43

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 5 месеца

до 36:с Китайка съм бил ама с Корейка не още(за съжаление) ама знам че по принцип си падат по големи Европейски мамби и като цяло да тесни са

42

А ти виждал ли си

преди 5 месеца

До Знаехте ли че......С очите си какво е руска комуналка? Ако не си просто недей ни облъчва с лъжлива пропаганда, защото предполагам, че Корейската комуналка е нещо подобно на руската с някакви свои нюанси, което не я прави нещо по различно от КОМУНАЛКА!

41

Ще преговаряте!

преди 5 месеца

Въпрос на време е!....Когато в един слънчев ден и Вие, ръководството на КНДР започнете да хрупате трева като народа си, ако не са Ви избесили дотогава!

40

Паню Баирски

преди 5 месеца

Жалка миризлива комунистическа мисирка - американците могат да ви изпепелят за няколко секунди!

39

Чучхе

преди 5 месеца

Северна Корея -- мечтата на всички робски души в България! Другари, направете най-важния избор в жалкия си живот: емигрирайте в комунистическия рай и ни освободете от нежеланото си присъствие! Бъдете поне веднъж български патриоти и направете поне едно добро дело за вашето бивше Отечество!

38

Знаехте ли че

преди 5 месеца

В КНДР няма данъци, а жилищата са безплатни?

37

Фактите

преди 5 месеца

Комунистите от КНДР изстрелват спътници, а европейските демократи от РБ внасят чесън от Китайската народна република и боб от Казахстан. РБ е най-бързо измиращата държава в света, след Украйна. КНДР вече е 27 милиона - Украйна вече е 25 милиона, а по територия е 10 пъти по-голяма.

36

Бате

преди 5 месеца

Опа тукя няма Амеранци, Бате, извинявай. Сбърках, само учителите им са тука. Не ме унищожавай бате

35

до Българин

преди 5 месеца

Внимавай, не се ли представиш добре, камбанките ще са най-малкото което ще ти клъцне!

34

Браво

преди 5 месеца

Правилно, евала!

33

пияница мистик

преди 5 месеца

Най-интерсното от всичко е, че тя и брат й, Ким Гpyх са израснали и завършили в Швейцария. После, напоени със западната "евроджендърска" и "пропаднала" култура се завръщат в Северна Корея, за да мачкат народа си, вече образовани :))))

32

Българин

преди 5 месеца

Тази ме привлича сексуално огън жена

31

179

преди 5 месеца

Крайно тревожно е , че социално- икономически слаба държава според западните стандарти е способна да произведе повече военна продукция от цяла Европа.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя сателит е неутрализиран отдавна.

29

.!.

преди 5 месеца

северна корея си е мнооооого зле! и това е така понеже никой друг не е от значение там освен фамилията ким! и само като видиш какво е южна корея и какво е северна корея и се чудиш що толкова продажни путинофили тука, пишат как то там било рая, ама нито една путинофил тука не ще да ходи да живее в северна корея!!!??? Та що така бря????

28

Анонимен

преди 5 месеца

В едната статия цитират Ким Чен а в другата статия ръждясалата Европа нямало да издържи война с Русия.Интересна работа?! Питам се какво щеше да стане с вас ако живеехте в добрата Русия или Северна Корея и пишехте срещу местната власт, М?!?!Демокрацията май ви идва в повече. Такива като вас трябва да бъдат третирани по путински а именно Падане от висок етаж или Лагер в Сибир!!

27

факт

преди 5 месеца

и до като ким_човците говорят , народа в Северна Корея живее в мизерия и гладуват !

26

Ее тая не е ли една

преди 5 месеца

Тая не е ли една дето я е6axме със съквартирантите на студентската бригада? Главата и беше въртележка.

25

Коста

преди 5 месеца

Голяма патарана е тази. Ще и скъсам задницата от люшкане и ще вие като малка корвичка.

24

Христо Христов

преди 5 месеца

Е па право дума!