13

Анонимен

преди 5 месеца

Оня от Калипетрово издържа 24 часа само преди да побеснее с парти грилчето си в енергото, а тия търпят вече 5 дни да нямат ток. Овцеееее...

12

до 5

преди 5 месеца

До Анонимен,ами сравняваш мравка със слон,защо в софийските села данъка е много по-голям от изброените от теб долно нанагорнице,където има-няма плащат едни жълти стотинки данък,защото 70 % от данъците на софиянци отиват за мързеливата провинция,тръгнал да сравнява наглеца

11

Анонимен

преди 5 месеца

След тези безобразия , правителството да прекрати договора с Електрохолд.

10

Анонимен

преди 5 месеца

ППДБ до пълна победа! И искам да попитам кога най-сетне ще спрем да пълним руските гуши и ще затворим Лукойл? А АЕЦ-а? Стига сме тровили с радиоактивни отпадъци! Да на зелената енергия! Вива акад. Денков!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Почти 4К лева на домакинство, са натрупаните до момента дължими обезщетения за клиентите на които още не се доставя електричество.

8

Нане

преди 5 месеца

Ся стана ли ви ясно, че тоз сектор трябва да е изцяло държавен, защото е въпрос на национална сигурност... ===)))

7

Анонимен

преди 5 месеца

В софийските села Бояна, Драгалевци и Симеоново има ток и тея дето си продадоха дедовите ниви в провинцията на зърнарите и си построиха по някое къще да се правят на баровци са доволни. Зърнарите са още по-доволни, че с нивите, които закупиха от уонабибаровците печелят милиарди. хаха

6

Пълни Престъпници пп

преди 5 месеца

Петролът е под 75 долара барела. И то брент. Руския е около 60. Тук цените не мърдат. Същите както когато беше над 100. Газът се вдига всеки месец. Нали щеше да пада с уговорените танкери и гръцкия втечнен? Или ни продавате скъпия чиренски още? Що за неадекватници ни управляват.

5

Анонимен

преди 5 месеца

В русенско, разградско, силистренско също няма трети ден ток. Защо не пишете за тях? Там не живеят ли хора. Защо всичко е за шопските села? Както другите стоят без ток, така и те да палят печките и да изчакат групите да възстановят падналите стълбове. Шопите с какво предимство са пред останалите?

4

Virtuozzo

преди 5 месеца

нека добавим и петнайстото поскъпване на газта за тази години и бонус от кокорчо вдигане на пенсионната възраст !Честита промяна !Гласувайте за канадци и американци пак !

3

Анонимен

преди 5 месеца

Софиянци си избраха нов кмет останаха без ток )ПП подмяната )

2

Анонимен

преди 5 месеца

Добре де, не добре, но искам да попитам. Сега поне знаеш кого да търсиш като няма ток. Като ни изведат на свободния пазар и тоя от който си купил тока, няма ток, какво правим?

1

Честита Промяна!

преди 5 месеца

Всеки ден ще е така, до победата на ПП над останалите партии! Накрая ще забранят всички партии ,а Асен ще наложи кръвен данък - всяко второ дете отива в робство в полза на Украйна или когото кажат от посолството!