7

Анонимен

преди 5 месеца

Някои другари господа отново искат да си осигурят банкети и гуляи на държавна издръжка или паричка на ръчичка. На сила хубост не става. Който иска да се образова няма нужда от изкуфели самозабравили се величия алчни за пари. Всеки лекар ще трябва да отдели от мизерната си заплата да напълни гушата на някой лектор със съмнителни знания и титли.

6

Анонимен

преди 5 месеца

И още! Първо, всички завършили за лекари и сестри да си платят обучението, ако след завършване искат да заминат на работа в чужбина. Пет години поне трябва да работят тук. Второ, на младите медицински кадри да се дава възможност за бърза специализация и кариерно развитие, а не старите професори да слагат крак. Трето, добро заплащане! Тези разлики в заплатите сега са абсолютно неоправдани.

5

някой до 1

преди 5 месеца

До АнонименПродължаващото обучение е различно от следдипломната квалификация за придобиване на специалност.То се провежда по специалността,която един лекар има.Запознава го с новости.Така,че който лекува "настинка",няма как да стане "хирург".

4

Анонимен

преди 5 месеца

Ало Хм, ако ИТ не се обновява през три години, след 3 години ще е обикновен безработен.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Добре че не предлагат докторите да лекуват и да им отчитат работата по излекуваните, че тогава ако стане задължително ще трябва да уволнят почти всички млади лекари, а и повечето стари. Но важно е разбира се фармацевтичните компании по закон да могат да влиаят на лекарите, които изпробват лекарствата им, не може да е доброволно, те статистика гонят. Също като светлините на колите през деня, наложени от Срам, които спасявали хора (но сме първенци по убити по пътищата).

2

Анонимен

преди 5 месеца

Не си е платила данъка, защото той е полицай от пърмо, а тя бивша... Извинявай. Помниш ли за 2те?

1

Анонимен

преди 5 месеца

Аз предлагам продължаващото обучение да премине през фронта в Украйна.Освен да разпознават настинка и грип , да станат и добри хирурзи..