди 5 месеца

След кървавата баня, която извърши Сърбия, като запали Войната в разпадащата се Югославия и след нападението на Русия над Украйна, ОССЕ няма смисъл. Или трябва да престане да съществува и да се основе нов, или тези две държави трябва да бъдат изключени от тази организация.

64

Анонимен

преди 5 месеца

Сърби, иранци, Хамас, Хизбула, йеменски хути, чеченски изверги, севернокорейски престъпници - най-близките приятели на Кремъл.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Югославия и СССР - терористите на Европа от над сто години!

62

ХаХа!

преди 5 месеца

Много е удобно да гледаш само своя интерес! Ама има още много истини, не-казани от Лавров на форума! Това, че сърбите системно рушат и унищожават българите в Западните Покрайнини, не е ли истина? Това, че разбиват и сърбизират Македония, не е ли истина? Пищят за едно Косово, а не осъзнават те самите какви окупатори, фалшификатори и иззедници са!!! Това, че удавихте Балканите в кръв с вашите Югославски войни, не е ли истина? Най-нестабилния елемент на Балканите се нарича Сърбия, другитесмесидобре

61

Русофоб

преди 5 месеца

До горд русуфил. Ние знаем, че такива като теб са много глу.пави. Но тъжното е, че ще го разбереш, когато любимите ти рушля ци дойдат тук и изнасилят жена ти и дъщеря ти, а ти ще гледаш тъno отстрани.