31

Апел

преди 5 месеца

Ако някоя от началото на тази година до днес е набила мъжа си, веднага да си признае! За предишните години не ги питаме, защото може да са забравили. Ако има мъж, пердашен от жена си, нека да си каже.

30

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 34 След 50-100 години за Шериат ще може да се научи нещо само от историческата книжнина.

29

Анонимен

преди 5 месеца

След 50-100 г. ще царува глобален шериат. Женските ще бъдат на едно ниво по-горе от добитъка.

28

Шебек

преди 5 месеца

И нашите шолошоидни организации първи се наредиха на пендепетъчния протест за правата уж на жените а всъщност на еднорозите с той/те/кон и овца....

27

Анонимен

преди 5 месеца

Насилници е имало винаги и ще ги има, независимо от епохата, географското положение полит.режим, религия и т н. Защото ментално има много примитивно устроени индивиди. Важно е как държавата/обществото разпознават насилниците и как защитава жертвите.Не може да изолират жени и деца жертви на насилие в "защитени" центрове- затвори, а насилникът да си живее предоволно!

26

Анонимен

преди 5 месеца

Какво ни донесе феминизма - смазваща демографска катастофа, унищожаване на семейството като институция, нисък морал, все повече самотни нещастни хора, деградиране на традиции и ценности, абсурдна междуполова война и т.н. Реално нищо положително за общество не е донесъл феминизма след изборните права на жените, В природата, половете винаги имат различна социална функция, защото така се гарантира оцеляването на видовете, ние обаче поехме път срещу природните закони, какъв ще е резултата?

25

На снимката

преди 5 месеца

Виждам Мадрид Palacio de Telecomaciones

24

Анонимен

преди 5 месеца

БРАВО НА АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ, БРАВО

23

Анонимен

преди 5 месеца

Виждаме едни координирани акции от деградантски НПО-та с един общ спонсор. От твърденията на секта феминистките излиза, че принципно мъжете са лоши, престъпници и превантивно трябва да се заличат! Нагли искания в законите да бъде вписано буквално, че жени и гейове са по-висши, следователно трябва да имат законови привилегии. Неправилен поглед, докосване, шега и т.н. вече всичко е насилие - живота ни става все по-абсурден, а едни човечета трупат власт и пари, от целия този хаос.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Развяването на палестински знамена на деня против насилието над жени е несериозна - да проверят какви права имат там (а и в целият арабски свят ). Единствено по-смешно беше когато ЛГБТ имаха марш в защита на Палестина , това при положение че ако някой е открито гей там - го хвърлят от покривите.

21

Фитьо

преди 5 месеца

Няма ли статистика у нас колко са убитите за година?В Бразилия е една на 150 000,в Гватемала една на 212 000 .,ако жените са половината от населението,тъй като в тези държави едва ли има самоопределили се като марсианци.

20

Факта

преди 5 месеца

За каквото и да е насилие е едно, съвсем друго е интерпретацията, изводите и целта,която трябва да се постигне. А целта няма нищо общо с грижата за жените.

19

една

преди 5 месеца

Нямал бил права - какви повече имам аз, веднага ще пишеш - децата при жената при развод, ами това зависи от адвокатите, а и някой да те спира, бори се за тях. Конкретно - какви права повече имам аз, дето трябва да гледам капризни деца, икука.ли старци, ежедневно пране и готвене, я ми обясни, след като ти си освободен по неписани закони от памтивека? Работел в мините - кой за каквото става, нали така ще гракнеш за готвенето, прането и т.н...........

18

На жени просягат

преди 5 месеца

Слаби типове с комплекси от образованите мъже.. И примитивни боклучари от останалите Удар и малтретиране на природно по слабия от теб човек дори животинче Не е признак на мъжество а точно обратното Между другото това е болест на 20 ти век В античния и средновековния свят Жените са нямали равни права с мъжете Но да удариш жена е било непознато и не мислимо.

17

....

преди 5 месеца

Да те са вече абсолютни права ние нямаме никви

16

Христо Христов

преди 5 месеца

Е и кво?

15

123456

преди 5 месеца

Хиляди от 8 милиарда :) И всички в западни страни. Колко протестираха в Авганистан или ОАЕ?

14

Когато някой простак

преди 5 месеца

тръгне след младо момиче и започне да говори мръсотии, той не само я подлага на психически тормоз, но и я плаши. На всеки от нас се е случвало да чуе такива оплаквания, включително и това, че в подобни случаи момичето не смее да се прибере, за да не я последва npocтaкът във входа или по стълбището. Затова обикаля из квартала си с надеждата да види познат, който да я изпрати. Защото ако застане пред входа си да чака да се прибере някой съсед, насилникът също ще застане до нея и ще я тормози.

13

За насилието

преди 5 месеца

над жени се говори много повече отколкото за тормоза, на който биват подлагани не един и двама мъже. Според мен това е така, защото мъжът е по-силен физиически и се приема, че повечето мъже могат да се защитят, ако някой ги нападне. Също така, ако има неразбирателство или някакъв спор между мъж и жена, предполага се, че поне в 90% от случаите мъжът, ако иска, може да реши проблема в своя полза чрез няколко шамара, а жената и да иска не може да направи това, защото е физически по-слаба.

12

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 14 ___ Сигурно има и такава статистика. Защо не я огласяват?