100

korti

преди 5 месеца

Каската е от ремонта на трамвая до Кнежево.

99

Анонимен

преди 5 месеца

Единствено здравната каца има свежи пари всеки месец за точене. Защо ли махнаха шефовете изведнъж?

98

Маймунизейшън

преди 5 месеца

Аз вече се питам дали турците или руснаците не са ни взели пак, докато нямаше ток...без да рзберем...?!

97

Дигитализейшън

преди 5 месеца

Дигитализация в държава където седмица нема ток в 1/4 от страната. Няма лекарства,нема електронни рецепти нема 112...Ово е стандарт...

96

фейк такси

преди 5 месеца

Цялото ПП са една голяма лъскава опаковка с много реклами и лозунги , а вътре некъв ГМО чипс от картофи на прах,сол, палмово масло и други трансмазнини. ГЕРБ поне си беха натурални тикви ;)

95

От Общината

преди 5 месеца

Снега все някога ще се стопи! Важното е да сме живи и здрави... Наздраве!

94

Анонимен

преди 5 месеца

Хаха каква статия само.Пише,че Терзиев обаче очевидно бил останал сираче откъм умни пиари хаха.Е,природата го съжали и снега сам се стопи.Обаче пак ще има сняг.Все пак си е зима.А ако случайно пак спре тока няма страшно.Ще разчитаме на северни сияния в ярко червено и така поне вечерта няма да е тъмно.

93

Гумичка за триене

преди 5 месеца

Реално всички разбрахме че момчето не става! Говори не реални неща , лъже че е готов за снега а реално не е! Лошото е че не му пука и клоните си останаха на тротоара! Предполагам че няма да издържи на напрежението и до пролетните дъждове си е тръгнал тихомълком! Това е София братче кво дава правиш!

92

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

ГЕРБ И СНЯГ ПОРЪЧВАТ АМА ЧЕ ПИСАЧИТО САМО ДС ФИРМИ ТРЯБВА ДА ИМА ИЛИ САМО НА СПАСИТЕЛИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ И ВСИЧКО ДА Е БРАНДИРАНО ПРОМЕНИ ИДАТ САМО ТЕ ЛИ СА БЪЛГАРИ С 16 % ИЗБРАНИ СА

91

Сес

преди 5 месеца

За Терзиев не знам но един друг беше казал на премиера да излезне на вън и може би е искал и той да покарам снегорин.ПП . А това дебелото ако вземе лопатата що сняг ще изрине

90

Галя от EmbassyTO

преди 5 месеца

Васка е много гл управа. Свикнала е да я водят ... да кажем за ръката цял живот. Заедно сме израснали като ДС моми. Тя е много зависима.

89

Калин

преди 5 месеца

Не е за тази работа Терзиев, и градът ще запада все повече под негово ръководство.

88

на герб в ушите

преди 5 месеца

До ...Те и договорите за жълтите павета дето им правят ремонт вече на поредния ремонт не са на ребаджиите, нали. Ся вече фандъкова не е герб, щото не им изнася. Мафиоти!

87

На герб в устата

преди 5 месеца

Гербаджийски са договорите с фирмите за чистене и хиляди още спечелени поръчки по втория начин и за много години напред, както и много "наши хора" на ключови места. Ще минат години да се изринат тия пионки, а дотогава всички ще им сърбаме попарата, независимо кой е на власт..

86

Анонимен

преди 5 месеца

ЖАЛКА КАРТИНКА...

85

...

преди 5 месеца

Снегорините са на ГЕРБ , снежинки са от ГЕРБ, а и клоните са на ГЕРБ...Нарочно падат,за да злепоставят "горкият" кмет? А къде е Меката китка , да "Спаси София " от снега?

84

Ха-ха

преди 5 месеца

Положението е:"От трън(ГЕРБ), та на глог(ПП-ДБ)". Ясно че договорите за снегопочистване са от гербаво време, ама и тия *** за нищо не стават. Най-много да направят гей-парад, там сигурно са добри.

83

американеца

преди 5 месеца

До ВЪРНЕТЕ ФАНДЪКОВА...после почват големите ремонти и ала бала и някой раьонен кмет неудобен да сготвят

82

ВЪРНЕТЕ ФАНДЪКОВА...

преди 5 месеца

ОЩЕ НЕ Е КЪСНО......... СЛЕДВАЩИЯ СНЕГОВАЛЕЖ Е В НЕДЕЛЯ....

81

Поръчка почистване

преди 5 месеца

Уникално *** платена от ГЕРБ статия. Кой е правил поръчките за снегопочистване - ГЕРБ. Предишни зими като валя сняг все едно е било чудно, със същите тези снегопочистващи фирми, избрани с обществени поръчки и далавери от ГЕРБ.Както като стана войната с Украйна и Боко излиза и вика ПП направиха инфлация, а при мен какво беше... Ама на глупавото българско човече забито в телевизора и ракията не му стига кръгозора и да разбере, че инфлацията нямаше нищо общо с ПП, защото съща бе от Сащ до Русия