23

Анонимен

преди 5 месеца

Земята се концентрира в ръцете на шепа латифундисти,а малкият или среден бизнес в земеделието загива. Разсипахме добрите традиции още от 1944г.След 89 г направо затъркахме българското село .Оставихме само Брейка да риве по Байтошо...

22

Анонимен

преди 5 месеца

Тези дето се мислят че ще окрадат това което е останало в България и ще си живуркат на някое островче няма да стане. Поради глобалното затопляне островите им ще се окажат под вода.

21

Лъжлив Съби

преди 5 месеца

Министърът на финансите не може нищо да продава -- не си измисляйте някакви интриги. Няколко пъти вече беше казано, че това е предложение на съвсем друг човек (пак е министър, но на земеделието) и не е свързано с бюджета. Защо го е направил, е съвсем друг въпрос: поне неговото обяснение е, че земите пустеят и не се обработват. И той след време ще ни разправя колко хубави идеи имал, но незнайно защо не могъл да ги осъществи. И как сегашните са много по-лоши от него...

20

Ало променливитеее

преди 5 месеца

Не пипайте земята, че ще ви перем през ръцете !!

19

Itso

преди 5 месеца

Добре че се махнах от тоя смрадлив кенeф наречен България преди 25 години.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Идеята се е зародила в някоя далечна земя. Отдавна точат зъбки за хубавата ни земичка и само търсят удобен момент да изкупят каквото успеят. Възможно е да го направят и чрез подставени лица. Това ни е "печалбата" от събирането на земите на някогашните собственици в ТКЗС-та и ДЗС-та. Ако не ни беше газил социализъм, земята пак щеше да се окрупни, но по естествен път и да е в ръцете на добросъвестни и кадърни частни собственици-българи, които да пълнят хазната.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Идеята другарЕ е на едно пълничко момче което се изживява като собственик на държавата.Когато става дума за далавера със земя търсете ДПС.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Сглобката, Тагаревци, Денковци и всички продажници и не Българи започнаха да продават суверинитета ни а ние спим. Русия ще смачка Окрайна и плъховете се опитват да напускат кораба но искат да вземат колкото се воже повече. Само знам, че Тагарев и Денков след 2 години няма да живеят в България ако са живи. Повечето от ПП също ще се изнесат. Оказахме се най глупавото племе в неподходящия момент да имаме точно това управление.

15

тъпомер

преди 5 месеца

Жената мъж,лъже най нагло,дано Президента го озапти,Василев няма нищо общо с България,една куха кукла натресена ни.Добруджа е вече изкупена от неетнически българи,и господарите от нашто наречено ЕС си искат дяла.Мислех че боко е дъното,но канадската шайка ме разубеди.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Толкова много земя за толкова малко пари.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Алооо, Василев, как ще продаваш държавна земя, беее ? Я си заминавай за САЩ, чийто гражданин си, бе. Какво имаш в главата си? Господа депутати, как търпите още този човек да се разпорежда безумно с държавата ни?

12

Анонимен

преди 5 месеца

Който ни купи земята,ще ни купи държавата.Това бе трябва да се допуска!

11

Гaля oт nocoлcтвoтo

преди 5 месеца

Aз нямам нищo oбщo, caмo cъrлacyвax...

10

Ром"с

преди 5 месеца

То и аз ще купя земя на 55 % от пазарната й стойност,само подскажете как и къде,ако някой знае..!?

9

Анонимен

преди 5 месеца

Идеята е на г-н Пеевски, той ще я купува за да помогне на бюджета и за да такова за Промяната де, не е някаква тайна.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Оставка. Идеята трябва да е на Каргил.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Чия е идеята, ми на некой Евроатлантик е идеята, слава на Украйна! Който е против продажбата на тази земя подкрепя Путин и е русофил!

6

Бизнесмен с Ауди

преди 5 месеца

Не е добре да се продава държавна земя на недоказани се хора. По-добре е цялата земя накуп да се даде на Германия срещу много аудита последен модел. После аудита ще се раздават на доказали се бизнесмени. Германското правителство също ще раздава земята на доказали се германски бизнесмени. По този начин всички ще спечелят и ще са доволни. Уин - уин ситуация!

5

Ясно чия

преди 5 месеца

на Продажбата Продължава.

4

Христо Христов

преди 5 месеца

Няма значение. Василев е министър с подкрепата на 85те % гласували за ЕС на 2 Април и провежда истинска европейска политиса. Дано удвои или утрои дълга и станем истински европейци.