6

Ангелина

преди 5 месеца

Трябва да се показват повече такива светли примери ,въпреки всеобщата жестокост. Дано и доброто е "заразно" ,както злото .Сред младите хора ,въпреки всеобщата нравствена деградация има и добри души ,за разлика от възрастните .Доброто ,което правят тези млади хора за другите, ще се върне многократно към тях самите.

5

Анонимен

преди 5 месеца

До бай Всички големи религии и източни учения проповядват любов към ближния, бил той стар, млад, дете, жена и.т.н. И това е най- дълбокият смисъл на тази дума. Няма по- велико чувство от това. За целта обаче трябва и малко четене, акъл и душа и сърце да имаш.

4

Евала

преди 5 месеца

Пенсионерите се хранят нормално само по празниците. За отопление не знам. Само ако има късмет. Това е като другата гениална идея да събираме капачки за болните деца. Отвратен съм от тая държава! Такава гавра и подигравка с живота на хората няма никъде другаде!

3

Бай Дрън

преди 5 месеца

Добре, всишко е ясно, само едно не. Как млад човек дарява любов на възрастен? Аз ли имам мръсни мисли? Или нещо бъркам думичката Любов? Това няма ли да се води педдофилия? Питам, че такива едни заглавия слагате, човек да се чуди имае :)

2

Анонимен

преди 5 месеца

На място на липсващата държава, заета с делавери за богоизбрани, разрушаване на паметници и закупуване на оръжие, млади доброволци си жертват енергията и времето да помагат на изоставени от всички старци.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Браво момичета!Дано да има повече като вас.