12

Анонимен

преди 5 месеца

СТАНИШЕВ- ЗАЩО ПРОДАДЕ СОК КАМЧИЯ ЗА БЕЗ ПАРИ НА РАШКИТЕ- КАКВО КАЗВАШ НА КОЛЕГИТЕ СИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ЗА АНКЛАВА КАМЧИЯ?

11

Анонимен

преди 5 месеца

Др.Станишев обърна внимание на неистовият стремеж на Пеевски, по-известен като Шиши, да стане премиер. То не бяха кандърми, молби,обещания,че стане ли такъв няма да излъже очакванията на избирателите, ще стегне кабинета в две редици и т.н. Съгласи се вече и само един месец да бъде премиер и после ще видим! За постигане на тая си химера(?) оплюва всеки ден действащия премиер и не се спира пред обиди и закани. Г-н Доган,ти припали фитила на тоя пишман-политик! Озапти го преди той теб да те орезили

10

Анонимен

преди 5 месеца

Той се придържа към златното правило "До 36 г. - нито ден трудов стаж. На 36 г. - направо на поста министър-председател!" Или "Най-напред от раз милионерче, незнайно с какви пари, после - на някой висок пост, например кметски." Само че тези златни правила важат единствено за "златните" дечица на семейства от определена категория. Затова да не дава акъл на хора, които могат да се докажат единствено чрез труда и качествата си.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Станинишев я кажи как откри скоростния път от Бургас до Малко Търново. Хахахаха

8

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя па безхаберник без един ден трудов стаж, когото лъгаха и крадоха България. Изгуби пари в пирамидите в Кипър. Не е построил и една къщичка за птици и ще ми дава акъл. ***.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Коалиция си има и тя е некоалици, демек сглобка. Правила също има: 1."седни ти да седна аз; 2. ти на мене - аз на тебе; 3. интереса клати феса; 4. Пеевски е новият цар на българската политика; 5. за всичко лошо е виновен Путин.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя стана премиер без нито един ден трудов стаж! Всички са отбор юнаци и пър***ят е едно гърне. А народецът е вече напълно обръгнал от лъжи и обещания и му е все едно. Ударил го е на бране на гъби.

5

Питанката

преди 5 месеца

Или като съзвездието Орион?

4

Пе

преди 5 месеца

...ст!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Ти мани другото, ама вече дори и Сaтанишев ми изглeжда по-добър вариант от тия...

2

Анонимен

преди 5 месеца

мъглявина има само в соц промитите мозъци. Ходи се копулирай, пардон коалирай с пп ДБ още извести като ДС. вече сте се копулирали, пардон коалирали, не се срами. НЯМА МЯСТО ЗА СРАМ АКО СИ ПОЛИТИК!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Eй мишok, вpъщaй зaмeнkитe!