94

Анонимен

преди 5 месеца

Малко сте надули, но общо взето вземат по няколко хиляди. Като се вземат заплатите на някои по-големи шефове и се осреднят на калпак може и да сте прави. Въпросът е, че работят интелектуална работа "на ишлеме" - т.е. това не са пари от българската икономика, а заплати, които в голямата си част се харчат тук. Самите програми или продукти които се потребяват от българската промишленост са на много ниско ниво.

93

а

преди 5 месеца

сега кажете къде в Европа има такива заплати

92

=

преди 5 месеца

Лъжи и фантазии. Синът ми е управител на софтуерна фирма с около 100 програмисти персонал. Работят само за реномирани германски и щатски клиенти и постепенно разширяват дейността си. Но само 4 ръководители на проекти и двама изключително кадърни проектанти взимат над 6000.Средната заплата е около 3500 и то не за новобранци

91

Анонимен

преди 5 месеца

До 42 години бях безделник-...астурбатор. За четири месеца и половина завърших програмиране и сега вадя 7 254 чисто на месец.

90

Анонимен

преди 5 месеца

Който се учи в Бг живее на тъмно и студено!!И не ми се правете на отворковци кой колко изкарвал щото живеете като скоттове, ядете миризливи гнусотии а около вас цари отвратителна нищета и мизерия. Разбирам че като провинциалист дойдИ в София и се види в някой лев морето му И дУ кУленИ ама хайде по-кротко Моля!!

89

Анонимен

преди 5 месеца

От работа никой не е забогатял, Селянии!!А като чета коментарите явно някой набира кандидат програмистчета ама няма да му вържИ !! Толкова сте елементарни че ви тече гной от ушите.

88

ееемуи

преди 5 месеца

До ФаянсаджияТова не го прави човека глупав ,а теб измамник. Иначе халал да му е ,че може да ги плати парите без да го усети ;)

87

Иван

преди 5 месеца

Работих 30 години като сервитьор. На 49 записах курс по програмиране, завърших го за 3 месеца, вече съм на 55 години и заплатата ми е 18 хиляди като софтуерен архитект. Най-добрите вложени 900 лева за курс.

86

v

преди 5 месеца

Завърших мениджмънт в туризма - 5 години абсолютна загуба на време. След това 2 години записах курс по програмиране и почнах на 900лв. Сега съм с над 4 години стаж и заплатата ми е 9000лв. Най-добрата ми инвестиция!

85

Анонимен

преди 5 месеца

Примерно: Един програмист програмирал да се произведат специални "Презервативи" направени от специална хартия, понеже биле много ефтини.... и Мъжете ги накупили и понеже не им се чело, че са хартиени.... с тях ромбали жените си и те започнали да раждат.... и по този начин програмистът увеличил Раждаемостта на Народа, по заповед на Управляващите!

84

Анонимен

преди 5 месеца

Преди да програмираш даден "Обект"... първо трябва да му оптимизираш функциите, за да има "ФУНКЦИОНИРАЩА ЛОГИКА В НЕГО".... след това започваш да правиш апликацията така, че да може всеки човек да разбере, има ли полза от този "ОБЕКТ", а не да се чуди за какво е купил това нещо и подарявайки го на жена си, тя да го гони и бие с хурката защо си фърля парите за нищо!

83

грешка

преди 5 месеца

Не било 6469лв а било 64690 лв.

82

Анонимен

преди 5 месеца

Тази година повечето университети обявиха прием след трето класиране, очаквам до 3-4 години да има свободни места и след пето, шесто..

81

Анонимен

преди 5 месеца

Държавата няма обучени хора, които да поддържат ифраструктурата и да отстраняват проблеми при бедствия. Всичко живо е интелектуалец, учен и "специалист", накратко - държавата си отива.

80

Анонимен

преди 5 месеца

Един, ром у село, открадна, закла, одра, опече на шиш и изяде един катър, като закопа кокалите с всички магарешки почести и ги затрупа с камъни. Рома забогатя от кражба на катъри. Но времето лети... Не прощава. Минали години... рома умрял и го затруали с камъни до катъра... След 100г учени историци, програмисти при исторически разкопки откриват човешки скелет прегърнал скелета на катър и една червена петолъчка. Находката я кръщават Катър Програмист - програмирал Петолъчката на Комунист!

79

човекъ

преди 5 месеца

Човек трябва да е удивително ***, че да се върже на тази манипулация. Още Платон е писал за разделение на труда в държавата: различни хора, различни способности, различно развитие. От талантливи музиканти ли нямаме нужда, от добри философи, от химици, бактериолози или пък...от миньори и фермери. Ясно е, че в един сектор печелят, но не единствено те са учили...За "военното дело" го приемам като черен хумор. Сега, когато Тагарев и оная си работа би пратил на война, стига да му ставаше.

78

Анонимен

преди 5 месеца

Дедо казваше: От който нищо не става, става програмист! Все има работа!

77

Анонимен

преди 5 месеца

Преди много години един приятел - готвач разправяше: "Ако пържолите не се продадат, се правят шишчета. Ако шишчетата не се продадат, се мелят на кебапчета и кюфтета. Ако кебапчетата не се продадат, се прави супа топчета..." та ... програмата за готвене на месото е ясна от хиляди години - Парата днес Света Владей и който не може да я препрограмира в КриптоВалута зле живей!

76

до 81

преди 5 месеца

Фаянсаджиите ги знам. Ден година храни. Ама при мене без фактура НЕ минава. Двама вече ядоха як бой и не получиха и стотинка. Иначе и аз ви се чудя какво ми се мъдрите на една баня за нищо и никакви 5к евро 2 седмици, като ние от бюрото ги правим за 2-3 дни има-няма за 2 часа работа на ден :) Ама така де- жалко е да си беден бачкер фаянсаджия. Прочее, всеки програмист може да стане фаянсаджия- построил съм 6 къщи. Умея всичко. Ама ти НЕ, защото нямаш акъл. Моето ХОБИ е твоята ПРОФЕСИЯ, бедняко :

75

Анонимен

преди 5 месеца

Слънцето обикаля около центъра на Галактика Млечен Път. Земята се движи след Слънцето по Спирала. Човешкия Генетичен Код - ДНК в клетките е във вид на Спирала! Слънцето движейки се в Галактика Млечен Път, приема цялата информация от Вселената и я предава всеки Божи Ден на движещата се след него по Спирала Земята и ние ХОРАта - децата на Бог Хор - Загрея (((СЛЪНЦЕТО))) получаваме тази Информация ДНК в нашите Клетки за Живот всеки Божи Ден. Това е Програмата на Вселената за да има Живот на Земята!