136

Toй

преди 5 месеца

Най-гнусния гьонсуртак в това НЕправителсво, толкова е противен, че ми се повдига само при споменаването на името му. Отвратителен студен образ и осанка. Бляк

135

ВСИЧКИ ГУБИМ

преди 5 месеца

ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ НОМАДИТЕ ОБИРАТ И ОПУСТОШАВАТ! СЕКАТ ДЪРВЕТА И ПРЕВРЪЩАТ ТЕРИТОРИИ В ПУСТИНЯ ! ВОЙНАТА Е ФОРМА НА НОМАДСКИ ОБИР И ОПУСТОШАВАНЕ НА ТЕРИТОРИИ ! ОСВЕН ТОВА ВОЙНАТА Е СКЪПА И ИЗТОЩАВА ДЪРЖАВИТЕ ! ВОЙНАТА Е ФОРМА НА КОЛЕКТИВЕНидиотизъм...

134

Анонимен

преди 5 месеца

Това правителство вече предприе ходове за продажбата на българските земи на американски фирми. Точно като в украйна.

133

възмутен

преди 5 месеца

Господин Тагарев, има вече убити (1 милион 120 хиляди Украински войници. Един от виновниците сти Вие, на Вашата съвест лежи смърта им. Вие индиректно се наждате до убийците им. Колко деца останаха сираци, колко съпруги - вдовици и майки , загубили децата си. Виновник сте за черните забрадки. ВОЙНАТА ЗАПОЧНО НА 18 ФЕВРУАРИ 2022 Г. С НАДЕНЕНИЕТО НА уКРАЙНА СРЕЩУ ДОНБАС. рУСИЯ ОТВЪРНА НА 22 ФЕВРУАРИ. аГРЕСОРЪТ Е УКРАЙНА.

132

Ъ

преди 5 месеца

Ще лежиш в ада за убитите украински млади момчета

131

Анонимен

преди 5 месеца

До "Каква е ползата за България бе Тагаренко?!?" - някой май не е чувал, че боеприпасите струват пари.

130

Няма лошо да

преди 5 месеца

продаваме оръжие/боеприпаси на когото и да било,ако не е забранено от съответните органи и ако това се заплаща точно и своевременно.Опасното в случая е ако продаваме на дългосрочна вересия,защото утре като Украйна приеме руските условия и капитулира,новото и управление може да ни покаже среден пръст и да ни прати да си търсим вересията от сваления(и вероятно подсъдим или с вече изпълнена присъда) Зеленски.Тогава ще сме от загубеняците пълнили каца без дъно.

129

Много дразни

преди 5 месеца

обръщението,което мисирките ни дават по медиите към чужди посланици:"негово првъзходителство".Не разбират,че таково обръщение може да се използва само при пряк контакт с дипломата при изпълнение на служебните му задължения и е по-скоро знак за уважение към страната му.Но нашите джурнаглисти постоянно ни замерят с разни превъзходителства.Кого превъзхождат те-народа в чиято страна са и който гледа/слуша приказките им?Никой дипломат не е "превъзходителство"спрямо народа,той е по-висш.

128

Анонимен

преди 5 месеца

Тагаренко подарява БТР-и на Украйна,а се тегли заем да се купят други,е такава е работата и естествено цената ще я плати народа,а те ще гушнат от цената.

127

Анонимен

преди 5 месеца

Каква е ползата за България бе Тагаренко?!?

126

Анонимен

преди 5 месеца

Намерил с какво да се хвали...

125

Анонимен

преди 5 месеца

Научи първо правопис или поне преписвай по грамотно от опорката.

124

Стефан

преди 5 месеца

Специалистката по мануално-орални манипулации прие с благодарност дарението.

123

Анонимен

преди 5 месеца

Една шепа сте сорросоидите но сте много гласовити и речовите. Видяхме ви какво представлявате като псевдоуправляващи.Хиляди хора без ток и вода.

122

Анонимен

преди 5 месеца

Ако не бяхме принудени да четем такива неверни твърдения от наличната пропаганда щяхме да сме много добре ние не сме измислени украинци. Ние сме българи. Но за жалост има много сорросоидни предатели.

121

Анонимен

преди 5 месеца

България е Нато и ЕС Няма как една шепа платени предатели и русофили да го променят Още повече че кървавата война на Путин засили имуната система на България срещу злото руски мир

120

Анонимен

преди 5 месеца

Чувам вой от блатата Ще помагаме на Украйна Браво на Тагарев

119

Анонимен

преди 5 месеца

Ако не бяхме в Нато Дали щяхме да живем спокойно в този момент ? Не виждам спокойно бъдеще и съжителство с Путинска Русия на една планета Трябва да се помогне сега на Украйна да победи ,защото утре *** ще влязат в други държави .

118

Анонимен

преди 5 месеца

Долу Тагаренко!!

117

123

преди 5 месеца

само така, Тагарев!