80

Анонимен

преди 6 месеца

Сега трябваше да се проведат изборите и нямаше да има такива недомислия.

79

Анонимен

преди 6 месеца

20 санта сняг и блокаж! А преди разчистваха по 3 метра преспи с роторни снегорини!

78

Batman

преди 6 месеца

Плащай те винетката 200 до година

77

Офф ,да се омитат

преди 6 месеца

Важното за родните ни продажни политици е укрофашистите на Зеле да са на топло ,и да са добре охранени по курортите ни.

76

Batman

преди 6 месеца

ТОЛКОВА НЕЩА ИЗБРОЕНИ НЯМА ТОК ВОДА ПЪТНА ОБСТАНОВКА, ПОЧИНАЛИ ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ,, ДАНО ДА СЕ ВЪРНЕ СТО КРАТНО НА ДЪРЖАВАТА И ТИЯ ДЕТО ЛАПАТ ВИНЕТКИ ДАНАЦИ ЗАСТРАХОВКИ И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С БЕДСТВИЯТА,, НАРОДЕ ОЩЕ СПИМ КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ НИ.. БАЩА МИ 5 ДНИ ОСТАНА БЕЗ ВОДА И ТОК.. НО СЛАВА БОГУ Е ДОБРЕ..А ДЪРЖАВАТА ХИЧ НЕ *** ЧЕ УМИРАТ ХОРА

75

Анонимен

преди 6 месеца

Навсякъде в енергетиката се махат кадърните, знаещите и можещите и се заменят със свои хора. Сега тъпчат НЕК с хора от ЧЕЗ и съвсем скоро ще отидат язовирите и вицовете, а БЕХ спи. На високите позиции са само некомпетентни хора, но с голям замах съсипват всичко. Чаира го съсипаха от некомпетентност. Инерцията свърши и всичко ще се срине. Без специалисти всяка зима ще е тежка, а ще премине и в лятото.

74

nicknamer

преди 6 месеца

До Тникой не работи без пари

73

Алън Грант

преди 6 месеца

До рА само великите мъжествени копейки ще ни изринат снега.

72

Т

преди 6 месеца

Просто нямаме вече кадри и екипи електротехник

71

Анонимен

преди 6 месеца

важното е че тока е скъп, па услугата че е нередовна няма значение

70

Анонимен

преди 6 месеца

До 63 NightWatchТи ела се разходи до Лондон и не само Рзходки да си првиш ами и трябва да поживееш поне година за да започнеш да разбираш една държава!

69

р

преди 6 месеца

Държавните институции вече не работят.Не разчитайте на никаква помощ ако останете затрупани в преспите. Всеки се спасява поединично.Благодарим на т.нар. премиер, на васко - ухото(за София), на киро олиг0ф.ена, на кокорчо - ***.....(знаете какъв), на красивия бойкикев, на харизматичния и снажен атанасов и най-вече на фа.мака - президент, който ни натресе тези шарлатани и ОПГ.

68

Анонимен

преди 6 месеца

тея с електричките да си стоят вкъщи щото ще ги копаме като се стопи снега.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Нали в Бояна им е топличко, светличко и има папане. Да го ду...ат бедните и прованса.

66

Учуден

преди 6 месеца

И по времето на Борисов имаше сняг и виелици,но државката цъкаше като швейцарски механизъм!!Всеки ден излизаше пред хората и се виждаше как действа и как всичко се премисля и се реагира!А сега си избрахте един канцеларски п.лъх,замисления чичко Академик,дето нито можеш да го чуеш нито да го видиш,жив ли е,мърда ли!!??Важното е че се начеса на Грипена самолюбието,че му позволихте да превърне България в това за което я обяви от първия ден на безделниченето си,че е ГОЛЯМО БЛАТО!!Е,не беше но стана!

65

Учуден

преди 6 месеца

Прецакахте Джипко Бибитко и се вързахте на игрите на рузкото прокси Грипен Ветов?!Оставихте го да ни натресе харвардските измамници,а сега сички са вайкате като млада обесчестена мома?!Лош ви беше Бибитко,че ХАРЧЕЛ НАРОДНИ СРЕДСТВА С ДЖИПКАТА И НОГУ ОБИКАЛЯЛ ИЗ ДЪРЖАВАТА,А МЯСТОТО МУ БИЛО В СОФИЯТА,ДА СИ НАТИСКАЛ З,АДНИКА НА БЮРОТО?!Обикаляше и знаеше всяка паланка какво прави и от какво има нужда!Откриваше по 2,три обекта дневно и съботьорите беснееха и се гавреха,че режел лентички?Сега студ и?

64

Анонимен

преди 6 месеца

Бах тая 89та тодина. Кви хора сте, че да ви липсва времето преди това. 20 осъзнати години имам в него, всичко беше изкуствено и лъжа. Младите, не слушайте тия тъпни за преди 1989г, беше неправилно.

63

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 месеца

НЕ СЕ ЯДОСВАИТЕ БЪЛГАРИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ.В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ВАЛЯЛ СНЯГ И СЕГА ИЗНЕНАДА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.

62

Анонимен

преди 6 месеца

Държавата се разпада, вече няма кой да подържа инфраструктурата, камо ли да се модернизира. Демографската криза си казва думата, а най-лошото тепърва предстои.

61

чичко академичко

преди 6 месеца

Ние сега изучаваме островните науки по островите дето няма сняг и затова явлението не ни е познато , моля не ни безпокойте и не смущавайте " научния " ни процес .