40

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименТака е, само със земя не става, ама без земя хич не става.

39

Мдааа...

преди 5 месеца

Забележете :"тук се дава свобода на местната администрация да прецени за кои проекти да харчи парите, кои са приоритетите за тях."Ако искат да си купят яхти,апартаменти,къщи в чужбина за да могат да се укрият след като коалиция Козяк си отиде со кротце и со благо... Или с народната любов,висейки от колесника на излитащите краварски боинги както се смучи в една друга колония!

38

Анонимен

преди 5 месеца

Сега земеделието не като едно време . Не можеш просто да отидеш на полето и да засееш . Все повече растения се отглеждат в контролирана среда . Руснаците са царе на това с малко пари да правят нещата . Има начин със сравнително малко пари да се спечелят добри пари но не по стандартния модел . ЕС ту ограничава потреблението а като влезе и Украйна ще е още по трудно . Вече земята не е важна за земеделието а идеята кво точно правиш . Само с земя нищо няма да стане.

37

555

преди 5 месеца

Медузите са преживяли 100 милиона години без мозък, така ,че има надежда за част от ПП.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Cлaвa шapлaтaнe!

35

Анонимен

преди 5 месеца

Аз не разбрах какъв е смисъла да не е българин ? И къв е проблема да я наеме от държавата ? Нали чуждия ще направи същото . Ще отиде до банката и ще вземе заем ??? Нали като я наеме българина ще рискува по малко пари ? И какъв вид земеделие точно искат да развива ? То тва е най важно . Като оствим всичко това ЕС ту са отбор ленинисти . Тези хоря верват че народите са братя и трябва да се прегръщат а не да се конкурират . Ти дори да измислиш рентабина система те ще те спрат да растеш ??????

34

цъкльо лъже

преди 5 месеца

"При нас имаше дебат по Бюджет 2024 и изслушване на министъра на земеделието. В хода на това изслушване една от точката беше позицията на МЗХ по бюджета. Подкрепата за земеделския сектор е ключов фактор. На това изслушване от получените материали за него по точката за позицията на министерството става ясно, че е имало и се води дебат между МФ и МЗХ по повод планиране продажба на Държавен поземлен фонд и планиране на 340 млн. лв. приход в бюджета от тази продажба. Министерството е възразило. "

33

Public enemies

преди 5 месеца

Кокорчо работи с ентузиазъм в тежки условия с продължаващ ковид и икономически санкции от Русия, какво направиха герберите за толкова мандати ?

32

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 37 А за какво са ни чужди инвестиции в земеделието ? Банките пращят от ликвидност . Чудим се наще пари къде да инвестираме а ще даваме наща земя на чужди . То в света вече няма къде да се инвестира . Надуха сумати балони , субсидии политикономики войни с кой ли не . Инвестиции има ама няма къде да се инвестира .

31

Анонимен

преди 5 месеца

Земя не се купува от чужденци.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Най-добрия начин да привлечеш чужди инвестиции в земеделието е като им предложиш да купят земята която ще обработват!

29

Анонимен

преди 5 месеца

Хаковете на Асен Васил чрез рекет към собствения си народ и заеми да събере 3% дефицит, толкова жалък финансов министър не сме имали и ГЕРБ го докараха за втори мандат!

28

Анонимен

преди 5 месеца

Тези, които най много кряскат против заемите са тези който треперят от гняв че тези пари ще бъдат в полза роду, а няма да влязат в тяхните джобове.Там е голямата им болка.Свикнали са да гледат на държавата като бащиния.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Продавай Асане! Продавай земеделската земя на България! И заеми тегли!

26

Анонимен

преди 5 месеца

Прави са някои финансови анализатори.При среден дефицит в Европа от 2% , нашия залага 5% .Къде е оптимизма му тук.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Кокора ще пълни бюджета с продажбата на 700 000 декара държавна земеделска земя!!! Почнаха и България да разпродават!

24

Анонимен

преди 5 месеца

До 21...,Като ,,знае какво прави" , защо не вкара Бойко в затвора , а прави сглобка с него.Значи , или знае какво прави, или не знае какво прави.Потътпевшите сме ние ,народа.Кой ще ни върне заграбеното Тоя ,,дисциплиниран " западняк ли Не вярвам на Запад да е така.Тук е някакъв странен модел на примиримост...Ами стойте си в мизерията и ходете на избори..

23

Анонимен

преди 5 месеца

Oцъkлeния e peшил ga paзnpogage бълrapckaтa зeмegeлcka земя нa чyжgeнци зa ga въpжe бюgжeтa нa nocoлcтвoтo... Keфитe ли ce нa Пpoмeнaтa, a тpoлoвeтe?

22

Анонимен

преди 5 месеца

Голямата софииска община ще си плати ли сама за парното културата и натфиз ??? Или пак от общата каса ? Няма да останат градове в България от тия . Малките села ги издържаме сега и най богатата . Всеки да си плаща екстрите . Германците ги учат как да стоят на студено за да победим лошия Путин а софиянци ги учат да се толят за чужда сметка . Както винаги обратно на Европа .

21

ПРОЗАПДНЯК ЗАПЪРТЪК

преди 5 месеца

И какво му е умното да теглиш заеми без да можеш да ги връщаш???