61

Joko

преди 5 месеца

Да му мислят тези"софиянци" които гласуваха за ДС , БКП и разните м меки китки ! ! ! Сега ще разберат кон бобяде ли !

60

Анонимен

преди 5 месеца

Кой каза, че повече от над милион софиянци са надяват на тези нищоправещи. Гласувалите за тях да се замислят струвало ли си е?

59

анонимен

преди 5 месеца

Къде са ПОМОЧКОВЦИТЕ от жълтите павета, през 2020 г.? Явно вече са в СОС и се рамотават, както тогава! С тези работата няма да тръгне! Разбрахте ли, че не стават за нищо, а вие софиянци си ги избрахте!

58

?!?!?

преди 5 месеца

До ППДБ поддръжникПП ли ще спасява София извинявай ? Това в момента е най-лошото управление на българия за последните 30 години.

57

Анонимен

преди 5 месеца

София община - дом на ДС. ЧЕСТИТО ШУШУМИГИ. И да си приготвите кондомите и дечицата че след два месеца идва втори февруари.

56

Клика

преди 5 месеца

Виждам едни угоени прасета, екземпляри от другия бряг и парвенюта в лачени костюми.Но не виждам бъдеще за проблемите на София, столицата на България, с тази шайка.

55

Анонимен

преди 5 месеца

До ППДБ поддръжникПърво трябва да спасим София от "Спаси София". До този момент освен критики това подобие на организация нищо не е направило за града. По-лошото е, че няма и идеи. Само претенции.

54

Руснак

преди 5 месеца

Питайте тиквата и възраждане защо няма председател на сос ,нали направиха номер на Ваня Григорова за да не е кмет,сега Коста соросойда,дпсто и банкянският плодовзеленчук да подкрепят тяхната сглобка и в сос както подкрепиха Васко бекапето от сглобката за кмет !!!

53

Анонимен

преди 5 месеца

До ььь Много сте прав! Даже ще допълня, че въпросните т.нар. "столичани" са свободни във всеки един момент да се преселят на друго по-добро за живеене място, щом толкова са недоволни от условията в гр. София.

52

сердика

преди 5 месеца

До до АвтораПич, цирка го правят пепейците и СС. Да предложат друг човек вече, различен от амбреажа мис Бони и въпросът е решен.

51

Кога най-накрая

преди 5 месеца

в този сайт ще престанат с поставянето на звезди вместо някои думи в коментарите на хората,и то на думи,които са в речниците,а не някакви вулгарни цинизми?Четеш в някое подзаглавие нещо,използваш същата дума и хоп-натряскали ти звездички.Нима смятат,че няма да се сетим какво е искал да сподели в коментара си съфорумецът?Или като всичко у нас-скрит пълзящ контрол над общественото мнение!Осъзнайте се,Днес,вече не сме вчера.Или не виинтересуват хората,а какво ще каже властта за вас.

50

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 5 месеца

Катастрофата в Сф, ще настъпи преди националната такава. Там където управляват ППДБ, ГЕРБ и ДПС, а и БСП се стига до национална катастрофа.

49

до Автора

преди 5 месеца

Обърни се към ГЕРБерите по тоя въпрос!Цирковете ги правят госпожа Хекимян и сие!София най-накрая има нормален кмет , а не параван за корупцията!Боко го е страх че Спаси София ще им разкрият схемите с които източваха по 2 МИЛИАРДА на година през последните 16 години!

48

Анонимен

преди 5 месеца

Като не могат да се разберат за председател на СОС да изберат човека с най-дълъг трудов стаж в СОС. Предполага се, че той ще е най-добрия експерт.

47

ььь

преди 5 месеца

малоумницци, като не гласувате какво искате? Някой да дойде да ви оправи? Като гласувате за недоразумения като Борис Бонев кой ви е виновен? Седите и се сърдите. На кой се сърдите? На тия дето вие сте избрали? Ама не ви харесвали. МИ кандидатирайте се вие, бе умчовци. Да видите дали си струва да те псуват тъпоумници по цял ден, за да си проваляш кариерата. И защо? За да оправяш един град населен с пришълци, които нито го чувстват свой, нито го пазят, а само го псуват. Въобще - за нищо не ставате

46

Радослав

преди 5 месеца

После се чудим защо нито една държавно/общинска институция не работи, че то началниците им които ги дават в ефир цял месец не работят и взимат заплати, пък ние очакваме баба Пена на гишето да работи, че тя нали гледа началниците си! И тя само присъства за да вземе заплата и после рев,че 2 см сняг предизвикаха снежен апокалипсис в подобието на държава!

45

ППДБ поддръжник

преди 5 месеца

Или Борис шеф на СОС или избори до дупка! Никакви компромиси с ГЕРБ и другата политическа мафия! С вас сме Спаси София! Да спасим София най-накрая от корупцията и некадърността!

44

Te4o

преди 5 месеца

Много добре е написано в статията!

43

Жълтопаветниче

преди 5 месеца

ФАНДЪКОВА Е ВИНОВНА! БОНЕВ - ПРЕДСЕДАТЕЛ! Всичко друго е компромис!

42

Анонимен

преди 5 месеца

Жълтопаветния комсомол да си носи последствията и да се махне от всякаква власт.