123

Обективен

преди 6 месеца

Антинародна " сглобка" - работят срещу интересите на народа .Испания е закупила през 2023г. 43% повече руски газ в сравнение с 2022 г. а нашето правителство се чуди как да спре вноса на руски газ и петролни продукти ,мислейки си,че Путин ще фалира - не,българския народ ще фалира............ https://elmundo.es/economia/2023/12/01/656a15ffe4d4d8dc568b45bc.html......

122

Анонимен

преди 6 месеца

Борисов днес на среща с младежкия ГЕРБ: Само Борисов може да се кара на ГЕРБ, а на Борисов никой не може да се кара!

121

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен. Пеевски достатъчно се изложи последния месец, а последните две седмици бяха върхът Такава неистова жажда за власт, такива обиди и хули към действащия премиер и такова слагане за дори един месец премиерстване не съм видял досега! Та дори лидерът на Атака, този на НФСБ и Близнашки не са си позволявали такава изцепка

120

Анонимен

преди 6 месеца

Не е ли време вече за почетен председател на партията: хем не дори милиционер, а пожарникар от Симеоново, с всички негативи на курсант, завършил Магнаурската школа, хем вече се навъртат 65 лазарника, поведение на самовлюбен нарцис, изритал от гнездото ГЕРБ хора на високо ниво в партията над пръстите на двете ръце, да не говорим за съюзниците в управлението на държавата; физическо и морално износване Дядо Бойко , its time to leave, you are late!

119

Анонимен

преди 6 месеца

Лошооо, България ще си изпати жестоко.

118

Анонимен

преди 6 месеца

Ще подкрепят, къде ще ходят?! Иначе магнитски бури!

117

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 месеца

Ясно, кинти ще има за още един гараж до къщата в Барселона.

116

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 6 месеца

Даниел Лорер "латентният Гербер" си го каза в БТВ преди дни " Това е коалиция без КОАЛИЦИЯ и без коалиционно споразумение .Това е така защото ние (ГЕРБ, ППДБ , ДПС) си имаме СЪГЛАСИЕ спрямо средносрочни цели които искаме да постигнем за "България" ''. За "България" си имат средносрочни "цели" че кратък е тоя живот сега му е времето да направят кинтите . А вие народа пак си отивайте за риба по време на избори.Пак гласувайте за Кирчовци, Бойковци ,Сидеровци ,Костадиновци. Докато полицията е с тях , а не до вас на протести ще сте бити и използвани.Така не е само у нас , по цял свят е так

115

Хе.хе !

преди 6 месеца

Вече сигурно можем да заключим, че мъжкарят банкянски е произведен в глашатай на харвардските шарлатани и се вижда , че дори сянка не прави ако слъбцето свети ! Какъв край за вожда на герберастите !

114

Анонимен

преди 6 месеца

Пеевски е новият Бойко Борисов. Герберастко-депесарската мафия и Тиквено-Прасешките медии ни го натрапват непръкъснато. До втръсване. По 200 пъти на ден. Така навремето правеха и с Банкянския тлъст похотливец. Докато не го добутаха до кмета, а после и до премиер.

113

ПП член

преди 6 месеца

На бибитковците им разрешаваме само да съгласяват и да ни подкрепят когато им кажем. хи хи хи

112

Анонимен

преди 6 месеца

Голям вой беше, ама накрая труженицата Бойка клекна!

111

Анонимен

преди 6 месеца

ползвайте тоя от миналата, какво толкова

110

Петров

преди 6 месеца

Боката що се е докарал като дядо Мраз, да беше показал мис Бикини - Снежанка по-добре.

109

Кирчо Парапеткин

преди 6 месеца

Бибитко го държа в джоба си и отвреме навреме го вадя да си поеме въздух и да изръси някой бисер за забавление на овцете.

108

Анонимен

преди 6 месеца

В петък подкрепя бюджета.В събота не подкрепя бюджета. В понеделник подкрепя.Във вторник не подкрепя . Шоумен.

107

Радослав

преди 6 месеца

Бойка калдаръм кадъна как гледа тревожно в далечината, защото там съзира как едно менгеме стяга в желязната си хватка неговите крехки орехчета. И замърка Бойка калдаръм кадъна под команда каквото оператора на менгемето заповяда. Тежко е да си Бойка калдаръм кадъна, толкова компромати имаш зад гърба, че цял живот ще усещаш студените стени на менгемето как те притискат!

106

Анонимен

преди 6 месеца

Cлaвa Гaлe из Пocoлe!

105

Анонимен

преди 6 месеца

Kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй тo...

104

Слава Україні!

преди 6 месеца

БОЙКО ПОДКРЕПЯ УКРАЙНА.