68

Анонимен

преди 5 месеца

БСП-то винаги иска, е така само и само да пречи на обществото.

67

Словесна акробатика

преди 5 месеца

Искат да кажат, че ППДБ губи електората си..и само 29% от народа подкрепя правителството

66

Анонимен

преди 5 месеца

Доживяхме путинисти да ни учат на демокрация.

65

СДС форева

преди 5 месеца

Всичко стана заради Путин. Той ще загуби войната. България е лакмус за руския народ. Щом тук премахваме всичко руско това скоро ще стане и в самата Русия

64

Анонимен

преди 5 месеца

ГЕРБ-СДС + ПП-ДБ + ДПС са направили правителство и заедно коват нови закони, ами това драги ми руски невестулки е най голямото обединение на демократичните сили от 1998г насам. Дуппе да ви е яко ваща кожа посткомунистически путински смрддливи партенки

63

Анонимен

преди 5 месеца

Ако не си колония на САЩ, ще си колония на Русия или Китай. Аз предпочитам да съм колония на САЩ.

62

До 63

преди 5 месеца

Описваш член първи от Конституцията на НРБ, но сега такъв закон не съществува. Просто се оправдавате, че сте луузъри и мнозинството от хората не ви приемат насериозно, за да гласуват за вас.

61

По същество

преди 5 месеца

Смятай каква словесна гимнастика: "Близо 50% от българите не искат предсрочни избори." В превод - над 50% искат.

60

До 59

преди 5 месеца

Какво разбираш под балансирана политика и какви са за теб националните интереси? Да оставим Русия да унищожи Украйна, да напуснем НАТО и ЕС и пак да станем руски васали?

59

Евроатлатически

преди 5 месеца

Тоталитаризъм- може да управлява само партия която е евроатлантическа! Всичко друго е забранено от Посолството! Ако една няма мнозинство, то две или три- ще направим мърджър: ППДБГербСДСДПСБСПИТН в една Не- Коалиция!!

58

До 58

преди 5 месеца

Кое му беше тоталитарното на ББ? В Парламента имаше опозиционни партии, президент стана Радев, а по телевизиите Господарите, Слави, Скатаджиите и т.н. се надпреварваха да го плюят и подиграват. Тоталитаризъм е там, където е забранено да се критикува властта!!!

57

Тоест само ППДБ

преди 5 месеца

Губи електорат, останалите запазват същия електорат..

56

Анонимен

преди 5 месеца

Искат но пак ще е същото само пари да се харчат

55

До 53

преди 5 месеца

Има разлика между това да се съобразяваш с великите сили и да балансираш между тях ( гледайки интереса си) и да си колония на САЩ!

54

Анонимен

преди 5 месеца

До До 52..Защо прескачаш Баце ??? По тоталитарно управление , ВИЖДАЛ ЛИ СИ ???

53

Анонимен

преди 5 месеца

Д.Пеевски и Б.Борисов в затвора,тогава ще се оправиме като държава лека-полека!

52

Анонимен

преди 5 месеца

До До от статията.. Ами нали постоянно ПИТАМ : Защо в България имаме национален празник на ''НЕЗАВИСИМОСТТА'' , като се има в предвид , до ден днешен , ОТ КОЙ ЛИ НЕ СМЕ БИЛИ ''НЕЗАВИСИМИ '' ...

51

До 52

преди 5 месеца

Не е вярно това, което си написал. Диктатура се нарича държава, в която изобщо няма опозиция, а държавата е съсредоточена в ръцете на един човек. Например - Беларус, Русия, Северна Корея, Китай... Ако бяхме диктатура, Костадинов, Нинова, Трифонов щяха да гният по затворите, както руските опозиционери. Точно обратното, България е прекалено либерална демокрация, където никой не се съобразява с нищо и никого.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Преди години , смениха /депутатите ни / , закона , заради цар СимОн две , за да може и със СРЕДНО образование да се става Премиер или Президент .. Жалки истории !!!!

49

До от статията

преди 5 месеца

И? Кога е било по-различно? Пет века са ни командорили турците, после руснаците, немците, пак руснаците и сега американците. Сериозно ли някой си мисли, че България може да провежда независима политика без да се съобразява със силните на деня???