50

VladTepes

преди 6 месеца

Браво на династията Ким, създала абсолютна средновековна феодална монархия с теократични елементи, достоен наследник на Чингиз Хан, Тимур, Тамерлан, Сукатай и т.н. Чудесно би било да се обединят с Южна Корея в единна силна феодална монархия с династия Ким начело. Делян Пеевски няма подобни постижения. Още Ким Ир Сен след смъртта на Сталин успява да отстрани привържениците на сталинизма и да наложи феодална монархия, последните комунистически елементи освен фасадните са изхвърлени до 1980г.

49

Анонимен

преди 6 месеца

Спомени! Ким Чен Ун завърши визше образование в Швайцария!

48

Ох, Боже,

преди 6 месеца

Тоя човек дали е ходил на детска градина, когато му е било времето за това? На този си възраст се държи като пет годишно хлапе със специални образователни потребности.

47

БРАВО!

преди 6 месеца

Бас държа, че Делян Пеевски е много по-велик от Ким Чен Ун и даже по-дебел...

46

Анонимен

преди 6 месеца

Що толкова шум, ми той и спътника е купен от алиекспрес не се разстройвайте соросчета.

45

Инфо

преди 6 месеца

В тази "статия" всичко е в сферата на предположенията. Интересно ми е как може да твърдят, че сигнала е с лошо качество при положение, че така нареченият запад даже не е сигурен за рожденната дата на Ким Чен.

44

Анонимен

преди 6 месеца

До 57 АнонименА виж си първо расцепенияЗадник пък тогава се смей на лидери на други държави

43

Анонимен

преди 6 месеца

До *** - Що? Ти да не би да имаш друг Бог освен Ротшилд и Луцифер?

42

Анонимен

преди 6 месеца

Значи че в скоро време Белия дом може да стане Черния дом )))

41

КОМУНДЕЛ

преди 6 месеца

УРА ЗА ФАЛШИВИТЕ КИМ ЧЕН ПУТИНУВЦИ УРААААААААААААААААААААААААААААА!ДА НЯМАТЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТЯХ И МАО МАО МАО МАО МАО :D

40

Анонимен

преди 6 месеца

Новият шпионски спътник на СК е гола вода. Разделителната способност на получените изображения е от 100 до 500 пъти по-малка от тази на американските шпионски спътници. Детайлите които могат да се различат са с размери минимум 30 метра в диаметър. С видеотехтика закупена от Алиекспрес толкова. А колко часа ще работи тая електроника в космоса не е ясно но едва ли е повече от 100 часа.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Символична стойност: Ким изпраща това съобщение лично на байДжо: Виждам те. И не само цяла Америка, но и теб, байДжо. Виждам те и мога да те ликвидирам.

38

АбдокодирХоджибобоев

преди 6 месеца

Все още има значително съмнение дали сателитът на КНДР изобщо работи. Точно по същата схема през 2018-19 години ни предлагаха значително съмнение, дали руските оръжия на нови физически принципи са факт или анимация. Днес относно руските оръжия на нови физически принципи никакви съмнения няма, а има пиндостански ноти за забрана на руските оръжия на нови физически принципи и предаването им в Пиндостан за изследване и разрешение за ползване. Сещате ли се как РФ отговаря на тази нечувана наглост?

37

Анонимен

преди 6 месеца

значи... нова Хирошима.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Значи каквото значи

35

Мда

преди 6 месеца

Ще гледа Бай Дън как си го изтръсква !

34

Ха-ха

преди 6 месеца

Прекалено много коментари за нещо, което уж го няма. Накратко-страх, фронтовете стават твърде много и то с ядрени държави.

33

до 31

преди 6 месеца

и със два пъти по-големи букви да пишеш, никой не ти вярва - тъй че хич не се мъчи!

32

Ядрен вампир Z

преди 6 месеца

Кой не плаче е демократ.....

31

Анонимен

преди 6 месеца

Зя онзи с ник *** се отнася да спира дрогата.Пуши трева и после тука пише несвързани неща.Някой път и не му се разбира.