11

Анонимен

преди 5 месеца

Дума да не става да се връщат. Много хубаво стана, че се разкараха. Между другото, имиграцията там в момента е на рекордно високо ниво, така че не мисля, че идеята им да излязат от ЕС, за да намалят имиграцията проработи.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Най смисленото нещо, което британците са направили в историята си е връщането на държавния суверенитет обратно в Лондон. Без съмнение и много други ще последват примера им. Няма как да ти пишат законите в далечни земи и ти да си мислиш, че си независима държава. Това е състояние на биполярно разстройство.

9

Анонимен

преди 5 месеца

То има ли нещо нормално в тая Британия? Каква ти Европа? То само да им видиш премиера и очакваш след малко да излязат 200-300 индийци и да почнат да пеят. Центърът на Лондон прилича на Ню Делхи. Ходиш и си мислиш, че си на някакво сафари. И това с чешмите не мога да го схвана?!? Защо ти е да имаш на една мивка два чучура за топла и студена вода? За смесител там не са ли чували? Тука топло - там студено и ставаш разноглед едни ръце да си измиеш. Сбърканяци.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Живях там дълго време, но се махнах. Мои роднини също разпродадоха къщите си и се махнаха. Последните с които говорих ми казаха, че сега още по-трудно е да се разбереш на английски с някой в Лондон. Най-смешно ми беше, като отидох в един университет да видя на място нещата и да се срещна с някой от преподавателите в специалността от която се интересувах, ме посрешна една цветна бройка която на трудно разбираем английски ми обясни, колко високи са изискванията за прием по отношение на езика.

7

българина

преди 5 месеца

фабрика на 9.9??? е не сме ли най простото племе, по прости са само немското такова....

6

Анонимен

преди 5 месеца

Не им трябва, достатъчно се напатиха от есср. Само ние се бутаме в капана и искаме и да си затегнем примката на шията с шенгени и ессрзони

5

Анонимен

преди 5 месеца

Итсо, ЕС отдавна си смени цвета.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Само ненормални и политици на хранилка искат в мъртвия загнил ЕС.

3

Itso

преди 5 месеца

по добре да не се връщат, то не бяха сделки, не бяха пазарлъци при излизането, ще рече човек че някой ги е изгонил от Европата. И без това разни индийци и пакита никак не се вписват на белия фон на ЕС

2

komitataей

преди 5 месеца

виждайки разпадането н атази корпоративна организация и кои страни мислят да влизат там трябв а да с а пълни откачалки да се въщат като донори

1

Аз

преди 5 месеца

Разбира се че Брекзит не е страшен. Никой от живущите на Даунинг Стрийт не се уплашил. В Оксфорд вече се примириха че електрическото МИНИ ще се произвежда в Германия, в Питърбъроу завода на Пъркинс освободи 3000+ души и изнесе 65% от производството си извън Англия, Дий Сайд очанват да се сбогуват с Еърбъс (около 9000 работни места) и това са новини само от последните два месеца. Иначе Брекзит не е страшен...... поне за тези от Даунинг Стрийт :)