76

Анонимен

преди 5 месеца

Само Тагарев не разбра, че вятъра се обърна. Не се хвали с даването на боеприпаси, че са не се наложи да плащаш репарации на Русия.

75

Тия са връзкари

преди 5 месеца

Щом не са на фронта. Лошото е че като гледам са офицери, дали не ги учат на български та като ни мобилизират да ни командват. Тоя Магаренко трябва да го вържат на 4 коня и да ги подгонят в различни посоки. Такъв предател не се е раждал скоро.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Тагарев: Имаме значителен принос за доставките на боеприпаси за Украйна... Тоя па натегач, сякаш не е български министър, а министър на Украйна - намерил с какво да се хвали!

73

Анонимен

преди 5 месеца

Формулата за мир на Зелката, си е всъщност формула за война в най-чист вид. Няма нормален човек, който да не осъзнава, че мир при условията на Зе никога няма да бъде сключен. Апропо, Тагарев ти нормален ли си?

72

Анонимен

преди 5 месеца

Какво има,принос ,нищо нямате и но не се е променило щом го заплашват да го убият ,Ти ли ще вардиш артисчето ,комика

71

Анонимен

преди 5 месеца

И какво, май това правителство няма с какво друго да се похвали. Работим усърдно за украйна.

70

Баба чичолина

преди 5 месеца

Мечка не бяха от заек получил моркови от кума Лиса.

69

Факт е че

преди 5 месеца

1/10 от убитите руски фашисти е утилизирана с български боеприпаси...

68

Ще бъде

преди 5 месеца

Супер ако и комисионните си дарявате на Украйна

67

Анонимен

преди 5 месеца

Украинското плямкало мАгарев пак се озърта за още и още, каквото е останало от железарията да подари на зелената Гад..Какви ги дирят тия *** тука ,оставиха пРосТите да ги трепат по полетата ,а те дошли на почивка .

66

Анонимен

преди 5 месеца

Войната ще свърши догодина. Вече се уточняват подробностите. Щатите не могат да поддържат 2 войни, една в украйна и още една в Израел. И се задава трета с Китай заради Тайван. САЩ ще ни харижат Зеленото като воденичен камък на шията. ЕС, обаче, не може да издържи на война с Русия и ЕК прекрасно го знае, знаели са и когато Борката Джонсън отиде в Киев да са увери, че Зе ще действа. Задава се голям Срам за нас. Ще молят Путин да преговаря, за да отърват Украйна от тотален колапс.

65

Фитьо

преди 5 месеца

Европа и останалия свят едва ли основават сигурността си на военните умения на укрите.Тези не се и усещат дори колко са смешни за останалият свят опорните им.За Укритие явно стават,за да ги изберат 2019 със 75 на сто.

64

Анонимен

преди 5 месеца

Едно перфектно съчетание между Тъга и Рев се получава когато Тагарев изпрати оръжията пристигнат в Украина и местните укроиди прехвърлят през оградата част от тях на ДЛНерите и на другия ден украинските и руските събратя ще се убиват с наше оръжие.Кой си ти бе Тъга и Рев маскиран като Тагар и да подхранвашСмърта около Днепър Река

63

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците са в окопна война... фронтът не е мърдал с месеци, да не кажа години..

62

Анонимен

преди 5 месеца

тагаренко е по-голям позор за България даже и от плевнелиев

61

Щирлиц

преди 5 месеца

Такова падение България не е преживявала.Позор.

60

Хахаха

преди 5 месеца

Едно си баба знае, едно си бае. Ей, байно, що не отскочиш до Авдеевка, да видиш ползата от боеприпасите си.

59

мачкай тараканите

преди 5 месеца

Украинците бяха водещите във всички технологии докато съществуваше СССР, а руснаците eдинственото което разбират и са ненадминати е пропагандата и алкохолизма !!! Сбирщаин армия oт пандизчии и крепостни, чиито войници в 21 век крадат тоaлетни чинии като военни трофей ...

58

до 69

преди 5 месеца

А на бас,че не знаеш от кой пол си!

57

Бай Ставри

преди 5 месеца

Чакаме Тагаренко в централния софийски!